A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia!
Ez nagyon sok! Erre már a Kaáliban is adnak metet.
Mindenképp menj el endokrinológushoz!
Szia!
Jótanács!
Nekem azt mondta az endokrinológusom, hogy ha nézetem, akkor semmi képpen se cukros vízzel tegyem. Azt mondta, hogy egyem meg inkább a megfelelő mennyiségű CH-t kenyér formájában és szedjem be hozzá azt a mennyiségű gyógyszert amit szedek, mert így fogja a normális képet mutatni.
Én legközelebb így nézetem meg.
Szia! én a győribe jártam:-(
de a tapolcairól csak jót hallottam:-)
Szia!
Nem stimulálnak még.
A mensi kezdetén kellett elkezdenem a fogitabit. Azt mondta a doki, hogy 14. napon menjek vissza és megnézi mi lesz. Még ebben a ciklusban akar stimulálni és leszívni is. Ezért nem értem, hogy hogy megy ez egy cikluson belül...
Kérlek benneteket, aki oda jár, írjon.
Szeretném összegyűjteni a tapasztalatokat, élményeket. Ki éppen melyik fázisban tart.
Segítsük egymást. Köszönöm!
nem tudom .
a bcicusé sem volt tökéletes,és látjátok....
És mennyi terhelttel engednek bele a lombikba?
nekem az éhgyomrim jó, 4,3, a 120 percesem volt nagyon magas.
Pedig még endokrinológus is...
Én meg persze nem értek hozzá...
Mármint amblok beszéltek az IR -ről .
Bocsi nem jól fogalmaztam
Neked a terhelt több a megengedettnél!
De én szinte biztos vagyok benne,hogy sosem lesz tökéletes.
sziasztok!
nekem az éhgyomri 7,2 volt, a terhelt 75,2
Egyértelműen sok akár az éhgyomrid ,akár a 120 percesed!
Nem tudom miért mondja ezt a nőgyógyászod
A dokim, aki egyben endokrinológus is, azt mondta, hogy jók az értékek...
Megcsináltuk egy lombikot,ami sajnos nem sikerült, akkor mondta a Kaális dokim, hogy háááát, lehet ezen kellene változtatni. Visszaküldött a nödokimhoz, aki nem értette a Kaális doki felvetését....
Na ezen igazodjon ki az ember...
Éhgyomrinak 7 vagy az alatt.
A 120 percesnek az éhgyomri 3x -a az engedélyezett
Elvileg!
Sziasztok Csajok,
Nagyon kevés időm van Fórumozni, de néha bele olvasok.
Lenne egy kérdésem...
Szerintetek ha a 120 perces inzulin 51.6 nagyon rossz? A terhelés előtt 10.3 volt. Hmm?
KMSZ előre is és pussssssssssz mindenkinek
ismerős doki intézi a dolgot:-) nekem
szerintem a lombikba semmiképp ne kezdj bele, míg ilyen magas az IR! mindenképpen kudarcra van itélve a dolog, addig amíg nem jön helyre a ir-ed.
Szia erus!
nekem a kaális dokim javasolta az IR vizsgálatot, debrecenbe csináltattam mert nálunk nincs ilyen. a gyógyszert 1hó és 1 hete szedem, remélem pénteken mehetek ismét IR-re.
neked mennyi volt?
Szia Viki!
Melyik Kaáliba jársz? Mennyi volt a terheléses inzulinod?
A fogamzásgátló nem tolja ki a ciklust, 28-30 napra rendesen meg fog jönni. A stimulálás nálam kb. 2 hét volt, aztán leszívás, 3 nap múlva beültetés. Mondjuk nem sikerült, de akkor még nem derült ki az IR. Azóta szedem a Meforalt, pénteken kell mennem a kaáliba megbeszélésre, meglátjuk, mi lesz, mert azóta még nem néztek inzulint, így fogalmam sincs, hol tartunk.
sziaschviki!
én is IR-es vagyok, 75,2 lett a terheltem, gyógyszert szedek rá, + diéta. orvosom (kaális) javasltára addig nem kezdhetek újabb lombikot míg az IR-em helyre nem áll!
tehát, neked sem javaslom!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kaáliba járunk mi is. IR-em van, gyógyszert szeder rá, de a doki azt mondta a mostani menzesz kezdetétől kedzjem el szedni a fogamzásgátlót. 14- napon UH és aztán stimulálni akar. Volt már valakinek ilyen? El tudjátok nekem mondani, hogy hogy tolja ki a ciklust a fogamzásgátló? Mennyi ideig szoktak utána stimulálni? Nekem 1 cikluson belül le akarja zavarni és még idén beültetni.
Köszi a segítséget.
V.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben