A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom Andika megvolt az immunológia, örülök hogy csökkent a tsh-d!Csak igy tovább!
Mást nem néztek?
Jóhír:
Ma megvolt a 12 hetes uh-om, nagyon szép kis babócánk van, minden rendben, bár a méhlepény nincs túl jó helyen, de a pici igen:)
szia erus!
én ma voltam vissza az immunológián pajzsmirigy beteg vagyok, és hipofízis mikroadenomám is van (ettől emelkedik a prolaktin). nos. a pajzsm-re l-thyroxint szedek most már napi egészet szedek, eddig felet szedtem és soha nem volt a tsh-m 3-4 alatt, most egy hónap alatt lement 1,8-ra, azt mondták, hogy 1-1,5 között kell lennie az IVF-hez.
prolaktin, ha emelkedett mindenképpen bromocriptin kell rá! magától nem fog lemenni. azt tanácsolom kérjél gyógyszert!
Sziasztok!Bocsi az eltünésemért, de nem volt erőm írni. A pénteki vizsgálat után már szombaton elkezdtem barnázni(minden gyógyszert abbahagytam). Hétfő reggelre meg vérezni, nem keveset de nem is mondhatom rentgetegnek. Épp elég volt szerintem. Kedden egész nap gőrcsölt a hasam, délutánra már nagyon, alig bírtam elviselni. Felhívtam a Zádorit aki azonnal UH-ra küldött itt a helyi kórházba, nehogy mégis legyen valami méhen kívűl. Szerencsére minden rendben. (persze nem így lépzeltem az ultrahang utáni minden rendben dolgot)! a petezsákot sem látta már az itteni doki és a vérvétel is megerősítette, hogy vége van(a hcg 131 volt). Ma hívtam a Zádorit aki szintén az eredmények után megnyugtatott. Jővő héten kell még egy tesztet csinálnom a biztonság kedvéért.
A genetikushoz(dr. Horváth Emese) dec. 7. -ére kaptunk időpontot. Ha van valami gond akkor remélem mostmár kiderül és jövőre kezdhetünk ismét!!!!
Vissza szívom:)
a t3 is jó. Idén változott a határértéke:) 3,5-6,5 qmol/l
Sziasztok!
Erus: a tsh-d jó, de sztem a t3 egy kicsit magas. De az is lehet, hogy az a labor milyen mértékegységben adja meg az eredményt.
De én megmutatnám az endokrin dokinak is!
A tsh tudomásom szerint szép!De nézz inkább utánna mindennek!Hiszen tudod, nagyon képben kell lenned mindennel, mert sajnos nem mindenre figyelnek...
Nagyon szeretnék már tőled vmi jó hirt kapni!!!
A mostani vérévtelem szerint a tsh: 1,7 a t3: 5,1 t4:16
Ezek már megfelelőek, hogy megmaradjon a lombikbébi?
Szia, Sajnos nekem sem mondtak melyik tipus. Igen 5. nap 4 napig a Suprefact es 6 napig a Gonalf. Viszont vervetel nincs csak UH. Nagy szerencsem volt most mert sok gyogyszer az elozobol megmaradt amit hasznalhatok, es igy meg maradt is nalam recept szukseg esetere. Mindig huvelyi ultrahang van.
Udv, Adri
Szia!
Mi augusztusban elhatároztuk,bejelentkeztünk, szeptember végén konzultáció, néhány vizsgálat, és most november végén beülti. A szegedi Kaáliban.
Az, hogy lombik legyen, nem midöntöttük el. A vizsgálatok után mondja meg a doki, hogy inszem, vagy lombik lesz e. Mi április elején kértünk időpontot megbeszélésre, május végére kaptunk. Ekkor csak szeptemberre volt hely lombikra (nekünk most volt a második, így tudtuk a problémát már), amire végül októberben került sor, mert sokat késett a mensim.
Most októberben a januári kezdésű, februárban végződő lombikra vagyunk előjegyezve.
Szia!
Ez sajnos az intézetek várólistájától függ.
Koznultációra viszonylag rövid időn belül kapsz időpontot, de sajnos mindenhol rengetegen vannak, ezért van, amikor 3 hónap, vagy még többidő is eltelik, mire a szurikat elkezded.
Melyik intézetbe jársz?
Sziasztok lanyok! uj vagyok itt.
Azt szeretnem kerdezni,hogy amikor eldontottetek hogy lombik lesz kb mennyi ido mulva tortent a beultetes?
A menses miatt nem problámáznak!
Ugyanúgy hüvelyi uh-ot csinálnak!
Nekem a következő ilyen lesz.
Én úgy tudom, hogy ezt hosszú protokollnak hívják!
Szia!
Nekem az egyik ismerősöm évekig próbálkozott lombikkal, aztán elmentek Győrbe, Kőrösihez és sikerült nekik! Nemsokára szül!
Köszi hogy válaszoltál, és örülök, mert már azt hittem, hogy ez a fajta stimu mindenkinek ismeretlen?! De ezek szerint nem én vagyok az egyetlen! :)
Én Gonapeptyl-t és Gonal F-et kaptam. És neked mondták, hogy ez milyen fajta kezelés, mi a neve? (long, short, agonista, stb)Mert nekem nem mondták.
És te is pont így, a fogigátló után az 5. napon kezded? Nekem 4 nap egymás után kell szúrni azután az 5. nap vérvétel + Uh. Csak azt nem tudom, ha pont akkor még meglesz a menzim akkor az milyen ultrahang lesz?!
ziasztok!
Még nagyon új vagyok ezen a fórumon.
érdeklődnék, hogy milyen tapasztalatotok, tanácsotok van: hajdú-bihari vagyok, 2 sikertelen lombikon túl Debrecenben,lassan kezdenénk újra, és sok mindenki dicséri Győrt. Miben más, milyen más vizsgálatok vannak, szerintetek mennyi idő amíg kapok időpontot Kőrösi dokihoz, tudtok e valami szállást olcsón Győrbe, szóval minden tanácsot, tapasztalatot elfogadok, mindent ami a témával kapcsolatos. Nem szidom Debrecent, még nem is döntöttem el, hogy hol folytassam, de már nagyon szeretnék babát (40 éves vagyok), és hátha ott tudnak segíteni. Egyébként velem van a probléma: petevezeték elzáródás, pajzsmirigyem nincs, gyógyszerrel pótolom, és most szedek gyógyszert az IR-re, szépen adom le a kilókat. Hát ennyi... Írjatok! köszi!
*-* Szia Ágica!Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült,bízzunk benne a genetikus tud valami okosságot és a következőnél már minden rendben lesz!Küldöm neked pirit,és vigyázz magadra!
Mindenkinek kívánok napsütésben gazdag kellemes hétvégét! :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy kapott már valaki lombik előtt olyan hormon kezelést ami nem a menstruációkor indul?
Fogigátló után 5. nap kell kezdenem a hormon szurikat, a menstruációtól teljesen függetlenül, akár megjön addig, akár nem.
Ismerős ez valakinek?
Ez lesz az 1. beültim.
Ja és az van a kezelési lapomra írva, hogy: Kezelési séma Buserelinnel
Szia!
Boldog babavárást kívánok!
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok!
De remélem, hohgy a következő már sikeres lesz!
Küldöm Pirit, hogy még a hétvégén odaérjen!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben