A Kaáli intézet (beszélgetés)
Itt nyugodtan elmondhatod azt, ami bánt! Senki nem neheztel ezért Rád!!
Nekem az augusztusi lombikom után 50 valahány napra jött csak meg. De volt már olyan is hogy a 24. napra jött meg. Hát, egyik sem túl jó. Dehát a sok hormont valahogy ki kell "takarítanunk" ahhoz, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba.
Türelem, és hamarossan rendejön a ciklusod!!
Megértem, hogy elvagy keseredve:(
Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!!
A normaflor tényleg jó ötlet, meg esetleg a kamillatea is segíthet még. Márha megbírod inni. Ez gyulladáscsökkentő, és megnyugtatja a gyomrod.
Szia!
Nekem 38,7 lett a 120 perces terheltem, amire én 500 mg merckformin Xr-t kaptam. Decemberben megyek újra terhelésre. A lombikos dokim szerint nem is kellene gyógyszert szednem rá, csak a diétát kellene tartanom. Ők csak 50 feletti értékre adnak metet!
Szia!
Nagyon szívessen!
Ha még valamiben tudok, segítek!
Szia!
Először a dokid megnézi a papírjaidat, és ha valami hiányzik, akkor azokat kell pótolnotok.
Sztem akkor már nagyjából tudja a doki a folyamat menetét. ( Én nem vagyok doki, de sztem inszemmel fogtok kezdeni)
Hormon vizsg.: 14000
Nőgyógyászati vizsg.: 18000
Spermiogram: 13000
Inszem: 45000
+ az gyógyszerek!
pont ugyanez van, lassan inkabb volt nalam is. Hasmenes 1000-rel, es gyomorfajas, de olyan hogy beszelni is faj(t). A csucspont az volt mikor 24 oran belul 6x voltam HM-el a WC-n es olyan volt mintha pisilnel. Kemeny volt. Szeklet tenyesztes negativ, szoval fogalmam sincs mi lehet ez. Nehezen labalok ki belole... :-(
Ja es 2x hanytam is... Bozalmas.
A lenyeg h potold a folyadekot amennyit tudsz, es idd a Smectat, es meg Normaflore-t is igyal, nekem az is segit. Esetleg szentablettat nem probaltad? Gyogyulj meg te is mihamarabb!!!
huu az izgi Erus, h lehet mar januarban ujra lesz lombik :-)
Velunk semmi extra jelenleg probalkozunk termeszetesen. Nekem sem lett brillians az inzulinom (120 perces 37.8 lett), majd emelek a Met-en egy kicsit a kov.ciklus elejetol es ennyi. + dieta.
Amugy elvagyok, valahogy most jutottam el oda abba az allapotba h nem porgok 1000-rel a gyerek-teman, szoval jol vagyok. :-)
szia jsanett!
Szedem a metformint, meg a bromo-t, még nem voltam terhelésen, de biztos javul, mert néhány kg lement, mensi is jött. Szedek még homeopátiás szert is.
Két ünnep közt vérvétel és ha minden jól megy, akkor januárban indítunk. Persze minden az eredménytől függ.
Veled mi újság?
Sziasztok, még új vagyok ezen a kaális oldalon, a győrin vagyok fenn. Még nem voltunk a kaáliban,majd januárra kaptunk volna időpontot, de vki visszamondta a dec-i, úh felhívott a nőci, hogy tudunk menni előbb.
Tudnátok nekem küldeni egy árlistát, hogy kb mire számítsunk? Azt tudom, hogy az első konzultáció az 13ezer. Minden eredményünkről már van papírunk. (uh, hormonvizsg, hsg, párom vizsgálata). Már megmondják az első alkalommal, hogy mi lesz, ami ránk vár?
Egyébként mindenkinél minden rendben van az iratok szerint. Nekem mondott a hsg után a doki annyit, hogy kicsi a méhem. Majd most megyek rákszűrésre és megkérdem tőle, hogy ez mit is jelent pontosan.
Szóval szerintetek, ha minden okés, akkor mi vár ránk?
Szia!
Nagyon drukkolok!!
Szia!
Hányadik napon tartasz most?
Szia!
Mi csak az andrológustól kapott "ajánló" leleteket vittük.
De sok időt megspórolhatsz, ha viszel 3. és 21. napi hormonsor, rákszűrés eredményt.
Ők kérnek még HIV, Hepa, clamydia, és petevezeték átjárhatóságit. Az utóbit, én nem tudtam megcsináltatni, így a Kaáliban volt egy sófeltöltésem.
20000
bocs, ez nem tudtam kihagyni :)
szia anett!
ksi megvagyok, szedem a metformint, cicus diétázom, fogyok:-), és ceragem ágyterápiára járok. lombik tavasszal. olvaslak ám rendszeresen! puszi
Már régen voltam, igyekszem behozni a lemaradásomat.
Nagyon szurkolok!!!! Hogyhogy az embriológus mondta meg mennyi legyen? Mi anno kettőt írtunk a papírra, de mivel csak 3 sikerült módosítottuk, és nem szólt bele senki sem. Most kettőt kértünk, de most sem próbálta senki sem megmondani, hogy mennyit ültessünk vissza. Ekkor 4 embrió lett, kettő jött vissza. A sztorit ismeritek...
Már a jövő héten megyek megbeszélésre a dokihoz!!! Várom nagyon, hogy akkor pontosan mikor is kezdjük majd januárban! egy dolog zavar:a sikertelen lombik után ahogy abbahagytam az utrot rögtön megjött, de azóta semmi sem..... Másnak is kavart már be a sok hormon? Remélem nem fogja halasztani, ha jövő hétig nem jön meg!
Erus, Andi - sziasztok. Regen "talalkoztunk" :)
Hogy vagytok? Kovetkezo lombik mikor lesz nalatok?
Erus mi ujsag a Metforminnal? szeded rendesen? Javult az IR-od azota vagy meg nem neztetek?
sziasztok Mindenki.
azután szeretnék érdeklődni, hogy milyen vizsgálatokat végezzünk el a Kaális első konzultáció előtt?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben