A Kaáli intézet (beszélgetés)
Abarta! Nekem a januári lombiknál elméletileg el fogják fogadni az előző laboromat. A dokim azt mondta, hogy fél évnél régebbit nem fogadnak el. Én augusztus elején csináltattam meg az akkor még szeptemberre (de végül augusztusra tolódott) lombikot.
Erus! Nem semmi milyen kálváriád volt. Az első lombikomnál cirkuszoltak velem hasonló szinten a hormonlabor miatt (nőgyógyász volt), de megcsinálták, így most a második lombiknál úgy dönötttem,hogy amit csak lehet a Kaáliban csináltatok meg, még ha fizetnem is kell érte, mert nem fogok megint egy litániát végighallgatni. A házidokim egyenlőre még nem cirkuszolt, tündéri dokim van és nagyon megértő.
Baba40! Nagyon szorítok a beültihez! Hol tartotok most? Vagy már túl is vagy rajta? Nekem sajnos egyik alkalommal sem sikerült fagyasztani, így most megint mindent kezdhetünk elölről...
Domanyuszi! A "tb-s" dokikból lassan elegem van. Még a házidokim az, aki normálisan áll a dolgokhoz. Én már eljutottam oda, hogy itt helyi szinten már nem is járok orvoshoz, magánúton meg pláne nem tömködöm a zsebüket. Engem már többször félrekezeltek itt, ezért döntöttem a pénzelés elhagyása mellett.
sokan rossz szemmel néznek rám, mert nem magánúton járok dokihoz, de nem érdekel! Én sem kapok semmi pluszt a munkámért!
Ágica! mi van már veled? Nagyon eltűntél!
Kia! Hol tartasz?
Sziasztok Lanyok,
Ti a beultetes alatti altatashoz a labort honnan szerzitek be? Nekem az intezet adott egy kerest, amit vittem a haziorvosomhoz aki adta a beutalot. Igy ment elsore, de a muteteimkor a korhaz is ugyanezt csinalta. De elvileg lehetne ezt az intezetben is? De gondolom teritessel penzert?
Kepzeljetek hogy jartam: ugy, mint az elsonel, kertem a beutalot, EKGt a haziorvostol, es amit ezutan kaptam azt nem raktam zsebre. Jott az uvoltozes (szo szerint), hogy oket az intezet csak ne utasitgassa, meg hogy kepzelik, csinaljak meg maguk. Meghogy nekik elszamolasra kell menni a megyei laborhoz hogy minek kernek annyi felesleges vizsgalatot. (Ja persze en is viccbol mentem erte, hianyzik a polcra.) Maga az orvos ram sem nezett. Mindezt persze olyan 10 beteg jelenleteben szinte kiplakatolva a bajomat.
Ha nem lenne a ferjem egesz csaladja ott, isten bizony kiosztottam volna oket rendesen. Mit kepzelnek szivesseget tesznek? Tan mar a kartonom sem kell? TBt minek fizetek? Raadaskepp megneztem egy pesti maganlaborban nincs az egesz 1400 forint, kb 80ft tetele. Mit sem mondjak ezt a ciklust talan meg vegigcsinalom vele, de mar teljesen biztos hogy haziorvost valtok es ugy otthagyom mint a sicc!
Szoval teljesen elkepedtem... Ezuton kivanok mindenkinek nalam nagyobb szerencset az ugyek intezeseben es kevesebb kalvariat.
A házi orvos semmire se jó. Legalábbis a mienk. :-(
Öcsém náthás volt,vérzett az orra meg gennyes volt a váladék. Erre a doki azt mondta,h.igyon mézes citromos teát aztán majd elmúlik. Milyen orvos az ilyen? Tiszta vicc.
A magán dokimnak nem akarom elmondani,hogy megyek a kaáliba,mert megsértődik.
Most már megvárom a 25-ei vérvétel eredményét,aztán max azt megmutatom egy endo dokinak.
Itt veszprémben hol csinálnak ilyet?
Csak mert amikor legutóbb vérvételre kértem időpontot,akkor azt mondták,h.olyan sokan vannak,hogy majd 3hónap múlva kerülök sorra. :-(
És ha mondom a kaálisoknak,h.ezt is csinálják meg,akkor balhéznak,hogy nehogy már én mondjam meg,h.mi kell?
Szia Baba!
Nekem hétfőn vették ki,és kedden kaptam vissza.
SOK SIKERT.
Szia baba!
Nekünk hétfőn vették ki a frigóból a babókat és csütörtökön volt a beülti.
Sok sikert!!!!!
De csak kiderítik ezek a doki,hogy mi a gond. Végül is ezért megyek hozzájuk. :-)
Eddig 2 magándokinál is jártam,de egyik se csinált semmit,pedig jó sokat fizettem. Remélem a kaáli más lesz.
És ezt a kaáliba nem csinálják meg?
Majd meglátom,hogy mit mondanak 25-én. Akkor újra megnézik a hormonjaimat.
Idén már nem valószínű,hogy lesz inszem,ugye?
Nagyjából látszik, tényleg nem tűnik vészesnek. De az iznulinod mindenképpen megnézetném és keresnék egy tényleg jó endo dokit, mert valami hormon gondod kell, hogy legyen ha nincs peteérésed.
Az inzulint sajna kevés doki hajlandó nézetni pedig nagyon fontos, terheléses inzulin+cukor vizsgálatot kell kérni ez olyan mint a terheléses cukor, vesznek egy éhgyomrit aztán megiszod a lötyit és 1 illetve 2 óra múlva vesznek vért újra, csak itt nem csak a cukrot hanem az inzulint is nézik.
Aha,meg tudom írni. 2doki is megnézte és minden határon belül van.
Olyan sokat olvasom ezt az inzulin rezisztenciát meg pcot.De ezt hogy vizsgálják?Úgy kell kérni?
Meg tunád írni a hormonjaid?
Terheléses inzulin vizsgálatot mindenképpen csináltass.
Már kaptam tavaly 2 hónapig clostyt,de az nem segített. Nagyon hosszúak a ciklusaim. 30-60 naposak. Párommal minden rendben.
Már volt hormon vérvételem,kenetet vettek. Hsg még nem volt. sperma vizsgálaton is túl vunk.
Most 25-én újra vért vesznek meg megbeszéljük a folytatást. Csak kiváncsi vok,hogy hány hónapot kell várni,mert hallottam olyat is,hogy 3-6hónap. :-(
Sziasztok!
Én eddig magán nőgyógyászhoz jártam.1,5éve sikertelenül. 25-én megyek először a tapolcai Kaáliba. A hormonjaimmal nincs gond mégsincs peteérésem. Az előző ciklusomban kivételsen volt(39.napon),de hiába voltunk együtt.
Ha mehetek inszemre,akkor mennyi időt kell kb.várni az időpontra? Nekem nagyon kiszámíthatatlanok a ciklusaim.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben