A Kaáli intézet (beszélgetés)
Virág, örülök, hogy kaptál reményt!!!!!És ezt ne is add fel,már hamarosan a célban vagy! A teszt miatt ne aggódj, nem kell örökre ott lenni a csíkoknak! Ez nem jelent semmit, de írja is a papírjuk, hogy órák múlva már nem értékelhető....!
Pusszantalak drága,remélem babó lesz!!!!
Viki, nálad mi újság? Lehet, hogy írtad, de nem tudtam még visszaolvasni...
Nóri, még akármi is lehet! Halványabb, vagy nem a csík az ott van!!
Figyeljetek, annak van jelentősége, hogy a teszt órák múlva elhalványul? A férjem rámhozza a frászt, hogy pár óra múlva szinte nem is látszott semmi:(
Ugye nem számít?
gondolom megszárad és elhalványulhat, nem?
Ezt csináljuk! Remélünk és várjuk a keddet, hogy biztosat tudjunk!Ennyire közel még sosem voltunk:))
Veled mi újság?
LÁNYOK!
Csík csak akkor van, ha magas a HCG szint. Ne csodálkozzatok, hogy halvány, basszus, még 14 napja sem volt meg az ET!!!! Itt a végén nehogy feladjátok! Lassan kezdjétek el elhinni, hogy ott a baba és nem kifogásokat keresni, hogy halvány a csík. Most kell a legtöbb energia, úgyhogy beszélgessetek magatokkal egy kicsit és nem feladni!!!!!
Viráááág!
a csík az csík!!!!!!
JUHÉJJJJJ!!!! DE szuper!!!!
Tuti baba lapul a pocakodban!
Látod, bármit tettél, nem jött össze, kitartott :)
Szuper!
Nekem csak görcsölget a hasam, de a cicim nekem is érzékeny!
Én is bízom amig bízni lehet!
Én hétfőn adtam ráadásul az ovitrellt ,de én csak 4x egy negyed ampullát összesen.
4 x felet. Csak én vasárnap az utolsót.
Amíg érzem feszülni a pocim, addig bízok!
Hát az enyém a pénteki nagyon halvány, a mai meg olyan, ahogy te mondod, hogy szinte már csak ráképzelem. Ott van, de...
A 25-ös milyen fajta?
Nem, nem is adjuk még fel!!!
Simán lehet ott baba, hinni kell!!!
Te mennyit ovitrellt szúrtál be? 4 x felet? vagy 2 x felet?
Bár látnád az enyém milyen halovány! A 25-ös meg még haloványabb! Lehet csak odaképzelem, de azért annyira nem vagyok hülye, de tényleg nem megnyugtató!
Bizakodjunk még két napig, aztán kiderül!!!
Megint görcsöl amúgy a hasam:( elég rendesen:(
Az nagyon jó, ha a 25-ösön is látszik!
Nekem rettentő halvány a mai 10-es. :(
Igen, pénteken én is így voltam, életem első "pozitív" terhességi tesztje volt.
De most nagyon félek, nehogy babóka itthagyjon minket!
Nagyon szorítok neked, hogy kedden jó eredményeket kapjatok!
És bármi lehet még veletek is, a teszt tényleg csak a kíváncsiságunkat csillapítja de nem biztos!!!
Én is ebben bízom!
Én gyors csináltam a 10-es halovány mellé egy 25-öst is, az is halovány, de tényleg alig látszik:)
De azért nem fehér a papír, van egy csíkocska azon is!!! Hátha-hátha!
Hát van egy halovány kis második csíkocska... de nagyon halovány.
ET + 13.nap van.
Szerinted?
Hát én is megőrültem volna már itt egyedül, ha nem teszitek néha helyre az agyamat:)
Valahogy itt az ember el is hiszi amit hall, mert mindenki végigment vagy megy rajta...
Én is beásom magam néha a pesszimizmusba, aztán jövök és megint bírom egy darabig:)
Nálad már van valami ebben biztos vagyok, de elhiszem hogy nem nyugszol meg keddig:)
Én a helyedben csinálnék egy 25 -öst holnap, mert ha kétnaponta duplázódik, akkor holnap már a 25ös is behalványul és akkor siker!!!!!!!!!!!!!
Vagy a 10-es fog jól megerősödni:)
Bármelyik jó megoldás:)
Megint görcsöl a hasam, tuti nem alszom éjjel az idegességtől!
Én az utóbbira szavazok! :)
Nekem is kéne egyet csinálni reggel, de nem tudom lesz-e elég merszem hozzá.
Ügyes vagy, büszke vagyok Rád!
Én már ennyire nem vagyok erős és optimista, bár ma már tényleg ott tartok, hogy tudjam meg és ha nem akkor hamarabb túl legyek rajta, mert már nem nagyon bírom a feszültséget!
Így legalább mire kedden megyek addigra kitombolom itthon magam:)semmi jó előérzetem nincs annak alapján ahogy érzem magam ma...
De még nem biztos hogy sor kerül rá, lehet örömködni fogunk holnap:)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben