A Kaáli intézet (beszélgetés)
viki!
Hajrá tüszőcskék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk péntekre!+++++++++++++++++++
Pénteknél hamarabb akkor ne is tesztelj mert a szuritol úgyis 2 csíkos lenne!
drukk a péntekihez++++++++++++++++++++++++++++++
Sziaszstok Lányok!
Ma voltunk Uh, pénteken punkció :D
Megkaptam ma Cetrotide-t, este a Ovitrellét kell szúrni, holnap semmi és pénteken 9:30 UH, 10:00 leszívás!
8 helyes ki tüszőcskét talált ma Sajgó, de még egy ebújt valahol szerintem. Endometrium 8-as, aminek nagyon örültem. Tök aranyos volt, látta rajtam milyen lelkes vagyok és megmutatta a monitoron is még egyszer az összeset.
Barátosnémtól kaptam egy kabala gólya kitűzőt, neki segített, remélem nekünk is fog.
Cipi, nagyon-nagyon szorítok neked holnapra, kérd csak vissza mind a 3-at!
Virág, Nóri, nem teszteltetek még???????
Virág!
Neked miért kell időpontot kérned vv.-re? Nem beszéltétek meg hogy mikor mész?
Nórika!
Én ET.+9.nap voltam először vv.én de én 5 napos embriket kaptam vissza! így neked tökéletes a 11.nap mert punkció+14.nap mérnek előstör HCG-t.
Jól emlékszem te is szúrtál beűlti után ovitrellt vagy az virág volt?
Sok sikert!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cipike!
Hajrá embrikék!!!!!!!!!!! Ne izgulj ,nem is lesz szükség többre mert ezek szépen befészkelik majd magukat a pocidba!
Na látod ezt már nem is tudom:)
szerintem nem! Miért is kellene?
Majd holnap én is odacsörgök a csajoknak és kérek időpontot keddre és akkor azért megkérdezem és majd szólok!
Helló lányok. Telcsiztem. 3 embrió lett, ami szépen osztódik.Sok volt az éretlen, és sok nem is termékenyült meg....
Most legalább nem lepődtem meg a dolgon.:) Úgyhogy holnap kapok 3 apróságot, mert így nem kérdés, hogy mindet kérem vissza.....
Fagyasztottra meg egyébként sem lesz szükségem:)
Lényeg, hogy holnapig még osztódjanak szépen a kicsikék, mert ahhoz a 3-hoz már ragaszkodom:)
Helló!
Most nézegettem vissza itt a fórumon az előző beültinél a beszélgetéseinket, és ott Ágicának 11. napon kellett menni vérvételre, ne aggódj, akkor már lesz biztosan pozitív eredmény!
És a tesztjén is ott volt már aznap reggel a halvány csík!
Hogy vagy?
Telcsiztél már? Mi újság a porontyokkal?
Szia! Nekem pénteken lesz vérvétel (nem is értem miért ilyen korán, ET+11. nap), előtte reggel lehet ellövök egy tesztet. Köszi a drukkot!
Jó ötlenek tűmhet ez a módszer. Megnézem.
Fel kell telepíteni, és ott belépni, akkor lesz egy külön virtuális mappánk, vagy valahogy így :)
Sziasztok :)
Nem tűntem el, csak jó egy kicsit mással is foglalkozni és van egy kis meló is :) :)
Húúú Viki, nagyon szorítok, biztos minden ok lesz, és nagyon bízom benne, hogy sikerül :D
Nóri, Virág, mikor teszteltek? még a héten? Nagyon szorítok Nektek!!!
Csajok!
Van egy ötletem, úgy hívják Dropbox :) ez egy fájltároló oldal/program, ahova fel tudnánk tölteni egy nekünk tetsző táblázatot, és bárki beleír és lementi, akkor ott lesz, kell egy közös email, amivel beléphetünk. Megcsináltam a belépést.
Email: kaali.intezet@freemail.hu
Jelszó: hoxa2011
Le kell tölteni a programot, és van netes oldal is. Ezt tudjuk közösen használni, mindenki beleírja az adatait, és mindenki láthatja, amit már más elmentett :) Mit szóltok hozzá?
Feltettem a táblát, amibe már beleírtam magam is :)
Nézzétek meg, hogy ha nem telepítitek a progit, csak beléptek az alábbi oldalon, akkor is működik-e??? Jah, és véleményt is kérek :)
Jobb felül Log in :)
Sziasztok!
Tapolcára járunk október óta. 3. beültetés előtt vagyunk. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy volt-e valakinek hosszabb ideig 2 hetente peteérése?
Viki, az nagyon jó....lassan, de biztosabban megérnek legalább! És még jön is hozzá a leszívásig....Drukkolok!!!!! Ez már most jó eredmény!
Nekem ma szívták le, hát képzeljétek, 20-at!!!!!!!! A doki sem gondolta volna, mert kedden 14 volt. Persze ezek között lesznek amik nem értek meg rendesen.....
Kicsit túlstimus a doki szerint a dolog,én meg reménykedem, hogy nem leszek rosszul......
Szerdán kell hívnom őket, hogy mennyi osztódik.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben