A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szerintem ha idegeskedsz, ha nem, ha akar megtapad.
Annó kincsemnél én is totál idegbeteg voltam,sok dolog miatt kellett aggódnom, és mégis jött...
Virág, nekem a doki kifejezetten megmondta, hogy nem kell 24 órában feküdni, és azt mondta, hogy az első 3-4 napban kíméljem magam....
Ha nem emelgettél nagyokat, biztosan nem lesz baj.
Úgyhogy gondolom nem baj, hogy adtam reggelit kincsemnek, és összepakoltam a táskáját, mert megy a mamához. Ez azért járt egy kis jövés-menéssel, de ha azt éreztem, hogy fáradok, akkor lefeküdtem, vagy leültem egy órára....
Tegnap mondjuk végig ültem, feküdtem a napot.de fáradt is voltam...
Ja és mi jutott eszembe! A hcg duplázódik kétnaponta , akkor keddre 140 körülinek kell lenni ami 15. napon tök normális és bébit jelent!
Tehát lehet normálisan folynak a dolgok!!!
Mi most készülünk a 4. lombikra. Mi majdnem egy évet vártunk,mert fel kellett épülnöm az előzőből. Ha minden jól megy akkor szeptemberben kezdünk. Doki már júliusban akarta, de én még nem. Még most is antibiotikumos kezeléseket kapok a szerzett nyavajám miatt.
1. lombik 2009 július
2. lombik 2009 december
3. lombik 2010 szeptember
Magas az FSH- m és nagyon nehezen stimulálható. Ez az is bizonyítja, hogy max adagnál is csak 2 petesejt volt, ami szerencsére meg is termékenyült, de egy hét után mindig el kezdek vérezni.
Sziasztok lányok!
Egy kérdésem lenne az előbb kiakadtam nagyfiamra kiabáltam vele meg felidegesitettem magam.és most kicsit fáj a hasam. ez nagy bajt jelent ugye?
Hali!
A reggeli teszt halványka kétcsíkos lett! A HCG harmincvalamennyi, így kedden ismétlünk. Azt mondta a doki, hogy ez már nem lehet csak az Ovitrelle szuri, de azért jobb lenne, ha több lenne. Gyogyikat szedem tovább és reménykedünk! Lehet mégis korai volt a 11. nap.
Viki, ez nem olyan rossz eredmény! És lehet, hogy mind a négy osztódik majd szépen.....Látod, hogy a nagy számok nem jelentenek semmit.....Aztán már nekem is csak 2 maradt....De az bőven elég egy terhességhez!
Egyik ismerősömnek 5 lett, /47 éves, hozzáteszem/, és 4 -et vissza is kapott.....Úgyhogy nem keseregni!!!!!!/ én meg még hol voltam ahhoz, mikor 3 kezdett osztódni, és 47 éves sem vagyok.../
Szia!
Gratulálok a 4 petesejthez.az is nagyon szép eredmény.egy legyen de az nagyon szép legyen nem?
Szia!
persze!!!!
Mi is Sajgóhoz járunk, ti hol tartotok?
Sziasztok!
Megjöttem.
Álmos vagyok és nyűgös. Csak 4 petesejt lett leszívásra, Sajgó sem értette. Abba bízunk, hogy ezek viszont extra jó minőségűek lesznek. Hétfőn kapjuk vissza őket, holnap 11-kot telefonálni.
NÓRI!!! Nincs hír?
szia!
Mi az, hogy a ciklusod 3. napján? Beültetés után hányadik napon? Vagy spontán terhesség?
Beültetést követő 14. napon van a hormonvizsgálat, vagy spontánnál a peteérést követő 14. nap.
Sziasztok!
Kérdezni szereték :) A ciklusom 3. napján nekem 81. 66 pmol/l lett az estradiol-om és a Normál tartomány 110-440. Ez akkor most rossz?
Nóri, Virág ????
Viki, megy a drukk :)
Sziasztok,
Én is kaáliba járok és Sajgó Attilához, már 2 éve. Csatlakozhatok hozzátok?
Nóri, drukkolok!! Jó hírekkel gyere!!!
Viki, remélem lesz sok petesejted!!
Cipi, megtaláltam mindent :)
Lányok nálam már para van, holnap 10-kor Punkció....
Nóri, holnap együtt igzulunk ahogy látom, én azért, hogy legyen elég ami meg is termékenyül, te meg egy magas HCG-ért :) Állítólag 90-400 között kell lennie, de ha 400 fölött van akkor ikerterhesség gyanús. Szorítok Neked nagyon, hányra mentek?
Nóri, szorítok ezerrel holnapra!!!
Virág, a doki többször felhívta a figyelmem a túlstimura, tart tőle.:((( A tüneteket is elmondta 2-szer is.És a következő 2-3 hétben jelentkezhetnek durvábban a tünetek, mert sokkal nagyobb hormontermelődés kezdődik. Mindegy, ami lesz, az lesz, a babóért mindent!
Remélem azért megúszom a dolgot, mert hát nem mindenkinél jönnek elő tünetek..Igyekszem ezzel nem foglalkozni.....
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben