A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok!
Kivel mizu? Izgulok ám a pihiizőkért! :)
Nóri, Virág, Lilla sajnos én is tudom milyen nehéz most nektek, de nem szabad feladni, mert mi is szeretnénk hallani azt a szót, hogy ÉDESANYÁM.
Mi agusztusban ismét megyünk és remélem, nem kell sokat várjunk a következő kezelésig.
Virág nem könnyü, fel kell állni, mert TE is gyereket akarsz és most nem szabad fel adni, kell hogy sikerüljön.
Hááát nagyon sajnálom csajok....!!!!
DE ne adjátok fel!!!!!!!!Főleg a 2.sikertelen után ne!!
Nekem 3.-ra sikerült,pedig nálam mindent a legnagyobb rendben találtak!(rossz és kevés sperma miatt kellett a lombik)Már 4 éves a kisfiam,de a mai napig könnybe lábad a szemem ha a sikerten kúrákra gondolok.....
Nem könnyű,de fel kell állni és csinálni kell,mert az anyaságtól szebb dolog nincs az már biztos!!!!!!!
Lilla nagyon sajnálom!!!!
Ez a széria tényleg nem túl jó Lányok, főleg hogy most még én következem. Próbálok pozitív lenni, de elég nehéz... 11-13 napon pozitív teszt és mégsincs baba, kiborít!
Próbálj erős lenni, mást úgysem tehetsz. Tedd a helyére a dolgokat és utána hajrá!!!! Nem feladni!
Andi Profin nyomod, remélem követlek!
Én a sós főtt krumli diétát hallottam a lábdagadásra....
Nem értem a dolgot, ma elkezdett fájni a mellem, ami nekem a menzi menjövtel előtt 1 héttel szokott.... Remélem ezt már csak emlékezetből csinálja velem a szervezetem. Azt olvastam a babavárós könyvben, hogy ilyenkor már a babák irányítják az érzéseidet. Reggel pl. határozottan éreztem, hogy minden rendben :)
Hát sajnálom nagyon, mostmár jöhetne valami pozitív hír, elég rossz széria eddig:(
Tudom mit érzel, én is dolgozom mint a robot de nem ott jár az eszem és ha leállok két percre akkor bőgök!Majdcsak enyhül ez a letargia, remélhetőleg...
Én nem találok most értelmét semminek. Nincs kedvem szólni senkihez és végképp atémával kapcsolatban nem...
Fűzöm a férjemet hogy fogadjunk örökbe de hallani sem akar róla...
Sziasztok lányok!
Hát sajnos nekem sem sikerült.Sajna nálunk semlesz baba.Eddig nem volt erőm írni,mert egyszerüen magam alatt vagyok és nem tudom magam összeszedni sehogy sem.Nagyon rossz.Pedig megvoltam győződve hogy most sikerült.A család meg azzal jön hogy MIÉRT NEM SIKERÜLT HOGY HOGY NINCS BABA???????????Meg akkor mért ilyen nagy a hasad????????Az egyik sogórnőm azt mondta "azért megborjazni nem kell!!!!!"Mintha én tehetnék mindenről.Én már nemtom mit csináljak.Egyfojtában sírok és sírok.
Hát azt mondta, hogy kétszer nekifutottunk, de ezek szerint máshol kell keresni a problémát, ill. máshol is a meglevőkön kívül, és ehhez tök újra minden vizsgálat meg még plusz vizsgálatok sorozata, mert ugyanezekkel a paraméterekkel ezek szerint nem megy...
Meg javasol eü.küretet is, hogy frissítsük a nyálkahártyát...
De azt mondta, ha mégis úgy döntök hogy folytatom (mert mondtam neki hogy én nem) akkor szeptemberben menjek és és összedugjuk a fejünket hogy mit kéne csinálni...
Örülök, hogy jól vagy. Rebinek mielőbbi gyógyulást!!!
A meleget, én is nagyon rosszul viselem. Manócska időnként nagyon aktív a pocakban.
Hát persze hogy írjál!!! Lehet, sőt biztos, hogy most te leszel az, aki elindítja a pozitív sorozatot!!!!! Szorítok és fel a fejjel!!!! A babák ott vannak a pocidban!!!
Rebinek vírusos torokgyulladása van, ami kb 3 napig tartó magas lázzal, és hólyagokkal a torokban jár, na és fertőző. A védőnőnél voltam, mikor apa és Rebi végzett a dokinál, így jó tanácsokat kaptam, ha esetleg Rebitől összeszedném ezt a nyavalyát. Hallgattunk szívhangot, vérnyomásom 102/51. Két hét alatt sajnos felszaladt 1 kiló, eddig összesen 3 kilót híztam.
Sziasztok!
Nem is tudom mit írhatnék bíztatásul.... nagyon reménykedtem bennetek lányok. Nóri, ne is add fel, így kell csinálni, neked hányadi lombik volt?
Virág, én ezt nem értem, miért mondta a doki, hogy nincs több ötelet, neked hányadik volt? Ezt pedig csak te érzed, hogy meddig bírod lelkileg, és mikor kell abbahagyni. Mindenesetre, a legjobbakat kívánom neked!!!
Viki, te pedig maradj pozitív, kellenek a pozitív energiák!!!!!!!
Napzuhany? Veled mizujs?
Andi,örülök, hogy jól vagytok :) biztosan így is marad, a lábdagadásra meg almalevet ajánlanak :)
Be kell, hogy babásodjunk mindannyian!!!!!
Sziasztok!
Nagyon gondolkodtam, hogy írhatok-e, mert mindig Nóri és Virág jár az eszemben, én meg itt ülök, ET+2 nap és próbálok a lehető legpozitívabb lenni. Szurkálódik a petefészkem, a méhszájam, felhívtam reggel Sajgót azt mondta, hogy végül is ez egy műtét volt, ne aggódjak, igyak napi 3-4 liter vizet minimum. Hát pihenek sokat és reménykedem a legjobbakban.
Minden jót nektek is!
Sziasztok!
Régen nem voltam, anyunak segítettünk a felújításban, nagyon elfáratam. Nóri, Virág! Ne adjátok fel!!!! Bízni kell a sikerben, hogy mihamarabb babázhassatok!!! Szorítok nektek!!!
Én a meleget egyre kevésbé bírom, dagad a lábam, a baba is nyugis odabenn. Holnap védőnő, remélem hallgatunk szívhangot! Rebi sajnos beteg lett, apa most vitte dokihoz, remélem semmi komoly!
Viki!!! Nagyon szorítok két 6 sejtes pindurkádhoz!!! Sikerülni fog!! Érzem!!!! Csak pozitívan!! Sok-sok pihi!!!!
Nem , én most tényleg nem megyek többször, a dokival is megbeszéltem, nem is bírom lelkileg és a dokinak sincs új ötlete egyenlőre, ugyanezzel a módszerrel meg szerinte is felesleges:(
Nektek sok-sok sikert és babát!!!
Azért gondolok rátok és szorítok mindenkinek!
Hát ezt már nem hiszem el.... :(
Sajnálom!!!!
Ennyi rossz hírt egy napra! Mi van itt most már?!
Virág, neked is kitartást, remélem eszedbe sem jut feladni, bár tudom ilyenkor mindig azt mondod, hogy most elég volt egy időre.
Vigyázz magadra, pihenj egy kicsit te is.
Nekem sem sikerült:(
Ennyit a csíkokról...
Sziasztok!
Nóri, nagyon sajnálom,de próbálj erőt gyűjteni a következőre, most pedig próbálj meg kikapcsolni... tudom ilyenkor hol így, hol úgy érez az ember... kitartás, sikerülni fog!!!
Virág, nálad mizujs????
Én tegnap este (10.nap) voltam dokinál, és úgy néz ki lesz peteérésem, azt mondta szép, úgyhogy most ismét estrofem a méhfalvastagodás miatt, aztán csütörtök ismét uh, és azt mondta a doki, hogy ebben a cikklusban (ugye az első elég gyorsan és spontán jött) kapok tüszőrepesztőt, pontosabban valami gyógyszerről beszélt, amitől tuti lesz a kilökődés, és inszem valamikor pár nap múlval, ez majd csütörtökön kiderül pontosan, én is csak reménykedek, hogy a második már sikerülni fog, most nagyon pozitív vagyok, de ki tudja meddig... Szép napot csajok?
Amúgy kivel mizujs? Annyian vagyunk, hogy sokszor belekrveredek, bocsi...
Kismamik, hogy vagytok, hogy bírjátok a meleget?
Drága Nori.
Nagyon sajnálom hogy nem jött most össze. De kitartás,menj valahova pár napra feltöltödni. A következönek sikerülnie kell. Pihenjetek és ne görcsöljetek. Mindenki sorra kerül. Adhatnék még sok jo tanácsot,de felesleges. Csináld azt ami jo neked. Nekem is 2.ra sikerült. Ma megyünk UH.ra. Mert már 1 honapja nem tudok semmit a picikémröl. Remélem növekszik. Mindenkinek a legjobbakat kivánom.
Puszi: Szilvi
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben