A Kaáli intézet (beszélgetés)
El sem hiszem, megtört a jég, GRATULÁLOK!!!!!!
Pihenj sokat, ne idegeskedj.
Szia!
HIV szűrés
Hepatitis
Clamidya és rák szűrés
Ekg
vizelet
vérkép
ha ezek megvanak ezután kell kérnem időpontotelőször csak megbeszélésre és a menszesz 20-22ik napján csin egy ultra hangot.Én is csak szeptembertől indulok majd:) Te melyik dokit választottad???
Sziaszdtatok!Tegnap jelentkeztem be hozzátok kérdéseimmel ...és ùgy aludtam el,hogy hittem a csodába!Mai nap pozítiv lett a terhességi tesztem.
ET+11 napon vagyok és nagy érzékenyégü tesztel mutatta ki.Köszönöm nektek a tegnapi bíztatást.
Szia!
Mi kedden megyünk Sajgóhoz konzultációra. Tegnap reggel óta egyre erősebben vérzek, és ami aggaszt az az, hogy ÉLÉNK PIROSAT!!! Ez az egy dolog ami aggaszt egy kicsit, mert ilyen max 1 napig szokott lenni és nem ilyen sok. Leülök a WC-re és folyik ki belőlem. Arra gondoltam, ha holnap is ilyen lesz, felhívom a Kaálit. Már az is eszembe jutott, hogy lehet Hematóma..., de akkor nem jönne nyák, pedig jött már valamennyi.
Megemésztettem mindent, túl vagyok rajta, elköszöntem tőlük, de hétfőig még kitartok, hátha vannak csodák :)
Tartsatok ki lányok, mert ahogy a párom mondta tegnap, biztos, hogy lesz babánk!!!!!
Letudtam még múlt héten, nagyon durva volt!!!
De a doki szólt előre, hogy hosszabb nem lesz mint szokott csak csúnya és nagyon fájdalmas, hát igaza lett, de túl vagyok rajta...
Amúgy semmi, ezerrel melózok, addig sem agyalok:)
Hívjál majd ha tudsz!
Viki!
Nagyon sajnálom :(((( még ne add fel!!!! Nagyon szorítok!
Szia Tündérke!
Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni? És mikorra kaptál időpontot? Mi is készülünk majd a debreceni kaáliba, csak én még szeptemberig kezeléseket kapok az endóm miatt.
Fáradtan. :)
Amúgy semmi extra. Most agyalok, mert a laboros beutalómról lemaradt az anti-TPO, nem tudom mit csináljak. Megint hívjam a dokit, aztán menjek, vagy ráírjam, mert máskor is írt már rá utólag, csak azt nem szeretik a laborosok.
Veled mizu? Letudtad már te is a mensit?
Jó reggelt!
Mizu? Milyen hangulatban ébredtél?:)
Ez a beszéd Viki!
Tanulnom kell tőled!
Bár én lennék ennyire erős és optimista!
Szorítunk neked továbbra is!
Hát egyre erősebben vérzek és élénk pirosat, néha jön nyák is.
De tudod, most semmi nem érdekel. Első elkeseredésem és 3 óra bőgés után döntöttem!
Kitartok a kicsikéim mellett és nem adom fel. Hétfő a teszt napja, meg is fogom csinálni, mert igenis hiszem, hogy VANNAK CSODÁK!!!!!
Szia!
Nagyon egy cipőben járunk, nekünk júli 12-én volt az ET-nk. Én ma kezdtem vérezni.
ET+14 napon kell tesztelni, az előbbi simán lehet negatív. Úgyhogy neked vasárnap :)
Feküldj sokat, szedj magnéziumot és bízz!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben