A Kaáli intézet (beszélgetés)
Az ET a beülti (embrió transzfer).
Hát, ha gondolod, bár én lehet még várnék.
Mégegyszer Gratula, szépen erősödik :)
Milyen erősségű tesztek? 10-es?
Jajj, csajok, most egy buta kérdésem lesz, mert ugye nálam még nem játszik a lombik.... szóval, az ET az a peteérés (megtermékenyítés), vagy beültetés?
Én ma vagyok tüszőrepedéstől a 10. napon. Gondoltam holnap, vagy csütörtökön reggel bepróbálkozom a 10-es teszttel, szerintetek? Még ne tegyem?
Na ja, jó messze lenne mindkettőnknek!
Hol lehet ilyen statisztikát találni?
Mizu amúgy? Én most is érzem még a petefészkem.
Hát igen, a győri intézetnek a legjobb a sikeressége a statisztika szerint, magasan az országban!
De nekünk annyira messze van, hogy szóba sem jöhetett annak idején, pedig nekem a nőgyógyász (aki debreceni) is győrt ajánlotta:)
Az a lényeg, hogy mindenképpen kétszer duplázódnia kell 4 nap múlvára. Nekem kétnaponta nézték, hogy duplázódik e! Nekem ET+14 napon 1250 volt. Erre az értékre ikreket vártak, de mivel folyamatosan véreztem, egy baba maradt. Ősszel talán Ágica volt úgy, hogy 900as HCG-nél megállt a baba fejlődése.
Én nagyon bízok a sikeredben!!!! Szorítok és jelentkezz mindenképpen!!!
Hát nem tudom, pontosan mennyinek kell lennie, 100 körül, azt hiszem, de kinél milyen ütemben termelődik, volt már kevesebbel is baba, meg többel is:)
A lényeg, hogy ott a kis pocaklakó!
4 nap múlva már kétszer duplázódik, 300 felett kell lennie majd elvileg, de a gyakorlat meg az elmélet néha nem találkozik:)
Nyugi és pihenj!!!
Gratulálok!
Sziasztok!Ma voltam vérvételen ...pozitív:))
Sajnos csak 87 a Hcg-m.Mit jelent ez?14 napja volt ET.
Mert a fönövér azt mondta,hogy 4 nap múlva megkell ismételni a vérvételt.Ha valaki tudja írja légyszi meg.Köszönöm.Viki ...nagyon sajnálom.
Szia Viki!
Én még bíztam azért egy kicsit... Nagyon sajnálom, de annak nagyon örülök,hogy ennyire pozitív vagy, és nem adod fel, nem is szabad!!!!!! :)
Hát sziasztok!
Csütörtöktől folyamatosan ömlött belőlem az élénk piros vér, egész tegnap estig. Szombaton fel is hvítam a kaálit, mert annyira sok volt. Reggel megcsináltuk a teszteté s persze nem meglepő módon negatív lett. Csütörtöktől vasárnapig volt időm elfogadni, hogy ez nem sikerüt, így a ma reggel nem akasztott ki annyira. Férjem először azt mondta, hogy biztos rossz a teszt, csináljunk másikat. Annyira sajnálom, úgy bízott benne, hogy most sikerülni fog.
holnap megyünk Sajgóhoz, nagyon remélem nem akarja húzni az időt, bár azt most nem fogom hagyni!
Minden jót nektek, holnap jelentkezem!
Gratula!!! Teszel fel képet a tesztről?
Vigyázz magatokra!!! :)
Sziasztok!
Húúúú, én nagyon lemaradtam, az igazság, hogy próbálok kicsit másfelé koncentrálni, így könnyebb... Jah, ma a férjemet reggel megkérdezte ez egyik haverja - ráadásul több ember előtt - hogy hol tartok, mármint a terhességben, mert többször lát a nődokinál(szomszédok)... Párom meg csak magyarázkodott, hogy sima nőgyogyi vizsgálatokra járok... a srác meg szerintem felfogta mizu, mert eléggé zavarba jött...(pláne, hogy nekik sem jött össze, és ugyanez a nődoki segített nekik is). Hát ez volt a ma reggeli történés, nálam elvileg vasárnap teszt, hát kíváncsi leszek!
Viki, mizu?????????????????? Te ma tesztelsz igaz??? Gondoltam rád már reggel is, nagyon szorítok!!!
Sziasztok!
Tegnap volt a 11. cn, és úgy fájt a petefészkem, hogy azt hittem megbolondulok! Ennyire hathat még az elmúlt stimus hónap?
Volt már így valaki?
Szerintem mindenki izgult az első előtt, meg a többedik előtt is! A reményt sosem szabad feladni!!
Viki!!! Hogy vagytok???
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben