A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
de:))
sztem nem lenne baja a macseknak, elvégre a kijárós macskák is a meleg lakásból menek ki...biztos van amúgy macskakabát, minden hülyeség van már manapság:)
Ne nevessetek ki! Ma orvoshoz menés közben eszembe jutott, hogy mivel ő szoba cica, télen hogy viszem esetleg a dokihoz? Bent 25 fok van, kint mínuszok röpködnek.
Ilyenkor Ti mit csináltok? A takarót tuti letúrja magáról. Én cica pulcsira gondoltam.;) Létezik ilyen? Ha igen, tudtok nekem mondani helyet, hol lehet ilyet venni, vagy rendelni?
Vagy nem kell és kissé zakkant vagyok? :P :D
Képzeljétek aludt mikor eljöttem otthonról és odahajoltam halkan köszönni neki, hogy ne érje váratlanul, hogy nem vagyok otthon, ha felébred.:P
Picit megemelte a fejét és azt mondta "mááááu", aztán visszafeküdt és aludt tovább. Olyan nagyon aranyos volt! Meg vagyok róla győződve, hogy elköszönt tőlem. :D
Voltunk ma doki bácsinál kapott oltást és kértünk bele chipet is. Gondolva soha nem lehet tudni, de véletlenül kiszökik az ajtón, legyen esély , hogy vissza kerüljön hozzánk.
Én még nem láttam,- bár a kutyámnak is van -, hogy teszik be. A kutyámat már így hoztuk el annak idején, hogy volt benne.
Szóval elég vastag tűvel adták be, de ő hősiesen egy szó nélkül tűrte! Olyan erős kislány. :)))
Sajnos cicáknál is van már.:(
Ez a Milbemax féreghajtó van már cicáknak is, de egy kicsit drágább, mint a többi.
Viszont a szívférgesség kezelése nagyon drága és fájdalmas. Nagy százalékban nem is gyógyítható, el kell altatni az állatot. :(
Kijáró cicások....
Szívférgesség ellen véditek a cicákat?
Advantix sajnos nem jó rá! :(
Ráadásul az kutyáknak van, nehogy bajuk legyen!
Nem. De most igen! :D Nagyon jó! :D
Voltatok már a cicával dokinál?
Ezt láttátok már?:)
www.facebook.com/photo.php?v=581234111888601&set=vb.543926638952682&type=2&theater
Jézusom! :O Még szerencse, hogy nem történt baj!
Lehet csak kilazult a pöcök és el tudott fordulni ezáltal.
Milyen injekciókat kapott? Nem kérdezted?