A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Tiszta az alom semmi nem változott.És a távolság is megvan.
Mindig valamit csinál:(
Tiszta az alom? Nem tettétek más helyre?
Nincs közel az alom és az itató tányér?
Tiszta a vize?
Ezek jutottak eszembe ,mint kezdő cicásnak, de majd jönnek a nálam tapasztaltabbak is ,biztos ők is tudnak valami okosat mondani. :)
Itt mellettünk van egy maszek állatklinika.
Winter doktor alapította.PET--VET kisállatklinika.
Kiváló orvos-már több kollégával dolgozik együtt-eddig majdnem minden állatomat megmentette.
Szegény Brútuszkámon nem lehetett segíteni.
Volt olyan időszak,hogy majdnem tünetmentes volt a kutya,majd újból megjelentek a sebek-nagyon legyengült,borzalmas állapotba került.:((
Ma már sok mindenre van gyógymód.
Húsz éve, valószínű még nem voltak olyan gyógyszerek, mint manapság. :( Sajnálom! :((((
Winterék? Kik ők?
Én pesti vagyok, megírnád nekem privátban az elérhetőséget?
Hátha szükségem lesz még rá.
Köszi előre is.
Már nem. Sajnos nem jött be. :(
Én is pont Sulfurt adtam Málnának.
macsek próbálkozol még a homeopátiával?
Lgaga a sulfurt meg lehetne próbálni
TAK-TIK-os kezelés megér egy próbát, szerintem nagyon jó szer atkákra.
Mondjuk nyilván orvossal egyeztetve.
SZegényke:((
Mi egy németjuhász kutyával jártuk meg-sebek jelentek meg-először a mancsán,majd a nyakán,végül az egész testén.Kapott immunerősítőt,különféle gyógyszereket,folyadékokat-több hónap kivizsgálás után közölték,hogy tüsző atka-nem tudták meggyógyítani:(( Fiatalon el kellett altatni.
Nem is hallottam korábban erről a betegségről.
De számtalan más kórokozó is lehet-ilyenkor kell egy teljes kivizsgálást csináltatni.Sajnos ennek nagyon komoly anyagi vonzata van:((
A nedves kajába rakom Nekik, előtte tavasszal és ősszel általában a dokinál kötöttünk ki, mióta kapják azóta semmilyen lázas vagy egyéb megbetegedés miatt nem voltunk orvosnál.
Allergia nálunk nem volt, nem tudom, hogy az megelőzhető-e vele.
nem is hallottam a Béres Mineráról meg a másikról. utánanézek.
sajnos tegnap óta még egy seb jelent meg a macska fején, úgyhogy nem úszom meg a dokit.
Kérdezném, hogy mit kell tenni a tűzijáték idején a cicákkal? Mire számítsak?
Mit fog csinálni? Elég ha becsukom az ablakot? Vagy vegyem fel és nyugtatgassam?
Igaga- Nem gondoltál rá ,hogy kipróbálod a BÉRES MINERA-t? vagy az Immunovet-et?
Szerintem egy próbát megér.
Én a lányomnál tapasztaltam érdekes és megdöbbentő dolgot a Béres cseppnél mikor kicsi volt, úgy hogy azóta nagyon bízom benne.