A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Olyan szomorú, hogy ilyen beteg 'emberek' vannak.
:((((
És meg meri tenni ez sok elmebeteg, mert még csak következménye sincs! >:(
A kis drágák, meg ki tudja mennyit szenvedtek!:'(
:(((
A szívem szakad meg, hogy ilyen megtörténhet.
És közben meg mérges is vagyok pont emiatt.
úgy sajnálom, h így alakult, de nem tehetek mást. kétszer döntöttem rosszul, két macskám életébe került. sose bocsátom meg magamnak. főleg a harmadikat, akit úgy engedtem ki, h közben már két másik macskám eltűnt. valami őrült bizalom volt bennem, hogy ez nem történik meg újra. hát megtörtént...így veszett ez Marci cicám.
három macskámat veszítettem el, és megszakad a szívem. Rozi, Vuki, Marci.
:)
mennyi idős?:)
De jóóóóó! :DDD
Át tudom érezni az örömödet! ;)
Purina Pro Plan, Purina Cat Chow, Hill's.
Esetleg még a Happy Cat és a Josera.
Képzeljétek ez a kis majom eszi a Cat chow nevű tápot:))) Ez az első amit végre megeszik:))))
Úgy örülök neki:D
Igen, kittent adunk. :P
Már el van kényeztetve! :D
És milyen jó minőségűeket tudsz/ tudtok ajánlani?
Nagyjából ismerem őket a kutyus miatt, de van köztük sok olyan márka is, ami a kutyáknál nem létezik .
Milyen royalt adsz neki? Kittent? Azt pedig még az én válogatósaim is megették anno.
Igen, én is azt javaslom, hogy vegyél két-három féléből kis kiszerelésűt, aztán majd ő eldönti, hogy megeszi-e, vagy sem?
Fokozatosan kell hozzákeverni a megszokott tápjához, mert ha hirtelen kapja, akkor akár hasmenést is okozhat nála.
Látom, Mici is jól el lesz kényeztetve :))
Felállok, otthagyom, de akkor jön utánam, és levadássza a lábamat :)
Aztán jön, bújik, dorombol, dörgöli a kezemhez a vizes nóziját, aztán hirtelen gondol egyet és hopp! máris ezerrel cincálja a kezemet. Átkulcsolja az első két lábával, a szájával marja, tépi, közben a két hátsó lábával meg rugdossa :))
A következő pillanatban ismét bújik és dorombol, meg nyalogatja a kezem.
És ez így váltakozik... :)
Próbáld keverni, hátha úgy elfogy.
Kísérletezni kell sajnos, máshogy nem megy.
Lányok segítsetek! Ez a kis disznó a royalt már egyáltalán nem eszi.:/
Most mit csináljak? Vegyek kis kiszerelésű , de több félét és próbálkozzak?
Ezzel mit csináljak? Van esély rá, hogy a későbbiekben meg fogja enni?
Vagy amit veszek majd keverjem mellé?
Nekik is fokozatosan kell tápot váltani, mint a kutyáknál? Tehát előbb csak egy keveset , aztán a régit csökkenteni , az újat mellette meg növelni?
De ügyes vagy!:)
Nekem még csak öt sikerült, de remélem lesz majd jobb is. ;) De meg mondom őszintén, az öt közül sem voltam mindegyikben biztos. :D