A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Csak szárazat adsz neki?
Mert ha gyomorérzékeny,akkor nem kaphat mást,csak a speciálisan kifejlesztett, allergiás macskáknak való tápot.
Legalább három hét kell,mire újra rendbe jön.
Allergiát válthatnak ki az élősködők-kullancs,bolha,stb.
Mi is már október óta küzdünk Málnával, ő is allergiás, és nála sem tudjuk, hogy mitől.
A szteroidos kezelést nem javaslom, mert tönkre megy a mája.
Az allergiavizsgálat nem csak, hogy megfizethetetlen, de sajnos nem minden allergénre terjed ki, így semmi értelme nincs.
Egyenlőre szerintem várj, aztán ha már nagyon vakarja, kaparja magát, és megjelennek a varrak, akkor vidd vissza dokihoz, de kérdezd meg, hogy szteroidon kívül nincs-e valami más megoldás? Mondjuk antibiotikum kúra.
sziasztok! volt már téma rengetegszer az allergia, mégis tudatlan vagyok az ügyben. szóval az történt ugye, h Szürinek egy pár hete-hónapja varas lett a bőre és néhány seb is keletkezett rajta. elvittem dokihoz, azt mondta, allergia; telenyomta injekcióval, mondta, h cseréljem le a kajáját,3 nap múlva kontroll. 3 nap alatt sokat javult, aztán újra kapott szurit és pár nap múlva vissza kellett volna vinnem. nem tettem, mert úgy tűnt, eltaláltuk az allergént, szép volt a szőre stb. most eltelt pár nap, és a sebek újra megjelentek rajta, ahol állandóan vakarja magát (viszont nem varas a bőre!). szóval nagyon úgy tűnik, mégse a kaja volt. de ha nem a kaja, akkor tényleg bármi lehet, az meg nem megoldás, h 3 naponta szteroid. szóval nem tudom, mi a fenét csináljak. reménykedjek, h elmúlik? vigyem szteroidozni megint? allergiavizsgálat megfizethetetlen. értelmetlen így az egész.
ha van vmi tanács, szivesen fogadom. bár tudom, h tényleg sokszor téma volt már, de IDEGESÍT.
Ma vettem 2 csomag tápot a cicámnak megszagulta mondtam neki,hogy a Tied Szütyikém:)Nagyon örült dörgölőzött a zacskónak,majd akárhányszor hozzá nyúltam a zacskóhoz odakapott a kezemhez és szó szerint el lökte.Lehet,hogy félti a kajáját?
Fél óra múlva újra oda akartam nyúlni és megint odarohant és nyúlt a kezemhez.
köszi a választ:)
nem lihegett,lehet rosszul fejeztem ki magam,nem volt nyitva a szája,hanem az orrán szívta a levegőt,de nagyon gyorsan,és tiszta vörös volt az orra.de egyébként nyugodt volt,feküdt végig,csak nem mert megmozdulni szegénykém..ha nem találom a ezt a párologtatót,akkor megveszem ezt a gélt,köszi a tippet:)
Sziasztok!:)
Holnap fogok új lakásba költözni 3 éves cicámmal,aki nagyon érzékeny és ideges természetű:( tud valaki tanácsot adni,hogy mit tegyek,hogy könnyebb legyen neki megszokni? Tegnap átvittem 2 órára,egy cm-t se mozdult,lihegett,szinte kapkodta a levegőt,meg sem mert mozdulni... Nagyon félek,hogy valami baja lesz,és nem szokja meg az új helyét:S
Szerintetek Ő sima mezei cica lehet vagy valamilyen fajta?mert neki nagyon szép dús a szőre és a farkincája is:)
www.facebook.com/photo.php?v=417962214976356&set=vb.150651475040766&type=3&theater
a fülrüh nállam is állandó gond,de az advocate semmit nem ért csak a stronghold van fül gél otimectin atkára
aki meg tudja venni mert drága