A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
nos, már vissza is értünk. Szüri végig hisztizett. igen, allergiája van, mondta a doki. az éles fényben tényleg nagyon csúnya a bőre. a taknyossággal nem foglalkozott, hőemelkedése van csak. hétfőn újra menni kell...le kell cserélni a tápját, egyelőre mást nem tudunk. most annyira kiakadt rám, hogy azt se tudom, hol van. ja, kinyomta a bűzmirigyét is, amiről azt se tudtam, hogy létezik. egyelőre túl vagyunk rajta, hála az égnek.
nem birok ülni a fenekemen, elindulok Szürivel, bár csak 9-től van rendelés. de már nagyon ideges vagyok:)
Jaj, Istenem!:( Nagyon drukkolok, hogy kezelhető legyen és ne legyen nagy a baj! Írj rögtön, ha tudsz valamit!
Attól, hogy keverék, lehet anya vagy apa orosz kék cica. Vagy akár a nagyszülő is :) ,ki tudja kitől milyen géneket örökölt. :)
köszönöm:)
Nem nem az ,ő egy keverék:)
Mondjuk én is a különleges színe miatt választottam pont őt az 4 pici cica közül:)
Nikike nagyon szépen fejlődik a cicád:-)
lgaga nem hiszem el hogy ennyire rátok jár a rúd,nagyon sajnálom és szorítok,hogy ne legyen nagyobb a baj...
Nagyon csini a fiatal úr! ;)
Olyan, mint az orosz kék cica. Csak nem az?
[link]
Háááát, megint itt vagyok egy kérdéssel.:P
Főztem Micinek egy kis májat - inkább nasinak ,mint kajának.
Picikre felvágtam és megleptem vele.:)
Úgy hagyta ott, mint eb a ..... .:O
Komolyan még azt is láttam, hogy fintorog.:D
Aztán olvastam, hogy a levét is oda lehet adni , ha kihűlt és nem sós.
Hát nem sós, mert megkóstoltam.:P És az se kellett a hölgynek.:(
Ezek után kapott egy kis jutalomfalatot ,amivel tök jól eljátszott.:D
Aztán elejtette és nem találta.:D Egyfolytában nyávog és segítséget kér.:P
Egy idő után elkezdtem aggódni, hogy miért nem látja hol van? És nem érzi az illatát?
Nem lehet, hogy nem jó a szeme? És az orra?
:))))) ugye? tiszta férfias lesz lassan:D
de olyan rossz hogy azt elmondani nem tudom:D kis sunyi dög:DDDD
Igen szerencsére olyan étvágya van hogy sokszor csak lesek mennyit tud enni:O
Aztán meg szinte gurul akkora a hasa mikor teleszedi a bendőjét:)))
Imádom:)
Nagyon férfiasodik a tekintete:))
Jó kis pocikája van, és a színével nem tudok betelni, nagyon cuki!
jaj lgaga remélem semmi komoly:(
Jobbulást a cicának!!!
sziasztok
Raktam fel 1 új képet a cicámról ha valakit érdekel:)
igen, vakarózik. tegnap javulást láttam, de most megrémültem. van1-2 kopasz foltja, meg egy csomó ragyája...
Akkor holnap okosabb leszel doki után.
Az lényeges, hogy eszik-iszik.
a bőre is rettenetes most már. nagyon leromlott 1-2 nap alatt. a fene egye meg ezt a világot meg az én hülyeségemet.
ezsik, meg elvan, csak hát...látszik h beteg.
bár ha macskanátha lenne, a többi "öreg" is elkapta volna már. nagyon nem tetszik a dolog.
Hátha nem nátha.
Hogy van Szürike, eszik azért?
2011-ben elkapta az egész banda a macskanáthát. a kezelésük több mint 100ezer forintba került. azóta is tartozom még 1-2 embernek...maximálisan a túlélésre kellett koncentrálni, így amikor meggyógyultak, a kombinált oltás már nem fért bele. a legfiatalabbaknak van (Kisfiú, Kislány), de a másik ötnek nincs. hát igen, anno nem gondoltunk rá, h ez kéne, meg még nem is tudtam/nem neteztem itt. úgyhogy nekik nincs kombináltjuk....ezért aggódom.
Drukkolok!
Reméljük, hogy nincsen nagyobb gond!
Reméljük nincs nagy gond, jaj Te szegénykém, még ez is...
Drukkolok!!
Jaj, istenem! :O :(
Hogy lehet nátha? Ez nincs benne a kombinált oltásban?
Feltétlenül írj, mi van vele, mit intéztek !
ideges vagyok Szüri macskám miatt...szerintem lázas, a bőre sebesedik, és taknyos is. kissé olyan, mintha macskanáthás lenne. szerencsére a többieken nem mutatkozik ilyesmi. holnap tudom elvinni dokihoz. drukkoljatok, nehogy nagyobb baj legyen. csak nektek bevallom, őt szeretem a legjobban. Vörikém viszont jobban van, úgyhogy őt most nem is viszem, hanem másik tápot fog kapni, azt is holnap.
Igagának eltűnt 3 cicája. Sejtése van ki tehette, de bizonyíték nincs, csak amit a szomszédok mondanak róla! :(
Valahol elvesztettem a fonalat.
További ajánlott fórumok: