A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
A barátnőm 30 éve cicázik-lehet már írtam. Ő szokta mondani, hogy ez "bosszú" vagy durci. valamiért haragszik rátok! :P
Nem mentetek nyaralni, nem hagytátok hosszú időre magára, nem változott a foglalkozás és a figyelem irányában?
Fent vagyok a facen a Brit cica fórumban.
Az egyik tenyésztő feltett két tündéri hat hónapos lány cicát ingyen!
"INGYEN elvihető brit cicakislány örökbefogadási szerződéssel és ivartalaníttatási kötelezettséggel!!! Csak is JÓ helyre, szuper gazdihoz"
Mikor megkérdeztem miért adja oda és miért ingyen, ezt válaszolta.
" Ő és a testvére (saját tenyésztésem) nálam "ragadt", nem jelentkezett értük vevő és már 6 hónaposak, gazdinál lenne a helyük. Teljesen egészségesek, előkelő vérvonallal: apjuk Lord Leonardo von Blau Prinz, anyjuk Dreamer of Pearl Falcons 3x CAC. Ennek ellenére sem jött értük vevő amit én sem értek. A szívem szakad meg hogy oda adjam, de nem maradhatnak a saját apjuk közelében mire ivarérettek lesznek."
Ha valamelyikőtöket érdekli szóljon és átküldöm a linkeket és a telefon számot.
Bács -Kiskun megyében van a cica.
Jajjj,ez borzasztó:OO
Nagyon nehezen dolgoztuk fel a hat hetes kölykök elvesztését:(( A legrosszabb,hogy nem tudtunk rajtuk segíteni:((
Szerencsére Kormika megmaradt,már szép nagy:)-még azért szopizik.Sokat játszik az anyjával.Néha arra ébredek,hogy megy a bunyó a szobában.:DD
Sajnálom :(
Reméljük most már vége lesz.
Sajnos mindenhol telt ház van :(
De amit írtál a segítségkérőnek, az nagyon jó. :)
Reméljük nem lesz több. :(
Tudod, mindenkinek áll a zászló, nekünk is.:/
Őszintén sajnálom! :(
Eddig nem volt epilepsziája? Orvos kezelte?
Otthoni? A szüleidnél?
igen, jó életük van, mert szerencsére ők nem néznek reklámokat, így nem tudják, milyen isteni kajákat kaphatnának, stb. szóval azt hiszem, egész jól elvannak, kivéve, h már nem járhatnak ki. bár azt is korrektül elfogadták.
más: tegnap tudtam meg, hogy meghalt az utolsó otthoni cicám, Fricike, 14 éves korában. egy epilepsziás roham végzett vele. egy korszak lezárult...
Én azt hiszem, azok a cicák akik el vannak kényeztetve -lásd a mienk is :D - válogatósabbak.
Azok a cicák ,akik ez van- "ha kell megeszed, ha nem éhes maradsz" -nevelést kapták :D, jobban meggondolják mit is hagyjanak ott. Nem mernek turkálni, mert ha nem eszi, akkor majd jön a másik és megeszi. :D
Ez olyan, mint az irigy kutya esete.:P Ha másnak kell, akkor nekem is. :D
Bár azt mondják, hogy egy cica képes éhen halni a tányér mellett, azt hiszem ezt lenne aki megcáfolná! :P :D