90 napos diéta április 20-tól (beszélgetés)
Kimba eloszoris egy ORIASI GRATULACIO NEKED!!!! :)))Nagyon orulok a sikerednek!
Tudom, hogy nem kell varni am az ebed es kave kozott, nem is vartam! Csak a narancsle utan vartam, hogy teljen el egy ora, hat eltelt masfel. Most ettem meg a nagyon finom tojasrantottamat 3 tojasbol, nehany kis kocka sonkaval es sajttal, melle retket ettem es csipospaprikat! Nagyon jol esett...Es most eppen a kedvencemet szurcsolgetem, lassan, hogy soka tartson..hahha:)) Kozben odatettem a zoldseglevest, rogton kesz van es megiszok egy cseszevel.
Estere csirkecomb lesz lerben,fedon sutve. A csaladnak rizssel, nekem salataval.
Sziasztok,
itt vagyok én is,csak ma nagyon sok a munkám,így nem tudtam jönni reggel.
Először engedjétek meg dicsérjem magam kicsit:))
Reggel mérlegre álltam,-4 Kiló.Annyira örültem
Kriszta,vasárnap ehetsz a sütiből:)addig nehogy meglássunk sütizni:))Figyelünk ám...
Én most reggeliztem,ettem egy banánt.És egy pohár multivitamin,tegnaptól maradt.
Seashell,fehérje napon nem kell 2 órát várni a tejes kávé és a kaja között.Egyedüli napunk,amikor ezt megtehetjük(igaz én mindennap).
Naplómba rég nem írtam,nem nagyon volt időm,de hétvégén bepótolom.
En is epp most ittam meg ket narancs kifacsart levet. Nagyon varom , hogy kavezhassak es ebedelhessek. Ma tojasrantotta lesz sajttal, retekkel es tejjel. Estere meg nem tudom, lehet, hogy ugyanez.
Ha elerem a kivant sulyt folytatom tovabb a dietat. Mint ahogy mar irtam, ez a dieta nagyon jot tesz nekem monden szempontbol. Az emesztesem ujra nagyon jo, nem puffadok, nincs szekrekedesem. Vegig csinalom a 90 napot es utana is betartom majd a reggeli gyumolcsot. Remelem annyira osszeszukul addig a gyomrom es atall a szervezetem, hogy nem fogok tudni sokat enni. En nagyon keves folyadekot ittam a dieta elott, ez nagy baj volt. Most rengeteget iszom es igy is folytatnam....
Jo reggelt! :) Meg agyban vagyok, valahogy nem akarodzik kibujni...
Kriszta, tomd a fiukba a sok sutit, minel hamarabb elfogy annal jobb lesz neked:))) Nehez ellenallni, tudom. Nalunk mindig tele a kamra finomsagokkal, mert a parom edes szaju. De nem nyulok hozza, es buszke vagyok magamra, hogy meg tudom allni. Te is az leszel. Nem erdemes elrontani 2 heti munkat, sportolast, fegyelmet nehany sutiert. Gondolj arra, hogy ha kibirod a 90 napot, utana majd sutit is ehetsz, mert megvaltozik a metabolizmusod, es nem fig minden deka rad rakodni. Persze ennekbaz a feltetele, hogy betartsd a reggeli gyumolcsot. Megeri Kriszta, ne add fel! Jol fogsz kinezni, jol fogod erezni magad, egeszsegesebb, fittebb leszel es azt mondhatid buszken: Vegig tudtam csinalni!!!;)
En is tuleltem, nem csaltam es az enyhe fejfajast leszamitva jol erzem magam:)
Jo ejt mindenkinek!
Nemsokára vége a gyümölcs napnak:)
Megettem 4 szelet friss ananászt.
Tapostam is,később folytatom.
Remélem mindenki jól van,jobb kedvűek vagytok.:)
Este majd friss ananászt eszem.
Rég megvettem,csak még nem volt mikor megenni.
En a reggeli banan utan semmit sem ettem, csak dolgoztam az udvaron, kertben, nyakaltam a vizet. Biztos masfel l lement. Gyonyoru ido van, igyhat kihasznaltam, hogy foglaljam le magam.
En is azt hittem nem fogom tudni meginni igy, de nini:)) csak sikerul es nem is olyan rossz! De azert 5 kor megiszom a macchiatomat;)
Vacsorara lehet , hogy eszek nehany szem pisztaciat is. Most nem vagyok ehes, de estere ugy ramtor gyuminapon, hogy ajulas kornyekez.
Én tejesen ittam,másképp rosszul lennék.
Ma eddig egy almát,kb.1 liter 100% multivitamint ittam és egy kis sós mogyorót ettem.
Fáj is a fejem rendesen:)
Főzhetek valakinek kávét?:))
Most iszom egyet.
Üdv köztünk Erika!
Mennyiről indulsz?mi a cél?Ha nem titok?
Alig kezdtem el a napot, maris hulyeseget csinaltam:( Megittam a macchiatomat es ra 20 percre ettem egy banant! Mikor felenel tartottam kaptam eszbe! Na, de banatomban szaladtam egy jot es ma kave elott tornaztam is, es meg fogok...
Jobban oda kell figyelnem, kezdtem lazan venni a dolgokat....szegyellem magam:((
Ma vigyázz az intenzív mozgással.Csak ügyesen.
Egyél banánt:)az legalább tömény gyümölcs.