90 napos diéta április 20-tól (beszélgetés)
En nem varom a holnapi napot:))) De atveszelem;)
En megettem egy kis meretu pizza 3/4 -et es most keszulok csokizni meg fagyizni:))
Szaladtam is egy jot. Eleg jo napom volt.Vizet en sem sokat ittam, valahogy ma nem ment le csak kb 1.5 liternyi.
Jo ejt mindenkinek!
Itt vagyok én is.
Ma nagyon nehéz napom volt,délután fél 3-ig még inni sem volt időm.
Akkor ettem egy kifli,kakaóval.Tudom,nem szabad.:)
Este meg pirított zöldséges tésztát ettem.És most eszek egy étcsokis fagyit.
Várom a holnapi napot.
Jol megy koszi:) Excellent-et kaptunk en is meg a fiam is kedden :)) Ez volt a masodik tesztunk.
Neki fontosabb, mert juniusban tesztje lesz a suliban, ami eldonti, hogy ezen a szinten marad-e vagy egy szinttel lennebb kezdi jovoben.
A legnehezebb a beszed, kimondani azt amit tudok..De majd ez is megjon...;)
Sziasztok lanyok~! Most ebedeltem, egy szelet piritost nehany cseppnyi olajjal rajta es soval, melle nagyon finom salatat keszitettem paradicsombol, uborkabol, zold hagymaval, megszorva petrezselyemmel es leontve ecettel meg oliva olajjal. Mennyei volt! Ezutan ettem egy keves indoneziai tesztafelet, szingapuri sogornomtol kaptam, nagyon finom volt es nagyon csipos.
Mindjart iszok egy kavet, kesobb pedig egy macchiatot.
Vacsorara uzleti pizza lesz a csaladnak, nekem persze csak a tesztaja, de semmi gond, mar megszoktam...Utana meg csokiiiiiiiiiiii!!!...Na de most, hogy eszembe jutott a csoki...hmmm...megyek es nyalok egy kiskanallal :))
Remelem jol vagytok ma, Kimba jobban vagy? Kriszta orulok, hogy jol vagy, jo zumbazast, salsazast neked ma!
Ma van holland orank 8-tol, de hatha azelott sikerul szaladnom...Meg jovok...;)
Szia Kriszta,
én nem értek hozzá,a neten van egy táblázat, ami ezt írja.Én is meglepődtem.A vasalás is jó:))
Én csak azt írom amit olvasok a neten.
De köszi az infót.Tudom,hogy te tapasztalt vagy,hiszen minden nap edzel.
Jobban vagy már?
Jó reggelt.
Mony,akkor neked is ma ch napod van?
A szobabicaj is nagyon jó,tévézés közben is lehet egy kicsit tekerni.
Én is 80-ról indulta,most 75 vagyok.
Én is keveset mozgok,vagyis nem járok el edzeni,csak otthon taposok,vagy bicajozok,kertészkedek.
2 óra kertészkedés szinte 1500 kalóriát éget el.
Sziasztok!
A legújabb elkezdésemben ez a 3. nap.
A lépcsőzés jó ötlet, lefelé még bírnám is, de felfelé húzos, mivel a 10. emeleten lakunk. A méreteim: 82 kilo vagyok és 168 cm. Szerintem 70 kilonak is nagyon örülnék, nem álmodom már a 65-ről. Nekem szobabicajom van, de nem használom. Most a Callanetics tornát szeretném csinálni. Nem tűnik nehéznek, de azt olvastam nagyon hatásos.
Én 6 fele vacsoráztam.
3 kis rösztit ettem,kis olívaolajon sütöttem meg.2 paradicsomot olívaolajas petrezselyemmel fűszerezve.
Nagyon jó volt így a paradicsom,változatosság kedvéért fűszereztem így.
Holnapi kajámat nem tudom még,de csoki biztos lesz:)
A naplómba mindig elfelejtek írni:)
Majd pótolom.
Karfiolról eszembe jutott hogy milyen jó lenne karfiolkrém,paradicsommal:)
De majd máskor.Kb.80 nap múlva.:)))
En is remelem, hogy minden rendben Krisztaval...
KRISZTA ROGTON IRJ HA MEGJOSSZ!!!:))))
En ettem karfiolporkoltet egy szelet felbarna kenyerrel, 1 paradicsommal. Olyan keveset tudok enni mostanaban, maskor ennyi meg sem kottyant volna! Ez jo jel:)
Most kavet iszom feketen es nagyon lustan, a kertben napozva:D De este szaladni fogok!Es ugyanezt vacsorazom majd, csak kevesebbet persze.Uzsonnara leves lesz...
Köszönöm szépen.
Igyekszem pozitívan gondolkodni,remélem ez is segít.
Kriszta vajon merre van,remélem ma jobban van.
Én már ebédeltem.Sárgaborsó főzeléket,egy kiflivel és ecetes almapaprikával.
Teljes kiőrlésű zsömlét akartam venni,de sajnos nem volt már,így fehér kiflit ettem.
Estére nincs ötletem mit egyek:(
Szia Mony,
Jó helyen jársz.
Igaz csak 3-an vagyunk,akik itt vagyunk,de örömmel "segítünk" neked.
Mennyiről indulsz,mi a cél?Ha nem titok:)
Én is lusta vagyok,de igyekszem,hogy ez változzon.Lassan,fokozatosan.A séta is mozgás.Ha teheted,sétálj,liftezés helyett lépcsőzz,több mint a semmi.Én is ezt teszem.Otthon van taposóm,azon szoktam,de sajnos nem minden nap.
Nekem erőt a fórum,a lányok.Ha arra gondolok,hogy nem csinálom tovább,arra gondolok,hogy mit szólnának a többiek.
Hosszú a 90 nap,de főleg a gyümölcs napok a nehezek,mindenikünknek,de ahogy Seashell is mondja,arra kell gondolni,hogy majd holnap ehetünk.:)
Hol tartasz most,vagyis mikor kezdted?
Ma keményítő napunk van.
Itt vagyunk,és segítünk egymásnak..és ez nagyon nagyon fontos.
hahaha..de jot nevettem ezen Kriszta!
Na es a szbadsagod alatt majd "kozvetitessz??":)))Lesz ra lehetoseged??
Ha lusta vagy akkor jo helyen jarsz: ez a dieta a legmegfelobb :)) Szivesen latunk!
Szerintem addig egy dieta sem hasznal amig valahogy meg nem erik az ember lanya ra. Ra kell kattanni...es konnyen venni: ez van..ezt kell csinalni, valamit valamiert. Eros motivacio kell, mert addig amig csak sirankozunk, hogy tavalyi nadragunk nem jon fel rank...attol meg nem fogunk fogyni. Szerintem ez a dieta konnyu, nem sanyargato. En peldaul ugy birom ki a gyuminapot, hogy arra gondolok, masnap ehetek husit, tojast, satot tejet. Ez segit atveszelni. Ma pedig kemenyito nap van, azzal veszelem at, hogy holnap johet a csoki es suti. Minden napban van valami jo :)
Ne meretkezz gyakran, akkor nem batortalanodsz el. Lehetetlen, hogy ne mutasson kevesebbet a merleg pl 10 nap utan, ha betartod a dietat. Lehet, hogy valamit nem csinaltal jol...De mi majd segitunk neked es nem engedjuk am, hogy gyakran bunbe essel!!":))
Szoval rajta! ;) Nyarig csinos leszel;)
Sziasztok, en is megerkeztem. Fo a finom karfiol prokolt, gombaval, csipos paprikaval.Alig varom, hogy ebedeljek! nagyon fog rola hianyozni a tejfol...de ez van...
Ma bicikliztem 8 kilometernyit, gyonyoru ido van, mar reg nem elveztem ennyire a tavaszt...
Kimba fogalmam sincs mi az a PCO de majd utananezek.
Remelem mindenkinek jo napja van! Meg jovok majd...;)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a triótokhoz. Sokadszorra keztem el tegnap a 90 napost, de végig még egyszer sem csináltam. Legutóbb kb. 50 napig jutottam, ez idő alatt 6-7 kilót adtam le. Amikor stagnál általában feladom, másik diétába kezdek. Próbáltam a káposztalevest is télen, fogyni nem fogytam vele, de azóta is undorral gondolok a lefagyasztott adagokra (majd jó lesz kiolvasztva alapon). Pedig most jó lenne keménytő napon. Legutóbb a Norbit csináltam egy jó hónapig. Azzal sem vettem észre, hogy fogynék, ezért jutottam most ismét a 90 naposhoz. Néha már azt hiszem azért nem fogyok, mert folyamatosan próbálkozok valamivel, mozogni pedig lusta vagyok. 7 évig dolgoztam irodában, ez idő alatt híztam el és lustultam el ennyire. Mindig azt mondom, majd ha könnyebb leszek. Mindig olvasok a diéta egyéb jótékony hatásairól. Egyéb hatása ami nálam biztosan ehhez köthető, hogy a nagyon hulló hajam szinte egyáltalán nem hullik, mintha ettem volna egy doboz Revalidot.
Sziasztok: Mony
Jó reggelt.
Kriszta,kötelező módon maradni kell itt:)
Nagyon kíváncsi vagyok,mint mondanak majd neked.
A magas tesztoszteron miatt,nem marad meg a baba,legalábbis az orvos elmondása szerint.
Nem tudom,hogy mennyi idő kell,ahhoz hogy csökkenjen normál szintre.
Igy nem is foglalkozom most baba kérdéssel,azon vagyok,hogy menjen le a fölösleg,épp ezért tervezem hó végére az újabb vérvételt,akkor már látni fogjuk,hogy javult e a szint,vagy sem.
Bízom abban,hogy csak a tesztoszteronommal van gond,és ha ez normalizálódik,akkor baba is lesz.
Bízom benne,hogy nem vagyok PCO szindrómás.Ami kicsit komolyabb,és hosszabb kezelést igényel.
De majd hó végén kiderül.
Addig is marad a diéta.