90 napos diéta április 20-tól (beszélgetés)
Koszi Kimba, aranyos vagy:)
Csak egyszeruen minden osszejott az utobbi idoben. Dehat vegulis a legfontosabb dolgok rendben vannak. De sokszor az ember elkeseredik amikor rajon mekkora nagy ur a penz;)
Sziasztok, jo reggelt! Hat a mandulam rettenetesen be van dagadva, alig nyelek. Ebben egy jo van: nincs kedvem enni de haenne is nem tudnek. Elszopogattam egy Strepsils-t , majd gargalizalok sos vizzel.
Meg agyban vagyok, nem is szallok ki egyhamar. Hangulatom egy fokkal jobb, de a megoldando problemak maradnak...egyelore megoldatlanul....
Na de nem sirankozom, panaszkodom. Problema mindenhol van mindenkinek es sajnos sokszor ido kell a megoldasra.
Mindenkinek gyonyoru, sikeres napot kivanok!
Jó reggelt mindenkinek,
Csajok,mi lett mindenkivel?Ránk szállt a "rossz"?:(((
Remélem jóra fordul mindenkinek minden,és erőt ad a továbbiakban.
Kriszta,miért érzed azt hogy kényszerevő lennél?
Lehet éhezel és emiatt a szervezeted sztrájkol...
Seashell,remélem jobban vagy,találj valami pozitív dolgot,ami túlsegít a nehézségeden.Ha beszélni akarsz róla,itt vagyunk.
Ma a fantasztikus gyümölcsnap...kitartás mindenkinek...meglesz az eredménye.
En is szomoru vagyok, de nem azert mert vegigzabaltam a napot, hanem , mert minden osszejott :(( Es raadasul meg gennyes lett a mandulam is, ugy erzem lazam van:((
Jo ejt mindenkinek!
Én lassan teszem el magam,ma valahogy nem az én napom,nagyon fázom,utálom ezt a szörnyű időt.
Szép álmokat mindenkinek.
Túl vagyok a vacsorán is.Jöhet a holnapi gyümölcs nap:))).
2 szelet kukoricás kenyér,nagyon vékonyan megkenve zsírral,retekkel és újhagymával.Utána egy kis szelet házi süti.
Később lesz majd 2 kocka étcsoki.
Tapostam 200-t,majd kicsit később még 200-t.
Olyan hideg van ott nalatok? Itt elegge jo ido van hetek ota, de nehany napja nagyon fuj a szel...Pedig ugy remeltem tudok a heten is egy kicsit napozni.
En a reggeli gyumolcsot vagy gyumolcslevet eddig meg mindig betartottam, habar nem kivanom a gyumolcsot egyaltalan. Jovo alkalomra veszek kiwit es epret, azt turmoxilom majd banannal, hogy legyen kisse valtozatos. Holnapra mazsolat is vettem...
Nekem van egy friss ananászom.Mást nem nagyon kívánok.:)
A reggeli gyümölcsözés is kimaradt a héten,tudom ez nem jó-nem szabad..de inkább nem eszem.
Ha hideg van,nagyon nem kell a gyümölcs..és napok óta fagyok meg:))
Tudom Kimba..valamit valamiert :) Es igerem nem fogok csalni!
Picit megijedtem az elozo gyumolcs napon, akkor tenyleg nagyon rosszul voltam, ezert felek egy kicsit. De most van bananom, almam, nagyon finom leves narancsom. Meg szeretnem probalni a sult almat is fahejjal ;)
Sziasztok, en is megerkeztem.Ma mar bicajoztam jo fel orat, nemreg ettem meg a finom zsiros kenyeremet retekkel.Ki nem hagynam semmiert ezen a napon. Utana bekaptam egy kocka fincsi hazicsokit. Ketto fele majd megiszom a macchiatomat es estere pizza lesz a csaladnak, minden finomsaggal megpakolva, en pedig leszedegetem az enyemrol es megeszem a finom pizzakenyeret.
Irtozom a holnapi naptol!
Ez nem az én napom.
A reggeli gyümi kimaradt,nem volt időm enni.
Az ebédem: rosszat rendeltem,benézte.Parajos tésztát akartam,de azt nem láttam,hogy tejszínes gombával és sajttal van.Így kimentem boltba,hogy vegyek egy smack levest és egy pizzás csigát.
Smack nem volt:((Így vettem egy pizzás csigát és egy másik magvas kiflit.És egy kakaót.Annyira kívánom,hogy muszáj innom.Ez az a periódus,amikor nagyon kívánom az édességet.
A kakaó csak fél bűn,nem??:)Végül is a süti is megengedett,abban is lehet tej és tojás..ami fehérje.
Ezzel vigasztalom magam.:))
Jó étvágyat mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek,
Túl vagyok a második kávén is:)Majd multivitamint fogok inni,ebédre még nem tudom mi lesz.
Nagyon hideg van,utálom ezt az időjárást.
Szoktam olvasni a naplód:D
Gratulálok a fogyókúrához és a babához,
Nekem is ezt a cél:)
Én is vacsoráztam már.
2 rösztit,tepsibe,sütőbe megsütve.Olaj nélkül.És egy jó adag saláta.Mintha fájna egy kis a gyomrom,kicsit több ecet sikerült a salátára,amit nem nagyon birok.