75 kg-ról a cél 63-65 kg. Sorstársak kerestetnek:) (beszélgetés)
Én csak a hagyományosat próbáltam ill. nekem oylan van, de egyéni érzékenység kérdése a bőr dolog - szerintem.
Azzal 10 perc után enyhén kipirosodik a bőröm, de ennyi.
Lányok, én már elég régóta nézegetem ezt a magic hoop-ot (ha így kell leírni), karácdsonyra akrtam kérni a férjemtől, de sok jó tapasztalat mellett rosszakat is írnak. Többek között, hogy semmi fogyást nem eredményez derékról és hasról, és nagyon sok ember mesélte, hogy kék-zöld foltos lett tőle az oldala
ez azért lenne jó, mert nehezebb, mint a sima. A simát nem tudom magamon megtartani:)
Sok helyen lehet kapni, mert rengeteg féle van.
Előszor érdemes a napi adagnak utána nézni/olvasni. Amúgy DM, Rossm@nn, testépítős boltok ahol tutira van.
Ha nekem kellen a hasamból lefaragni, én a spinning mellett otthon hula-hoop karikáznék is (ha van rá hely). Az nagyon jó a hasra és a derékra - csak meg kell tanulni ill. be kell gyakorolni. :-)
Szerintem az jó, ezeket elhagyod. Személy szerint azt mondanám, hogy kerüld a fehér rizst, a krumplit és a puffasztó zöldségeket ill. az élesztőt - az is puffaszt. Amikor lejjebb megy a súlyod, szépen apránként odafigyelve vissza tudod vezetni a táplálkozásodba - ha akarod.
Aztán ha
Szetintem hanyagold őket, rengeteg a mellékhatsásuk, amik hónapok múlva jönnek/jöhetnek elő.
Még a legtermészetesebb a szűztea kapszula is megzavarja a hormonokat.
L-carnitine ami beválik és sport + téplálkozás változtatás.
helló! a tegnap délelőttöt egy laza eperohammal töltöttem, úgyhogy ha jót akarok magamnak, nagyon odafigyelek karácsonykor... ;)
Hú, én a kefirt nagyon nem szeretem, pedig tökre vonz ez a gombázás... de eddig valahányszor próbáltam megkedvelni, nem ment :(
Hát hogy lehet a gombát kidögleszteni:)) ez komoly?
Be kell tenni vízbe, és fagyasztóba. De ha csak 1-2 napot hagysz ki, akkor elvan sima vízben hűtőben is, de nem tovább. Nekem szaporodik mint az őrült.
Igen érdekelne. :-)
Megköszönném, ha elküldenéd. :-))
Azt a kekszet hol szoktad venni és milyen? Még sosem ettem olyat.
Diabetikus gullon kekszből csinálom az alapot. A krémsajt, tejszín, tejföl ami benne van, nem sok ch tartalmú:-)
Ha kell pontos recept, akkor szívesen küldöm:-)
Nálam is hősi halált haltak a gombák... :-(
Rossz gomba termelő vagyok.
A kefirgomba tényleg jó, csak nekem ebben is elfogyott a kitartásom, aztán szegény gombi elhalálozott:P
Ügyi vagy, hogy álomsúly alatt vagy! A hétvégék nekem is nehezebbek, a hétközbeni rendszer jól hat a fogyira is:)
Simán lehet a gomba is - hiszen a gyomor-bél az, amire jótékony a hatása, segíti a jó enzimek termelődését.
Ha a bélfal, bélbaktériumok rendben vannak, akkor a vitaminok, nyomelemek is jobban fel tudnak szívódni - kb így képzelem a hatását. :-)
Ha otthon van az ember, akkor mindig nehezebb.
Szerintem azért "bűnözöl", mert vhol megnyugodtál és már nincs benned a "mindenképp be kell tartani" és a "nem.szabad" érzés. :-)
Nem?
Hát az biztos. :-(
Én sem repesnék, ha a számítógépet javíttatni kellene.
Sziasztok csajok!
Képzeljétek, nekem most tűnt fel, hogy a mostani fogyókúránál valahogy nem vagyok olyan "dilis", és energikusabb is vagyok. A kollaganőm szólt egyik nap, hogy mennyire pörgök, és hogy most így hat rám. Aztán rájöttem mi lehet az oka. Elővettem a kefirgombát a mélyhűtőből, mert már régen csináltam, és megint ittam egy ideig (most megint fagyasztóban van, mert letelt a 20 nap). Szerintem attól voltam ilyen pörgős, jól hatott rám.
A kilóim úgy állnak, hogy lementem az álomsúlyom alá (72), aztán 2-3 naponta változik. Hol 71.5 hol 73. De ez azért van, mert néha bűnözök. De lesz ez még jobb is.
A hétvégéket nem szeretem, mert tuti van valami, amit bekapok, amit nem szeretnék (80-as, nem azt, amire te most gondolsz:))))
Hétköznap jobb, mert a melóban nem zabálok félre
Semmi gond. :-)
Mondjuk csodálkoztam, de úgy voltam vele, hogy biztosan meg van az oka.