7 napos diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 7 napos diéta
Szia spagóca, én még megvagyok, csak nem igazán volt időm mostanában.
Én sajnos stagnálok, igaz nem is tudtam rendesen csinálni az utóbbi napokban, de most beszigorítok.
Az én diétám nem húsos, és nem is ijeszteget hízással, ha abbahagynám. Amúgy elhatároztam, ha ez véget ér, én nem hagyom abba. Húsvétig kicsit odafigyelek a kajára. Mondván a böjti időszak úgyis arról szól, hogy nem illik jóllakni, és sok húst enni. Talán akkor is majd csordogálnak lefelé a kilók.
Gratulálok amúgy az eddigi eredményedhez!
2 hetesm most kezdem a 2. hetet.
Hát nem tudom, szinte mindennap kell húst enni, én meg ugye inkább tésztás vagyok! :)
És miért???
Mennyi ideje csinálod??
Háát ne legyél benne biztos! Én megutáltam a húst... :)
Igazából utolsó méréskor 3,2 kg. De én járok edzeni is, tehát nem tudom... Amúgy már bánom hogy elkezdtem.
Sziasztok!
Látom, hogy sokan csináljátok! Mennyi ment le nektek ezzel a diétával????
Szeretném hamarosan én is elkezdeni! Nekem szerencsére biztos, hogy nem lesz semmi bajom a hússal!!!! :))
Nyugi, be fog indulni. Lazíts kicsit, és nyugodtan igyál ananászlevet. Az a legrosszabb ha rágörcsölsz.
Én vasárnap nem csináltam a diétát, nem zabáltam, de okosan ettem azt amit a család. Még sütit is. Nem híztam, ugyan úgy 1,5 kg fogyásnál tartok, de legalább erőt gyüjtöttem, és jól érzem magam.
Igen egy hetet. Speedy27 írta, hogy szünetet lehet tartani, nekem sikerült eddig amire vártam, igaz tojás undorom van, még jó, hogy ma van vége,ennek a diétának. :(
-2 kg nekem ennyi elég, úgy gondolom a magasságomhoz is, többet nem akarok fogyni, talán ezt a két kg-ot nem fogom visszahízni, Zölddiétánál sem híztam vissza 65 kg-ra, pedig az 2007. októberben volt.
Te csak 1 hetet csinálst akkor?
Nem akarlak elkeseríteni, de akitől kaptam most a diétát ő is csak egy hetet csinált és mindent vissza hízott pár napon belül.
Én is ettől a diétától szoktam rá a kávéra:D
Először csak tejjel, mostmár anélkül húzóra:D
Szia, nálam is elindultak lefelé a kilók. Ha optimista akarok lenni, akkor: 10% teljesítve!!!
Az a legnehezebb, hogy ilyenkor még egy sima kiflit is mennyei csemegének látok, és szenvedek!!!! Nem ám, csak még nem reggeliztem. Megyek is. Szép és kitartó napot csajok!
Sziasztok!
Ma van az 5. napom, ráálltam a mérlegre már nem bírtam ki :), 56 kg-ot mutatott, hú nagyon örültem neki, pedig tegnap még a babgulyásból is ettem,igaz csak zöldséget és egy kis levet. Este egy nagy pohár kefir és egy alma volt a vacsim.Nagyon örülök, most 173 cm és 56 kg vagyok, már csak egy kg kell.
Az emberi szervezet zsírt bontani a 3.hét után kezd el általában/szerencsés alkatúaknál:)/ addig az izomglikogént bont vizet veszít,és béltartalmat ürít.Utána,és csak utána nyúl a zsírraktárakhoz.Először a külső un. fehér zsírraktárakat/felszín/bontja,majd a szövetek közötti/un barna /zsírraktárakat szedi le.De ez már túl van a 6.8. héten.
Kérdésedre válaszolva a 2. hét végén lassan kiürül a test glikogénje/izomzat közé beraktározott gyorsan bomló cukorszármazék/ésa folyadék és béltartalom.Más még nem történik normál diéta esetén.