Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nyári melegben boltból haza hűtött dolgokkal fórum

Nyári melegben boltból haza hűtött dolgokkal (beszélgetés)

8. globus (válaszként erre: 6. - MIrtillke)
ma 21:04

Vannak szögletes, doboz formájúak ilyen hátizsák-szerű anyagból, cipzáros. Viszonylag össze is hajtható.

Nekem mázlim van, még nem kellett, 150 méterre van egy multi.

ma 20:41
Semmit nem használok, penny 2 buszmegálló,interspár egy. Egyébkét 🚲10perc alatt hazaérek. Húst egyébként ilyen hőségben meggondolandó venni. Nem minden szállító lelkiismeretes.Szeptemberig tuti visszafogom magam.
ma 18:41
Decathlonból van hűtőtáskám. Már nem tudom, hány éves, mosva is volt többször, hibátlan. Nézd meg, van több méret is, hátizsák formájú is, vagy vállra akasztható verzió. Én ebbe teszek még jégakkut, órákig tartja a hideget. Én a patentos, megkopó hűtőtáskáktól falnak mentem már, igénytelenül néztek ki, csak lapos termékeknek jók, nem lehet megpakolni őket. Ha sokat használod, szétmállik. Borzalmas. Nem tudom mennyibe kerülnek ezek, de már 5000-ért nagyon jó textiles hűtőtáskát kapsz, ami kiszolgál 10 évig is probléma nélkül.
5. LBO (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
ma 15:52
Nekünk tavasztól őszig bent van az autóban az elektromos hűtőtáska.
ma 15:20
Hűtőtáskába, jégakkuval. Ahogy melegszik az idő, már teszem is be az akkukat a fagyóba,így vásárlás előtt csak bedobálok a hűtőtáskába párat, és vásárlás után teszem is vissza. Szatyrom is van, igaz Ausztriában vettem. Van alja, (azért összehajtható) nem az a sima 2 oldalas, vastagabb talán egy réteggel és tépőzáras végig fent, így nem pattan szét a kis patent. Szeretem, sokszor használom.
3. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
ma 15:02

Nyári melegben a húsféléket és mirelitet kizárólag hűtőtáskába teszem.

Kedvesenfanyar írta, hogy lehet kapni hűtőszatyrokat is. Nekem az nem vált be. Én képtelen vagyok abba praktikusan pakolni. A tasak végén össze kell pattogtatni azokat a kis műanyag patentokat. De mivel a szatyor formáját veszíti a különböző formájú termékek miatt; van, amikor visszapattannak a patentok. Így pedig elveszítik a funkciójukat.

Dobozos (vagy akár pálcás) jégkrémhez van több kis hűtőtáskám. Ezeket már évekkel ezelőtt ajándékba adták több üzletben is ha 2 jégrémet vettem.

2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - MézesRétes)
ma 14:13

Húst, felvágottat csak simán szatyorba teszem, mirelitnek van hűtőtáskám, de lehet kapni hűtőszatyrot is.

Közelről azt is csak szatyorban hozom, távolabbról marad a hűtőtáska.

ma 14:08
Ti mibe teszitek például a húsokat, amíg hazaviszitek a boltból? Hűtőtáskába? Vagy a mireliteket? Milyet ajánlanátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook