2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Én is inkább újévi babát szeretnék ha már ebben a hónapban nem sikerült. De tudom igazából mindegy mikor jön csak egészséges legyen 😊
Én a gyertya állásról azt olvastam, hogy szinte felesleges, mert az elélvezéskor lévő sebesség bőven elég, hogy jó helyre juttassa a spermát. Ettől függetlenül azért én is csináltam már nyilván 😄 nekem is enyhén hátra hajló méhem van.
Boldog szülinapot a gyerkőcödnek is!😍
Köszönöm szépen mindenkinek csajok!😍😍
Férjecském meglepett egy 1 napos kiruccanással, Milánóba repültünk.😍 Tökéletes nap volt, teljesen elfelejtettem azzal foglalkozni, hogy 30 éves lettem. 😂 Ráadásul megtudtuk, hogy pont február 9-én van a pizza világnapja, így nem volt kérdés, hogy mit együnk. 😁😁
Hajnalban negyed 3-kor keltünk 😅 és este fél 12-re értünk haza, nem volt időm felnézni ide, most olvasgatok vissza. 😊
Persze, következő hónapban ez lesz, bár remélem nem lesz következő hónap 🤣🙏
Béna nem béna a cél érdekében mindent 😁
Gyertyába én sem mentem még mert olyan bénának érzem, pedig többször gondoltam rá, de feküdni fekve maradok, de ha ez a hónap nem jön ossze, akkor kipróbálom ❤️
Neeem. Akinek most sikerült az október vége november eleje. Én kiszámoltam és október vége. Azért is szeretném ennyire h hátha szülinapom, mert nekem október 23.
Na basszus! Sajnálom! ❤️ Drukkolok h a következő hónap sikeres legyen! 🙏
Borzasztóan hosszú igen🤣🤦🏻♀️
Nagyjából mondtam nem számoltam. majd a doki meg mondja 😊 bár már ott tartana mindenki a csoportban 🙏
Nekem november 1-re írja a kalkulátor.🧐Te mikori ciklussal nézted?Nekem van egy decemberi babám és nála márciusban volt az utolsó ciklusom.
Fekve mindig fekve maradtam de sosem álltam gyertyába. Utóbbi nem befolyásol semmit állítólag bár ártani sem árt.😊
Nekem a doki mindig azt mondta hátra hajló méhem van nehezen esek teherbe, hát elsönél valóban 1 év volt de ott a régi eröd fogamzásgátló és a trauma ami akkor ért nagyon közre játszott, a második 2nél a második hónapban sikerült a baba.
Most is remélem nem kell sokat várni. Jó kislüny vagyok 2 naponta van hancurozás és fekszek is utána jócskán
Köszönjük. 😍 Én gyertyába nem szoktam menni, de fekszem utána 15-20-30 percig, hogy adja az élet. 😁
Most midnennap voltunk együtt a termékeny időszakban, szóval azért reménykedem 😁
Csajok ha adhatok egy tanácsot együttlét után maradjatok fekve még egy félórácskát legalább és próbáljátok megemelni picit a csípőtöket, vagy felrakni az ágytámlára a lábatokat😁(gyertyaállás)
Nekünk mind a két alkalommal bevállt, és ha tudtok a peteérés idején kétnaponta legyetek együtt😉
Nagyon sajnálom.😔
Remelem mihamarabb rendeződnek a hormon gondok es mindegyikönknek sikerül.
Tudom tudom, csak vicceltem. Igen, én is így vagyok vele 😊
Én csak úgy írtam 😊 minél előbb jöjjön a kis egészséges baba🤞
Igen, az még nagyon korai, akkor még felesleges. Csak magamból indultam ki 😃
Sose bírom, de hét eleje csak 8. dpo körül van, az azért korai szerinem, még predivel vagy facellel is.☺
Na még jó hogy írod, akkor annyira nem keseredek el ha nem jön össze, jobb lenne ha újévi baba lenne, meg 2024 páros szám is😃 Na jó, viccelek, bármikor is jönne, ugyanúgy jó lenne😊
Akinek most sikerül annal decemberi babája lesz, akinek jövök hónapban annak 2024-ed új évi csemete 😍
De izgi. 🙏🤞
Sajnálom 😞 szorítunk a következő ciklusban jöjjén a gólya hozzátok is 🤞 tudom nem vígasz, de eljön a ti időtök is🙏
Van egy olyan érzésem, hogy akkor jövőhéten elején/közepén már várhatjuk a tesztet 😃😊 Hacsak nem kibírod péntekig😃
Én se reménykedek most annyira ebbe a hónapba. Naptár szerint kedden volt ovum, teszt szerint lehet h szerdán, de szar teszteket vettem, szóval nem tudom pontosan. És csak pénteken meg szerdán voltunk együtt. Szerintem ez nem lesz elég 😞
Ameddig nem jön meg van remény, tudod. 😊
SAjnálom. De legalább tudod, és új hónap. (bár azt is tudom, hoyg ez nem vigasztalja az embert ilyenkor)
Oh, sajnálom.. 😞😞 De jön egy új hónap, új remények. 😊
Nekem sajnos tegnap-tegnapelőtt megjött 😞
Nagyon hosszúnak tűnik ez a két hét... 😃
További ajánlott fórumok: