2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Na jól lehúztam a csoport hangulatát 😅 bocsánat. Csak kicsit depisebb a hangulatom mostanában.😬
Nincs betervezve nagy ünneplés, nem akartam, mert így is szarul élem meg, hogy jön a 3. X… de sztem férjem amúgy valamit szervez. Legalábbis ilyen érzésem van.
Amúgy sokszor alakult úgy, h sokan nem értek rá a szülinapomon, mert eléggé benne van a síszezonban, meg egyéb probléma miatt (pl betegség) lemondták páran.. 😀 ezért ünnepelni sem szerettem sosem. Persze nem minden évben alakult így.
Na meg 4 éve szülinapom előtt pár nappal aludt el örökre a nagymamám. 😞🖤
Ma reggel amúgy nem is volt idő összebújásra, de ma este mindentől függetlenül letámadom a férjem 🤣🤣
Nem óramű pontossággal működünk még bármi lehet 😉😉
PCOS miatt lehet magas az LH szint, de azt úgy veheted észre, hogy sokáig magas a szintja vagy többször magas egy ciklusban. Viszont ugye az LH csúcs, se garantál kilökődést. 🤷♀️
Jaja, most a gyógyulás a legfontosabb, ezért sem foglalkozok most a dolgokkal, a nyákot meg nem tudtam nem észrevenni😅. Na nem baj, így most talán nem lesz nagy csalódás, ha megjön, csak most szar egy kicsit a tudat, hogy akkor ez a 12. sikertelen ciklusunk 😥😞
Nagyon későn érek haza ma, így nem tudok sajnos. De LH csúcs tuti, csak a nyákot nem értem :D Mert ez már 24-36 órán túl volt, vagy munkába jövet az jutott eszembe, hogy lehet ez bennem volt és most távozott csak. 😂
Jaj szegény, jobbulást! ♥
A szülinapod miatt meg ne csüggedj, ez csak egy szám. Tudom, könnyen beszélek, nekem még van kb 1,5 év addig.
Múlt hónapban egyből jelölte, de szerintem azért mert sakkor tök egyértelműen lezuhant a hőm.
Sajnálom, hogy pont ilyenkor betegedtek le mindketten, jobbulást nektek 😊
2 nap az még simán benne van h pozitív, ma már talán halványodni fog és akkor nincs ok aggodalomra 😊 És az tök jó, hogy reggel sikerült végül 😊 Én félek, hogy lecsúsztam róla. Bár elvileg tegnap még negatív volt az LH, de elég gagyi az a teszt. És ma érzem h fáj a hasam. Úgyhogy lehet ma már mindegy lesz 😞
Szegénykém!Gyors gyógyulást kívánok mindkettőtöknek!❤️🩹Ha ma elkezded kezelni magad,lehet szülinapodra már jól leszel,legalább közérzetileg.Nagy ünneplés van betervezve?
No ma reggel azért csak elkaptam🤭Holnapra írja a naptár az ovut,2napja pozitív az lh teszt.Kíváncsi vagyok a mai milyen lesz.Viszont hajnalban olvastam egy cikket,amiben azt írták,hogy a pco és az endimetriózis is tud pozitív lh teszteket produkálni,ezért praktikus több napon keresztül már ovu előtt is tesztelni.Nekem ez kimaradt,de remélem nem ez utóbbi két probléma csinálja nálam a pozitív lh teszteket!🫤
Ohh sajnálom, hogy még egy betegség is bezavart. 😞 Elhiszem, hogy így nem vagy túl lelkes, de lehet jobb is ha így nem jön össze, hogy fertőzés van, kitudja milyen hatással lenne rá. Ha meg kigyógyultok mindketten, újra mehet a buli, 100%os erőbedobással 😊😊
A tesztek alapján egyértelmű lenne h mikor volt ovu, szerintem ez már nem az lesz. Esetleg a biztonság kedvéért lőj el még egy ovu tesztet, mert láttunk már csodát 😂
Nekem is volt ma. És sztem vasárnap volt pe-m.. már ha volt.. de annyira most nem izgat az össze-visszaság. Ezt a ciklust már elkönyveltem sikertelennek. Antibiotikumra lesz szükségem, ugyanis “felfáztam”, valószínűleg hólyaggyulladásom van… iszonyat nagy hajlamom van erre, 2 éve volt ugyan utoljára, de akkor egy éven belül kb 3x előjött. Nagyon fáj délelőttönként a pisilés (vasárnap óta), a hasamba belenyilall, délutánra meg annyit iszok, h elmúlik, ezért hiszem azt minden egyes nap, hogy na kezd jobb lenni. De ma már hívom a házidokit… 😩 szóval most azon vagyok, hogy elmúljon ez a szar.😞 Férjem meg benyalt vmi taknyos torokfájós gyengeséggel járó valamit (láza nincs), ő emiatt van szarul.. szóval lerobbantunk. Nekem meg 2 nap múlva lesz a 30. szülinapom, szóval most tényleg k….. szar a hangulatom. 🥲😞
Ha vasárnap voltatok együtt, és vége az ovunak, akkor sok esély van rá, szóval most rághatod a körmöd másfél-2 hétig🤣 szorítok nagyon 🙂
Nekem is kimaradt, elvileg ma van ovum szóval jó lett volna tegnap, dehát nem úgy jött a hangulat 😅 Majd talán ma 🙂
Nem volt könnyű az igaz, de azért ő akkor se panaszkodhatott annyira 😆 Nekem volt ez kínzóbb. Reméljük most nem lesz ilyen probléma 😊 És annak én is örülnék, ha itt folytatnánk jó sokáig a beszélgetést, pozitív tesztek után is. 😊
[link]
Most reggel olvastam ezt a cikket. Ugyan nekem nincs endometriózisom de hasonlóan érzek így 15 hónap próbálkozás után. Szerintem érdemes elolvasni
Még két magas hőnek lennie kell, ahhoz, hogy jelölje az ovulációt.
Na amit nem értek 🤔 nagyon sokat olvastam a témában az elmúlt egy évben, de mindig el tudom bizonytalanítani magamat😂 eddig napokig volt nyákom, pozi lh teszt körül, nem látvànyos (bugyin látszott azért) plusz átlátszós, nyúlós. Ez így sztem oké.
Viszont mi a 🎃ért volt ma egy jó adag full nagykönyvi tojásfehérjés nyákom - wc papíron?🫣
Nyugtassatok meg, hogy azért jókor voltunk együtt.🥺 mert ma kicsi az esély, hogy összetalálkozunk este.😪
Többnyire 12 nap a luteálisom,ivel nincs hőgörbém 5-ét veszem pének. Szóval onnan 12 nap múlva veszem a nemvártat. 1-2 nap eltérés lehet benne úgyis mindig
Átlag 33, Az utolsókat leszámítva, igen. 🙂
Na nekem fel is ment szépen a hőm, (képet felraktam)úgyhogy tuti túl vagyunk rajta. Remélem a vasárnapi délelőtti összebújás pont jó lesz, mert aznap este kezdett el hasogatni a petefészkem.🤞 Fura hogy még nem jelöli a táblázat hogy meg volt az ovu. Valószínűleg bezavarja a rossz alvásom utáni hőleesés. Most jön a két hét várakozós nem szeretem időszak 🤣🤣
Igen, szerintem most szabadul ki a petesejt.
A jobb oldali petefészkem eléggé fáj,éles fájdalommal.Lehet most szabadulnak ki a tüszők?
Ha másra nem is,de arra jó volt ez a mostani időszak,hogy már tudom nagyjából milyenérzés,amikor peteérésem van.😊
Akkor több is neki,mint 34nap.Én úgy teszteltem,hogy 34napos ciklussal számoltam,tehát a 17.napon volt az első,18.napon a második.Amúgy kb.mázlim volt,hogy pont eltaláltam,mert azért benne van +- 1-2nap.
További ajánlott fórumok: