2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Sajnálom Kiskacske, de jó, hogy pozitív vagy es mar a következő lépést tervezed.
Meg lesz ennek az eredménye.Jó ötlet a hormonsor.❤
Sziasztok!
Ma volt a konzultacó az endokrinologussal.
Vegyes erzeseim vannak.
Annak ellenere hogy nem jó az ösztradiol azt mondta javultak az ertekeim a novemberihez kepest.
Most mar jobb minösegü peteérésem van.
Azt mondta idaig hiaba volt pozitiv az Lh teszt nem biztos megtörtent a repedes, mert nem biztos elég erős volt a peteérés.
Ti mit gondoltok erről?
Megemelte a gyógyszeradagomat azt mondta 3 honapon belül gyermekaldas varható.
Ne szedjem a sok vitamint csak egy fajtat ami tervezeshez kell(pl Gal Bavavaro, Femibion 0)
Köszi!
Most várom, hogy jöjjön a vér, mert addig nem tudok időpontot kérni vérvételre. :D
Persze holnap egésznap talpon leszek forgatás miatt, szóval sohajobbkor...
Én a synlabnál voltam, ott csomagban ezeket nézik:
3-5. Nap:
FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
LH (Luteinizáló Hormon)
Ösztradiol
Total tesztoszteron
SHBG (Sex Hormone Binding Globulin)
Albumin
Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron ( számított )
AMH Plusz
Prolaktin
21. Nap:
FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
LH (Luteinizáló Hormon)
Ösztradiol
Progeszteron
Teszteltem, negatív. Plusz méhnyak ellenőrzéskor észre vettem, hogy barnázok. 😏 már rendeltem Lh teszteket plusz hőmérőzök is majd.
Hivatalos az egy év, ez lesz a 12. Ciklus, szóval majd a 13-nál meddőségit felkeresem. 😏
Nekem is muszáj vogyni 🙄🙄
De! Valahol el kell kezdeni ☝️
Én most elszánt vagyok.☺️☺️
Nagyon ügyes vagy 😊😊
Én is 3 hete álltam neki. Semmit nem eszem amibe búza van.. illetve glutenmentes dolgot sem.
Tészta, kenyér stb :)
Nekem nagyon sokat segített. 3 hónap alatt 27 kg ment le... már én is megijedtem.... mert jöttek a kerdések, hogybugye nem vagyok beteg.. stb...
Napról napra szaladtak le a kilók.
Akinél én vagyok, ott lehet.
Úgy van, hogy van konzultáció, plusz díjért pedig kérhetsz mintaétrendet, és receptkönyvet. Én receptkönyvet vettem meg, mert pl az hasznosabb volt most.
Viszont nála van lehetőség online konzultációra is, ha gondolod elküldöm privátba ki ő, hátha szimpi. ☺
Deietetikustól lehet kapni mintaetrendet?
Nekem vmi ilyasmi lenne jó, hogy napra bobtva le vannak írva az etkezesek.
Oh sajnálom. :( Nekem 8 hét alatt úgy, hogy semmi fehérliszt és cukor most ment le 6,7 kg. Mi lenne, ha mozognék is :D
Ditetetikus sokat tud segíteni, én nem éhezek egyáltalán. ☺
Nálam ugyanez a helyzet.. 😅 nem gondolom, hogy túlsúlyos lennék, bár sokszor érzem magam kövérnek (férjem meg mindenki ilyen fogják a fejüket, hogy én milyen hülye vagyok😆), de tény, hogy az utóbbi 1-2 évben feljöttek rám a kilók. Ülőmunka, mozgáshiány, olykor egy kis nasi stb… szóval átérzem, én is valahogy ebben a szituban vagyok, hogy tudom az életmódváltás valószínűleg jó hatással lenne rám, de valahogy baromi nehéz akkor belevágni.
Én is rá tudok feszülni dolgokra, és én sem a babatémára gondolok itt, hanem úgy általában.
Káros szenvedely a túl sok kávé.🙂
Szerintem dietat kéne tartani, plusz mozgas kellene.
A doki azt mondta ez elötti konzultacókor, hogy nem kell elég a gyógyszer.
De több helyen olvastam gyógyszer+életmódváltás javít igazan a hormon problémán.
Meg amúgy sokszor ra vagyok feszülve a dolgokra, nem csak a baba temara. De a stresszt, nem tudom hogy lehetne jobban kezelni.
Igen jobb, hogy megjött, mint hogy kesik aztan negatív a teszt.
Bízom én is a dokiban de tuti nekem is radikálisan életmódot kell majd váltanom.
Fejben megvan hogy kéne, de gyakorlatban...😃