Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2023 babát tervezünk 😊 fórum

2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
2023. jan. 7. 14:09

Tipikus hulye vagyok. Vettem ma teszteket hogy majd jpvphlr kedd felé meg nézem erre gyorsba pisiltem egyet. Persze negatív...de hát Jan 15re nem várom nem is tudom mit hittem hogy majd mutat valamit?

Nagyon korai volt igaz?☺️😞

363. Deiss
2023. jan. 7. 13:47
Egyébként létezik olyan,hogy az állástól a negatív teszt halvány pozitív lesz?🤔
362. kiskacske (válaszként erre: 361. - Deiss)
2023. jan. 7. 13:11
Ha most megjön én is megyek hormonpanelre.🤞 már kaptam beutalót tavaly, csak olyan hülyén jött meg, hogy nem tudtam elmenni 🙃
361. Deiss (válaszként erre: 359. - ManóBubi)
2023. jan. 7. 13:03

Az egyik gyerkőcöm 3év után jött össze.Elkezdtük a kivizsgálást.Volt sperma vizsgálat,néztek nekem hormont is.Mondta a doki,hogy full cisztásak a petefészkeim.Aztán a hormon eredménnyel kellett mennem hozzá,hogy gyógyszert írjon fel hogy sikerüljön a baba,de a hormonok nagy része nullás volt nekem.Mondta hogy ilyen nem létezik,úh meg kell ismételni,mert fals az eredmény,de megvizsgál és ott volt a petezsák.😃Jól meglepődtünk mindketten.😃

Ami érdekessé teszi a dolgot,hogy akkor már úgy mentem amúgy a dokihoz vissza,hogy nem akarok mégse babát.Lehet ez is segített,hogy akkor már nem stresszeltem rajta.

360. Deiss (válaszként erre: 358. - Kiskacske)
2023. jan. 7. 12:57

Na akkor mi együtt izgulhatunk.😃Bár nekem már annyira a mensis tünetek jönnek,hogy nagyon csodálkoznék,ha 10-ig nem jönne meg.Pedig klassz lett volna újra egy időben babázni barátnőmmel.😃Előző babáink között 3 hét van.

Aztán nekem lehet már a biológiai vekker is ketyeg.Mamám és Anyukám is klimaxolt már 40év körül.😏

359. ManóBubi (válaszként erre: 357. - Deiss)
2023. jan. 7. 12:14
Amikor volt augusztusban a kémiaim, mi 2x voltunk együtt, az egyik messze volt az ovutól, a másik meg ovu előtt 2 nappal. Valószínűleg progi hiány miatt nem maradt meg, de ez nem 100%. Azóta nem sikerült teherbe esni. 😞
358. kiskacske (válaszként erre: 357. - Deiss)
2023. jan. 7. 12:05

Aha, kb 10. De +/- benne van a dologban 😅

Nekem is van ilyen barátnőm, nàluk ráadásul olyan élethelyzet volt, hogy a hónapban csak akkor voltak együtt, szóval 1 alkalom volt és összejött 😅

357. Deiss (válaszként erre: 356. - Kiskacske)
2023. jan. 7. 11:52

Te is 10.-re nem várod,ugye?Nekem is ugyan ezek vannak.Mellfájdalom,alhasi fájdalom és néha szúrkál valamelyik petefészkem.Derekam is fáj időnként meg sztm magamhoz képest gyakrabban pisilek.Aztán ez lehet felfázás lesz.😬

Barátnőm múlt hónapban egyszer volt együtt párjával ovukor.Nem várt előtt 2nappal tesztelt és halvány pozitív lett.Hát mondom ilyen nincs.😅

356. kiskacske (válaszként erre: 352. - ManóBubi)
2023. jan. 7. 11:38
Nekem is, semmi, de nem csak érzetre nyákom se volt ebben a hónapban, talán ovu után 1-2 napig vizesebb.. tudjafene 🤷‍♀️ ma egyhén érzem a mellem és feszít a méhem néha, de elég gyengén a korábbiakhoz képest. 🤔 bár szerintem csak pms lesz. 😩
355. Deiss
2023. jan. 7. 11:36

A biztonság kedvéért tegnap vettem 2db hcg tesztet.😃Kipróbálom ezt a Facelle-t.🙂Viszont megpróbálom megállni,hogy legalább 1 hét késés után teszteljek.🙈Már ha lesz ilyen.😅

Mindig is rendszertelen volt a ciklusom.30-55 nap között ingázott,de inkább 40nap felett.Most van olyan,hogy nagyjából rendszeres 30-35napon belüli ciklusaim vannak.Elvileg ez jónak mondható.🤞

354. ManóBubi (válaszként erre: 352. - ManóBubi)
2023. jan. 7. 10:45
*átver
353. 437ba44269 (válaszként erre: 351. - Deiss)
2023. jan. 7. 10:44

Igen, mindegyikben, hogy mitől alakult ki pont akkor progeszteronhiány, mikor próbálkozni kezdtünk, azt a jóisten se tudja szerintem megmondani 😅

Már 19 hetes vagyok 😊

352. ManóBubi (válaszként erre: 350. - 437ba44269)
2023. jan. 7. 10:44

Szia Tory!❤️

Most én is nagyon száraz voltam, mint a sivatag … 😆 tegnapelőtt volt csak nyákom. Ami viszonylag rendesnek mondható. Valószínűleg tegnap ovu.. együtt voltunk, de nem volt valami kellemes…😂

Beugrott, hogy neked ilyen volt a sikeres. Tegnap elkezdtem reménykedni. Majd ma beugrott, hogy állj!! Ilyenkor van az, hogy átvet a testem… 😅

351. Deiss (válaszként erre: 350. - 437ba44269)
2023. jan. 7. 10:23

Szia!

Jó hogy leírtad a saját tapasztalataidat!😊Ha jól értem minden próbálkozásos hónapban barnáztál?

Én csak a sikeres hónapban,de akkor elég erősen és sokáig,illetve nagyon erős alhasi fájdalmam volt.

Talán ami még jel volt,a szagérzékenység.Kan kutyánk van és ha kimentem az udvarra,azt éreztem hogy az udvar minden négyzetcentimétere erős pisi szagú.🤢

Van egy trimester nevű app,én ott vezetem minden hónapban a ciklusom és írom a tüneteket.

Sajnos egy telefon baleset következtében az előző terhességemmel kapcsolatban minden elveszett.😔Pedig most olyan jó lenne összehasonlításnak.

Neked gratulálok a babóhoz és boldog banavátást kívánok!😊

Most hanyadik hétben vagy?

2023. jan. 7. 09:55

Sziasztok! Én is a 2022-es évadból vagyok kukkoló drukkoló, mert már az ottani csapat tudja, hogy kismami vagyok. Pár dologra szeretnék reagálni, amit én tapasztaltam a 12 sikertelen ciklus alatt:

1. Amikor elkezdtünk próbálkozni, elkezdtem barnázni mensi előtt 6-7 nappal, kiderült hogy progeszteronhiány, és a sikeres hónapban is ez ment, ezért pozitív teszttől szedtem a Duphaston-t, amit felírt az orvos. A próbálkozás előtt teljesen normálisan jött meg, barnázás egy csepp se volt soha semmikor, minden tünet nélkül, utána pedig ami a csövön kifért, MINDEN tünetet produkált a testem pms-ként minden áldott hónapban, úgyhogy igen, az agyunk tudja, hogy próbálkozás van és elkövet mindent annak érdekében, hogy abba a hitbe ringassuk magunkat, hogy uh hát tuti terhes vagyok, mert eddig ilyeneket nem éreztem. Hát...sokszor mondtam én is minden mensikor, hogy fuck you testem 😅👍

2. Hőmérőztem, nyákot figyeltem, ovuteszteztem. Az utolsó hónapban ami sikeres volt már (csak akkor még nem tudtam), ovu környékén idegrohamot kaptam, feladtam, egy csepp termékeny nyákom se volt, olyan száraz voltam mint a sivatag, a szex sem esett jól ezért, síkosítót ugye nem mertünk használni, a hőm felment, viszont az ovuteszt sem volt olyan erős mint szokott, ovukor én már napi 2-t csináltam, mindig erősebb volt a csík, most meg talán éppen egyforma erősnek mondtam volna aznap reggel, estére meg alig láttam a vonalat, szóval nem értettem hogy ment fel a hőm, ha se nyák nem volt, se egyértelmű ovuteszt. Majd ovu után 4-5 nappal megjelent egy csomó termékeny tojásfehérjés nyák, egészen mensi utánig, de 10 dpo-n a predictor már kimutatta, hogy pozitív. Úgyhogy szintén: fuck you testem 🤣

3. Az internetes DAVID teszt sokkal később mutatott, mint bármelyik másik teszt. Én is rendeltem belőle egy csomót,mert azt olvastam kimutatja 11-12 dpo-n, hát nekem a 25-ös x-epilen egyértelmű volt, amikor a 10-es Davidon olyan csík volt, amit még a férjem se látott, azt hittem beképzelem, mert tudom hol kéne lennie a csíknak :D az valamikor a 13 dpo-n lett ilyen, mikor az x-epil jól látható volt. Legendák szerint a David inkább 50-es 😅 de valakinek bejön, engem megtréfált, és nemrégiben egy másik hoxás kismamit is, úgyhogy Daviddal ne teszteljetek hamar inkább 😁

349. 4e1f95216a (válaszként erre: 343. - *kardvirág*)
2023. jan. 7. 09:01

Hála nekem remek a hangulatom. Ráadásul doki azt mondta olyan gyenge bogyót kaptam ami tininek való így ahogy abba hagyom bármikor lehetek terhes.

Remélem igaza lesz.még 1 hét ..

2023. jan. 7. 08:59
Már pár napja puffedt a hasam. Tegnap meloban volt egy pillanat amikor csak úgy spontán elkapott a hányinger. Remélem ez már jót jelent. Jövőjét végén kiderül vagyis utána pár nappal. ☺️
347. ManóBubi (válaszként erre: 341. - HDiana90)
2023. jan. 7. 07:40

Jajj de jó😊

Akkor létezik ilyen🥰

346. Deiss (válaszként erre: 345. - *kardvirág*)
2023. jan. 6. 22:29
Több mint 10éve nem szedhetek fogamzásgátlót.Én most csakis a legutóbbi terhességem tapasztalataiból próbálok meríteni,mert az volt a legközelebbi.Szinten hónapról hónapra vártam a csodát,de nem volt semmi.És amikor abszolut nem klasszik terhes tüneteim voltak,akkor voltam terhes.Szóval ebből kiindulva bármiből lehet terhesség.😃😃
345. *kardvirág* (válaszként erre: 344. - Deiss)
2023. jan. 6. 21:32

Igen, az más ha nem volt eddig ilyen tüneted. :)

Ha nem szedsz fogamzásgátlót egy ideje és a rendes ciklusod sosem okozott pms tüneteket, akkor bármi lehet. Meg még akkor is, ha okozott, mert állítólag sokan összetévesztik a hcg okozta tüneteket a pms tünetekkel.

344. Deiss (válaszként erre: 343. - *kardvirág*)
2023. jan. 6. 21:28

Nem keserítettél el nagyon.😃

Örülök hogy megírtad,mert így legalább tudom,hogy ilyen is van.Szomorú,hogy ilyen mocsos ki játékokat képes játszani velünk a testünk.🫤

Bár én azok közé tartozom,aki valamiért nem képes kiismerni a teste jelzéseit.

Viszont azt bizton állítom,hogy amíg nem próbálkoztunk,sosem voltak ilyen tüneteim!☝️Mensi előtt pár nappal görcsölt a hasam és ennyi,semmi több!

Kicsit olyan,mintha elkezdődne odabent vlmi,aztán mégsem jön össze,nem történik meg a varázslat.

343. *kardvirág* (válaszként erre: 336. - Deiss)
2023. jan. 6. 21:21
Elkeseríteni nem akarlak, de én minden hónapban így érzek amióta elhagytam a tabit. Feszül a mellem, puffad a hasam, aludnék; ennék és egy idegroncs vagyok.
342. Deiss
2023. jan. 6. 21:18
Érdekes dolog ez az ovuláció számolás is.Nekem tuti nem középidőben szokott lenni.Ha úgy lett volna,az előző gyerkőcöt is ki kellett volna mitassa a teszt 12nap késés után és a terhességem is egy héttel fiatalabb volt,mint ahogy a matek kiadtavolna.Ergo csak az lehet,hogy nem középidőben jött össze.Vagy rosszul gondolom?🤔
341. HDiana90 (válaszként erre: 338. - ManóBubi)
2023. jan. 6. 21:02

Jelen, mint kukkoló, háttérben sokat drukkoló :D

Nekem nem telt el 24 óra pozitív LH teszt és ovu között, túl hamar kezdett emelkedni a hőm. Nagyon feszített a bal oldalam is aznap este, szinte biztos voltam már akkor is benne, hogy ott az ovu. Aztán a hőmérő is megerősítette.

340. ManóBubi (válaszként erre: 339. - 621bb5db60)
2023. jan. 6. 20:30
Akkor jó 😊
339. 621bb5db60 (válaszként erre: 338. - ManóBubi)
2023. jan. 6. 19:40
Szerintem simán lehet. Nálam is volt ilyen.
2023. jan. 6. 19:36

Csajok!

Létezik olyan, hogy az LH csúcs után pár órával később reped is a tüsző? Pár ciklusban tapasztaltam ilyet már. Tegnap este ugyanolyan erős volt az ovu tesztem, ma délelőttinél erősebb volt a teszt csík a kontroll csíkhoz képest (nem olyan rég rájöttem, hogy nekem ekkor van LH csúcs 😅) délutántól szurkálgat enyhén a hasam, és kb. 2 órája úgy beszúrt baloldalt pár mp-re lent, brutális volt. Ilyen durván még sosem éreztem. De az a durva nem tartott sokáig, max 10 mp-ig. Utána még picit enyhén szurkált, meg nagyon enyhén görcsölget most is a hasam. LH tesztet most csináltam megint, már negatív, halványabb a teszt csík a kontrollnál.

(Beírtam a zárt csopiba is, de hátha itt mások is olvasgatnak/írnak😊)

337. kiskacske (válaszként erre: 336. - Deiss)
2023. jan. 6. 18:02

Én úgy tudom lehetnek :(

de azért nagy drukk!

336. Deiss
2023. jan. 6. 17:27

Komolyan mondom nem értem a testem.Sohasem értettem.Fájnak a melleim,a nadrág nyomja a hasam,álmosság van rajtam pedig kialudtam magam.Ha ezek mellett is meg fog jönni 10-én,lehidalok.🤣

Ezek lehetnek pms tünetek?Jártas valaki ebben a témában?

335. BabyBaby2 (válaszként erre: 317. - Lenike31)
2023. jan. 6. 17:07

Szia!

Üdv a klubban! :)

Biztos nincs baj, csak fészkelődik. :) Azért dokihoz kufirc mielőbb! :)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook