2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Oooh akkor együtt adjunk 3 hónapot. :D Én viszont szeretnék LH tesztelni, sőt majd szeretnék kb a ciklus 5. napjától majd végig. kiváncsi vagyok van-e egyáltalán ovum.
De időt kell adnom magunknak és a diétának. Addig terhes vitamint én se fogok szedni, csak amiket most szedek, illetve ugye annyi különbséggel, hogy szerintem inofolicot fogok szedni, gynositol helyett. Bár lehet megvároma hétfőt és megkérdezema dietetikust, hogy tud-e jó minőségű vitamincsaládot ajánlani.
A lényeg, hogy áprilisig, ha nem jön össze akkor bejelentkezek szerintem a meddőségibe. :(
Szia.
Sok sikert neked is. 😘
Sziasztok!🙂
Én is csatlakoznek a csoporthoz.
Az előzőnek is tagja voltam.
38 éves vagyok van mar egy kislányom.
Én jövő hét keddre nem várom app szerint, ebben a ciklusban nem ovu teszteltem.
Idaig mellerzekenysegen kívül semmi tünet.Igaz elutaztunk ünnepek utan, erdekes most semmi szurkalast nem éreztem. 😃Úgyhogy lehet tényleg a túlzott figyeles miatt szoktam mindenfelet észlelni.
Ha most sem sikerül én is belekezdek egy életmódváltásba, diétába.
Hú, az se kellemes. Nekem az az egy hét is borzalmas szokott lenni. Akkor marad abba a diszkomfort érzés, amikor megjön.
Szerintem az a teszt mutatni fogja, ha babás vagy! Sok sikert!🍀
De jó, hogy lesznek kutya babáitok. :)
Szia Lenike!!
Gratulálok nem semmi 3.ik baba 31évesen.
Igazán bátor vagy. Nem fogsz unatkozni az elkövetkező 10-20évben.
De biztosan nem vagy egy tul parázós alkat. És könnyen elbírsz majd minden akadállyal.
Bocsi,a link lemaradt.🤦♀️
Erre gondoltam csak felcseréltem a betűket.😅
Én legutóbb Inofolicot marketplacen vettem.Most is látok fent olcsón csak még van 1 havi adagom,így nem veszek.
Szóljon belőled a próféta legyen a baba.
Sok sikert a bölcsihez. Tetszik neki?
Nekem azonnal van pms tunetem ahogy vége az ovunak, 29.-én volt ovu 31.-én már fajt a mellem. 🙄 Múlt ciklusban felkeltem reggel nem fajt már a mellem és meg is jött rá pár órára.
De én sem bízom a tünetekben, múltkor is már minden volt, tutira vettem hogy sikerült, bár most sokkal korábban és többet is voltunk együtt.
Akkor megvárom a 14.nap reggelt és tesztelek egyet, olyat vettem ami 5 nappal előbb megtudja mondani, gondolom akkor ez az “érzékeny” teszt…
Köszönöm a drukkot csajok, én is szorítok mindenkinek!!! 🤞
Amúgy milyen vicc, hogy pont csütörtökön viszem a kiskutyamat ultrahangra, neki össze jött elsőre 😅
Akkor valamit benéztem, hmm.. Köszi ☺
Csak Inofolic olcsóbb azért jelentősen, ésköldthetem LH tesztre is a különbözetet. :D
Segítsetek, mi a különbség az Inositol és a gynostol között?
Annyi, hogy az utóbbiban van folsav?
Meloban vagyok nagyon megjön érzésem van 😞 pocim is úgy fájdogál mint mikor meg szokott jönni.
Cicik érzékenyek tegnap néztem sötétebbek lettek... De fene vigye már nem tudom mi lesz.
Az a helyzet igazából azt se tudom hány napos a ciklusom mert ugye Dec 18án jött meg utoljára és bogyót szedtem. 5 évig kb.
Szóval meglepi lesz a havim is ha meg jön hogy mikor lesz. De be vagyok tárazva ha meglepne.