2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
De ha 34-35 napos most a ciklusod, akkor peteérésed is jóval később volt. Szóval lehet, hogy csak később lenne pozitív a teszt.
Igen,teszteltem hétfőn és tisztán negatív volt.Amúgy eltettem azt a tesztet is és azon azóta sem jelent meg száradási csík,se semmi.Mindig rendszertelen ciklusom volt,így nehéz belőni hogy milyen hosszú nálam két mensi közt az idő.30-35 nap között mozgott az elmúlt fél évben.Ebből 2*30nap volt 3*34nap és 1*35nap.Én 30 nappal számoltam,de úgy néz ki 34-el kell.Így gyakorlatilag még most sem késik,péntekre várom.Viszont az első (hibás) teszt 5-én még túl korai volt,9-én hétfőn viszont már annyira nem.
Szedi már 3 hónapja. Sajnos előtte elég rossz volt az eredmény, alacsony a sperma szám (dohányzás ugye 😤) Azért is vagyok kíváncsi, hogy cigi mellett ér-e egyáltalán valamit csak ablakon kidobott pénz.
Inkább legyünk ilyenek és elővigyázatosak én azt mondom! Előbb költök erre, mint gyógyszerre. 😇
Reméljük hamarosan beérünk avagy beérnek a katonák! 😜🙏
Ja igen, ginsenget és macát is kap 🙈.
Sajna én is ilyen vagyok..
javíthatja a spermiumszámot és a spermiumok mozgékonyságát. Libidót is növelheti.
(Véletlen elküldtem idő előtt a hozzászólást.🙂)
Hathat a spermiumok minőségére,
3 hónapot kell neki adni!
Milyen eredménye volt a múltkori spermavizsgálatnak? (ha szabad kérdeznem)
Én is mindenféle vitamint rendeltem neki, a legutóbbi és már szerintem az utolsó az a cink és ginseng. 😅Egy kicsit már kivan tőlem, mondjuk én is magamtól, mert képes vagyok mindent megvenni, ha valamiről jót olvasok vagy úgy érzékelem az is kell.. 🙄
Nálunk a libidójával eddig sem volt gond, egyik ciklusban mondjuk én hajtottam szét szegényt. 😅😂😂 Azt gondoltam minél többet vagyunk együtt, annál nagyobb az esély. Időközben rájöttem, hogy ámítás és pont ezt írtatok pár hozzászólással korábban. Mármint hogy egy is simán elég, ha jókor van. :) Sokat tanulok időközben mindenről és magamról is.. 😜
A lícium-goji mire jó? Én párom is a Fer14-et szedi, endokrinológus szerint hamar hoznak javulást ezek a vitaminok. Kíváncsi vagyok mert nála nemsokára aktuális lesz megint visszamenni spermavizsgálatra 👀
Haha 😂
Mostanában kedvem van ilyen kísérletekhez. 😀
Férjemnek új fajta vitaminokat rendeltem, most kap fer14-et kb. 2 hete, meg lícium-goji kapszulát is 😂 (persze pár dolgot így nem adok neki, mert sok minden van a fer14-ben). Amúgy ezeknek tuti van hatása. Vagy valamelyiknek. Férfi átlaghoz képest neki szerintem alacsonyabb a libidója, amióta ezeket adom neki, meglepően sokszor megvan neki a vágy.. 😂🙈
Nem hiszed el, de én is pont erre gondoltam! Minap beszéltük a férjemmel, hogy nekem elegem van, nem nézem többet, nem időre leszünk együtt. 😅
Azóta teszteltél? A hibásnak tűnő teszt után?
Mázlista a barátnőd 😀😀
Én már gondoltam arra, hogy egy ciklust ki kéne úgy próbálni, hogy csak peteérés napján vagyunk együtt. Mi van, ha kevés a katona alapon. 🤔😂
Jajj ezt én is mindig megfogadom mensi 2. napján (1.nap általában sírás a program), aztán ovuláció környékén már azt számolgatom (vagyis nézem a netes kalkulátoron), hogy mikor szülnék.. meg mikor lennék túl az 1. trimeszteren.. borzasztó!😪😂
Engem a mostani ciklus szivat rendesen.Egyik percben olyan,mintha megjönne,aztán mégse.Sztm már kivárja a 34napot.Manóbubi,ha az az 1 alkalom jókor volt,bőven sok is a babához!😃Barátnőmnek egy alkalmas kb.mindegyik gyerkőce.🤣
Szívből gratulálok! Nagyon boldog babavárást kívánok!
Én megnéztem és a következő nemvárt időpontja február 9. Ha sikerülne akkor Valentin napi ajándékként tudnám elmondani a páromnak 🥺
Még jó, hogy azt terveztem nem görcsölök rá 😶 El se múlt még de már ilyeneken jár az eszem
Ja tényleg, nekem jóval hamarabb jött meg, neked meg csúszott sokat. Pedig sokáig kb ugyanúgy volt a ciklusunk 😊
Én február 2-re. :)
Úgyhogy még nagyon - nagyon sok idő van addig 😄
Még abból az együttlétből is lehet baba.🥰
Ez már biztos az. ☺ Nem tudunk együtt lenni sajnos mostanában, és a legutolsó együttlétünk már 15 napja volt, így már akárhogy szomolom mensi lesz.
Na de majd, ha meggyógyult... :D
🤣
Szorítok, hogy ne pms legyen!🥰
🤣🤣🤣🤣akkor készül valami valóban🤣🤣🤣
Nekem még mindig nem jött meg.🥹 Viszont biztos alakul valami, mert most főzés közben annyira felhúzott a férjem, pedig csak a szobában feküdt. 🤣
Január 20-ra.🥰
Te akkor kb 1 héttel későbbre?
Juuuj, de jóóó!😊 Gratulálok!😉
Nekünk még csak jövőhéten kezdődnek az izgalmas napok... 😊
ManóBubi, Te mikorra nem várod? 🥰
További ajánlott fórumok: