2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Igen, ilyenkor meg már azt várja az ember, hogy kezdhesse az új hónapot ha nem jött össze a mostani.
Sok sikert neked is 🤞
Jó reggelt. Akik teszt előtt állnak sok sikert akik már pocissak jó egészséget. 😊
Nekem most nincs tesztelhetnékem valahogy lement a mániás napok, így talán kibírom vasárnapig amikor remélem nem jön meg na meg utána sem. 😊 Bér nem érzem semmit most tüneteim sincsenek. Elvagyok.
Jaj de jó.
Gratulálok 🤩
Egy hónapja, december másodikán kezdtük. Mindketten szedtünk tervezős vitamint, én 35 párom 37 éves.
Köszönöm a gratulációkat. Kívánom, hogy mihamarabb mindenki pozitívat teszteljen. 🤞
Gratulálok ❣️
Mennyi ideig próbálkoztatok? Bocsánat ha már volt róla szó de néha képtelen vagyok követni a történéseket, főleg, hogy két helyen megy párhuzamosan 🙈
De jó kaptam egy kis motivaciót🙂
Nekem is kellene ülőmunkat vegzek 0 mozgas.
Azt hozzá teszem, hogy nálam (még) nincs IR csak elhúzódó inzulin válasz ezért kell a diéta. De szeretnék fogyni is, amihez muszáj tudnom hány kcalt eszek mert láthatóan többet mint kellene 😅
Meg sportolni is elkezdek csak ebben az esős időben konkrétan nulla motivációm van menni 😐
Én dietetikussal kezdtem el dolgozni 1 hónapja, nálam valószínüleg kb 130 g-os CH diéta lesz a vége. (alacsony vagyok, így nem kell több)
Most pár napja kalóriabázissal nézem, és magamtól, csak az irányelveket követve is 130 g körül megállok, és tényleg elég. ☺
Nem szeretnék étrendet most, inkább megtanulni mikor mihez nyúlhatok, mert IR miatt egy életre elkísérnek majd ezek. 🥲
Ti mi alapjan dietaztok van konkret napra lebontott dietatok?
Vagy ti talaljatok ki?
Igen en is megörültem, hogy vannak hozzam hasonló korúak.🙂
Előző nagyon könnyen.
Tavaly óta próbalkozunk.
Ami van azt még beszedem, illetve iszom a György teát ovuig. De szeretnék egy kicsit lazábban állni hozzá és nekem ahhoz kell, hogy ne teszteljek rendszeresen.
Diétához meg sok sikert nekünk 🥲 Remélem 3 hónap múlva már pozitívat tesztelünk mindketten. Ez eddig a legnagyobb motivációm az egészséges életmódhoz 🥰