2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Remélem minden rendben van! Mi újság?
Gratulálok! Biztosan nagyon jó volt látni. Ez sima uh volt vagy 4d?
Remélem, minden rendben!!! De így elmenni nyaralni nem rizikós? :-( Persze nem tudom, milyen messze mennétek, mindenesetre vigyázz magatokra!
Kislányunk lesz , 38 cm, 1,350 gramm ,szép formás baba, sokat magyarázott a szájával és ásítozott, számolt a kezével és ökölbe szorította, és az arcát simogatta legtöbbet. Az elején jobban mutogatta magát utána befúrta magát jobban a lepénybe.Hosszú combja van , kis aranyos lába,és talpa, és a kis ujjai is cuki voltak. A dokinő nevette hogy mennyit magyarázott :)28+6 hetes
Sziasztok!
Na én most jól beparáztam.Elmentem délelőtt mosdóba és rózsaszínes folyás köszönt vissza rám a bugyimból! Azt hittem leesek a wc-ről ijedtemben. Felhívtam a dokim, megyek 4-re a magánrendelésére,aztán remélem valahova besúvasztanak... Remélem semmi komoly gond nem lesz, de eléggé parázok most! Ráadásul holnap indulunk nyaralni. Mondjuk ha meg tud nyugtatni, akkor lehet jobb is így indulni nyaralni hogy előtte látott a doki. Remélem minden ok lesz!
Volt valakinek ilyen???
Szia! Akkro majdnem egyidősek vagyunk (én majd hétfőn)! :-)
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha lehet. Mi tegnap töltöttük be a 26. hetet.
Én is csatlakozom a lábdagadósok csoportjába:-) már két napja kezdenek az én lábaim is vízesedni, de reggelre egy kicsit jobb. Ma töltöttem be a 22. hetet. Tegnap meg volt a cukorterhelés , hálisten nincs semmi gond. Sajna a vérnyomásom elindult ismét följebb, így már napi 6bogyót szedek. Nagyon jó lenne, ha nem kellene tovább emelni. Babóca folyamatosan ficánkol, imádom! Gyakorlatilag egész nap el tudok lenni a pocakommal, a férjem sokat nevet rajtam.
Jól vagyok :) Vasárnap én is betöltöm a 20. hetet, szóval jövő héttől már én is azt mondom, hogy kevesebb van már hátra, mint ami letelt :D
Amúgy semmi gond, babó szépen fejlődik. Pár hete érzem a mocorgást, mostanra már a férjem is érzi a nagyobb rúgásokat, ha a pocakomra teszi a kezét :) Szóval öröm és boldogság :)
Sajnos még nem tudjuk biztosra a nemét, a doki fiút tippelt, de annyira szégyenlős a kis Drága, hogy nem lepődnék meg, ha kislány lenne :D
Azért remélem Te is jól vagy a lábdagadást leszámítva :(
Igen, igen, ez vigasztal csak. :) te hogy vagy?
:D Kitartás, már több mint a fele letelt :D
Nekem is nagyon vizes és kemény, de sajnos már régóta, nem csak a terhesség miatt, így mondhatni, már megszoktam. 15 éve fájnak a lábaim :-(
:) Jó neked!
Nekem annyira fáj a lábam és sokszor úgy be van keményedve térdtől lefelé, hogy alig tudok járni rajta.
Valaki nagyon élvezi ezt az állapotot, valaki kevésbé. Én az utóbbi vagyok.
Tegnap töltöttem a 25. hetet, de az ízületi gyulladásom és a csípőprotéziseim elenére még mindig semmi gondom, nem teher ez az állapot, sőt, sose voltam ilyen jól! Iszonyú szerencsés vagyok! :-)
Én 23 hetes vagyok és már alig várom, hogy leteljen a maradék idő. Nekem egyre terhesebb ez az állapot.
mi a 21.et kezdtük. Gyorsan telik az idő hamarosan már a kezünkbe foghatjuk őket. :)
28.dik hét ma megkezdve :) már csak 12 hét ha minden jól megy :)
A magnerot több magnéziumot tartalmaz szerintem, mint pl a béres magne b6 és jobban is szívódik fel, lehet azért javasolták a kettőt, bár úgy tudom, a felesleges magnéziumot a szervezet "kidobja" magából (általában hasmenés formájában)...én ez utóbbit szedem (mert Férjem is ezt szedi és nem veszek kétfélét, így is olyanok vagyunk, mint egy patika), ebből lehet 3x2-t is, ebben az egyben értett egyet a háziorvos, a védőnő és a nőgyógyász is :)) a magnerot, ha erősebb és többet tartalmaz, lehet elég belőle annyi...kérdezd majd meg :)
Sziasztok!
Köszönöm a tippet, hogy ne szedjem egyszerre a kalciumot a magnéziummal!
Hogy miért lehet csak kettőt fogalmam sincs...de ma megyek terhesgondozàsra és megkérdezem.
Sziasztok,
Eddig csak olvasgattalak benneteket, de most írok, mert lehet tudok segíteni :) Szeptember közepére vagyok kiírva, most a 26. hetemet taposom :)
A lábgörcs miatt írok, nekem is előjött most pár napja és doki ajánlására (is) elkezdtem inni kálcium sandozt (2x1), azóta nem görcsölt :) Állítólag terhesen a lábgörcsöt sokszor a kálcium hiánya és nem a magnézium hiánya okozza. Egy dologra érdemes figyelni, a magnézium és a kálcium (állítólag) üti egymást, tehát egyszerre nem szabad bevenni, 2-3 óra kell a kettő között...
Tartsatok/tartsunk ki a melegben. Szörnyűűű! :(
Mióta meleg van az én lábam és kezem is pöffed, főleg már estére és a talpaim égnek, de úgy látom nem vagyok ezzel egyedül. Ti nem vagytok fáradékonyak? Az én kis drágám is szereti rúgdosni a hólyagomat, meg olyan helyeket, amiket eddig nem tudtam, hogy léteznek, de nagyon kellemetlen. Megszoktam kérni cuncókát esetleg nem e keresne föntebb egy kicsit tágasabb helyet, de még nem mindíg hallgat rám.:-)
Nekem nem görcsöl a lábam, de én 6 szem magnerotot szedek naponta, mert a pocakom keményedett. Neked miért csak 2 őt lehet?
Köszi mindenkinek, aki írt! Akkor ezek szerint másnak is van ilyen baja, annyira rossz!
Skate, kösz a tippet, nem nagyon hiszek a homeóban, de egy próbát megér, most mindent megtennék, hogy ne fájjon így a lábam.
Mondjuk, 5-6 liter az durva, annyit tuti soha az életben nem fogok meginni. Főleg nekem most úgy fekszik a királylány, hogy a hólyagomnál van a lába és állandóan azt rugdossa. Éjjel általában 3-4x ki kell mennem pisilni, pedig szerintem max. 2 litert iszom egy nap. (igen, tudom, hogy az kevés. :))
Mára én is úgy bevizesedtem, hogy az valami rémes! A jegygyűrűmet már levettem korábban, de most már a karikagyűrűm is veszélyben van! A lábamról ne is beszéljünk....olyan mint két sárkányláb :( Már csak a papucsba kényelmes. Próbálok még többet inni, azt mondják az segít ( napi 5-6 litert mondanak)...illetve én is polcolgatom a lábaimat, amikor tudom.
Ja és nekem is fáj a talpam...olyan mintha a lábam nem bírná ezt a súlytöbbletet, vagy nem tudom....
Sziasztok!
De jó, hogy van egy kis élet :)
Nektek nem görcsöl a lábatok?
Nekem csak 2 szem magnerotot enged a doki szedni, volt egy éjjel, hogy mindkettő begörcsölt, azóta az egyik annyira nyomorult, hogy állandóan úgy érzem mindjárt elkapja megint :(
Nyáron a melegben én is püffedek :D Bár ez nem terhességi tünet, amúgy is. Szóval a védőnőm ajánlott homeo bogyót. Natrium sulfuricum a neve. Pici bogyócskákból kell reggel-este 5 db-ot elszopogatni. Pár napja elkezdtem szedni és határozottan jobban érzem magam :) Nem annyira duzzad meg a lábam az egész napos üléstől, és nincs is annyi víz rajtam.
Sajnos nekem már terhesség előtt is ilyen volt, de még semmi jó módszert nem találtam ellene. :-(
sziasztok, én 22 hetes vagyok és kb. egy hete nagyon fáj a lábam, alig bírok menni. dagad és sokszor nagyon kemény.
tudom, hogy fel kell polcolni, amikor csak lehet, de van esetleg még valakinek valami egyéb jól bevált trükkje? mit lehet tenni ez ellen?
Anyum jövőhéten kedden hozza fel a baba cuccait mert itt nálunk csak egy pár dolog van ,ott vettünk meg szinte mindent, mondta más kimosta őket ,ki is vasalta amit ki kell. Kimosta a plüsseimet amik az enyémek voltak egy pár darab kerül fel belőle, meg a mesekönyveimből is. Már várom hogy bemutassam a járgányunkat a hordozónkat ezeket külön vettük bár a hordozóhoz nincs olyan napfényvédő de majd kap hozzá ernyőt az is megteszi :)a kiságy is itt lesz majd csak össze kell szerelni. Olyan kis apró holmik vannak :) Már vettünk légzésfigyelőt is meg hőmérőt , bébiőr az nem kell mert egybe van minden nálunk itt az albiban :) A kis kád az enyém volt sok mindent örököl tőlem, még van ezer kis játékom ami majd az övé lesz. Diavetítőm is ott van vannak filmek is, úgy örülök hogy annak idején vigyáztam rájuk és eltettem őket 4 nagy doboz holmi vár rá, ha lány ha fiú lesz :)
Sziasztok! A 21.héten járok, sokat mocorog. A nemét nem mutatta meg eddig, majd talán a 23.heti uhán kiderül. Elég sokat keményedik a hasam és néha fájdogál is.mással is előfordul ilyen? Napi 3× 2 magnerotot szedek . Egyébként eddig elég jól viselem, de ez a hőség nem a barátom
További ajánlott fórumok: