2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is október végére várom a kislányunkat, holnaptól a 23. hetet töltjük. Minden rendben van velünk, az elején volt nem kevés rosszullét, de szerencsére most már tünetmentesek vagyunk.
Viszont muszáj kiírnom magamból, mert kicsit sok már: párommal már pár hete a Natasa vagy Noémi neveken gondolkoztunk, de egy pár napja már a Natasa tetszik mindkettőnknek, meg az én családomnak is, barátoknak. DE: az a férjem anyja teljesen kiborít, mert olyan stílusban szólja le a nevet, hogy az már nekem esik rosszul. Hogy ennyire csúnya nevet még nem hallott, meg hogy -őt idézem- "a cigányok adnak ilyen nevet", keressünk másikat annyira ronda.
Most tényleg ennyire csúnya lenne és ízlésficamosak vagyunk? Járt már így valaki az anyósával?
SZia!
Nagyon örülök hogy minden a legnagyobb rendben van.
Akkor már a finishben vagytok nagyon... szuper jó :)
És jól vagytok? Bírod a meleget?
Megjöttünk a nőgyógyásztól meg csavarogtunk is anyummal. Ő is bejött velem a dokihoz
Vizelet rendben. Terhességi kornak megfelelő nagyságú méh, normál tónus. Zárt méhszáj, nem megrövidült. Jó életjelenség. Élő magzat medencevégű fekvésben, lepény a mellső falon tapad, a magzatvíz mennyisége átlagos, aktív mozgás. Jó szívhangok. 30+2 hetesnek megfelelnek a méretei.
BPD: 7,84 cm
OFD : 10,04 cm
HC: 28,19 cm
Ac: 26,10 cm
FL: 5,78 cm
GS :1,84 cm
becsült súly :1580 gramm.
cm : 41 cm hosszú
35.dik héten labor vérvétel
36.dik héten kontroll ultrahang
37.dik héttől CTG.
kislány
Szióka!
Én kértem rá gyógyszert, kaptam írt fel a nődoki és pikk pakk elmúlt. Azóta se híre se hamva a gyomorégésnek. :)
Szerintem kérj te is!
Sziasztok!
Hú, micsoda élet lett itt :)
Mi ma töltöttük a 26. hetet Lili babàval. Nemsoká kinyílik a szeme... :)
Ti hova jàrtok 4d-s ultrahangra? A dokim szerint a Magzati Géndiagnosztikàban van a legjobb gép, de riasztó az ára...
A magnéziumos ügyre visszatérve azt mondta a doki, hogy lehet együtt szedni a kalciummal; együtt is árulják őket. Mondjuk azóta nem görcsölt a lábam. .. :)
Szeretnék egy kis "közvélemény kutatást" végezni köztetek. :-) Bajban vagyunk névválasztást illetően. Ha kislány lett volna,a név már régóta megvolt,de kisfiúnk lesz és ebben nem tudunk megegyezni. A férjem szeretné,ha az ő nevét kapná,nem is tetszik neki semmilyen más név,hiába soroltam már fel egy csomót. Nekem sincs bajom ezzel,mert szép neve van,de ha lehet,mégsem szeretném,hogy ugyanúgy hívják.
Ti könnyen dűlőre jutottatok ebben?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de hátha valakit érdekel.
Nemrég szültem (lassan egy éve... rohan az idő) és egyre kevesebb a helyem itthon, úgyhogy muszáj lesz megválnom a babaruháktól.
Csomagban és darabonként is szívesen adom, elsősorban postázással.
Kislány ruhák, őszi-téli babáknak. Illetve vannak egyéb kiegészítőim is, ha érdekel valakit, szívesen fotózok, felteszem, akár ide, nyilvánosan is vagy privátban.
Sziasztok! 27 hét + 3 naposak vagyunk. Első baba lesz. Szeptember 16-17-re vagyok kiírva.
Egyébként kb. 3 hete én is eléggé megijedtem, mert éjjel ahogy kimentem wc-re megtöröltem és vérezgetett. Aztán el nem tudtam képzelni, hogy most bentről vagy a hüvely bemenetnél vérezget vagy mi lehet a gond. Másnap reggel felhívtam a nődokit és fogadott, de annyit mondott, hogy a hüvely bemenetnél kicsit pirosas és hogy lehet erősebben töröltem meg a kelleténél, mert most a hormonok felborulnak és érzékenyebb. De se folyást, se gyulladást, se vérzést nem látott belülről és a babával is minden rendben van. Mindenesetre inkább elmentem orvoshoz, mert megnyugtató volt a válasza. Azóta nincs semmi gondom.
Hétfőn megyek 4D ultrahangra, már nagyon várom, remélem tudnak valami pontosat is most már mondani, mert már felváltva hallottuk, hogy fiú aztán lány, de én úgy láttam az uh-n, hogy fiú.
Párom kint dolgozik külföldön és július 18-án jön haza. Utána héten fogjuk megvenni a babának a cuccokat, akkor 32 héten leszek. Még nem szereztem be semmit, de már olyan sokan riogattak, hogy olyan sokára akarom megvenni a baba holmikat nehogy késő legyen. Remélhetőleg csak nem születik meg 32. hét előtt. Ti hogy álltok a vásárlással?