Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 őszén születendő babák fórum

2015 őszén születendő babák (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
983. angels85 (válaszként erre: 982. - 89da411cc8)
2015. júl. 5. 20:26
szia,gratulálok a kis lányhoz. És szerintem ne foglalkoz azzal amit anyósod mond,nektek kell eldönteni neki ebbe nincs bele szólása. Majd megbékél. Bár mit is mond engedd el ne is figyelj oda rá.
2015. júl. 5. 19:39

Sziasztok!

Én is október végére várom a kislányunkat, holnaptól a 23. hetet töltjük. Minden rendben van velünk, az elején volt nem kevés rosszullét, de szerencsére most már tünetmentesek vagyunk.

Viszont muszáj kiírnom magamból, mert kicsit sok már: párommal már pár hete a Natasa vagy Noémi neveken gondolkoztunk, de egy pár napja már a Natasa tetszik mindkettőnknek, meg az én családomnak is, barátoknak. DE: az a férjem anyja teljesen kiborít, mert olyan stílusban szólja le a nevet, hogy az már nekem esik rosszul. Hogy ennyire csúnya nevet még nem hallott, meg hogy -őt idézem- "a cigányok adnak ilyen nevet", keressünk másikat annyira ronda.

Most tényleg ennyire csúnya lenne és ízlésficamosak vagyunk? Járt már így valaki az anyósával?

981. angels85 (válaszként erre: 979. - F799cac10e)
2015. jún. 30. 18:30
gratulálok, nekem itt kint nem mondanak ennyi mindent látom jól van meg mondják a súlyát ,méretét, legutobb a dokim mondta 4,2-es a placentám hogy jó és ennyi. Gratulálok a kislányhoz,nekünk mint kiderült lány helyet fiúnk lesz :)
980. angels85 (válaszként erre: 976. - Marinia)
2015. jún. 30. 18:28
nekem a laktomentes tejtől csak jobban ég, a terhesség alatt lettem laktozérzékeny. Mint kiderül étolajat se fogyaszthatók attól volt a felpuffadás,teltségérzet.. most már nagyon oda figyelek magamra
979. f799cac10e (válaszként erre: 978. - JapportEnci)
2015. jún. 30. 08:19
Köszi. Igen minden okés. Nincs gond a meleggel ,bírjuk :) Igen már nem sok van hátra :)
978. JapportEnci (válaszként erre: 977. - F799cac10e)
2015. jún. 30. 07:20

SZia!

Nagyon örülök hogy minden a legnagyobb rendben van.

Akkor már a finishben vagytok nagyon... szuper jó :)

És jól vagytok? Bírod a meleget?

2015. jún. 29. 19:39

Megjöttünk a nőgyógyásztól meg csavarogtunk is anyummal. Ő is bejött velem a dokihoz

Vizelet rendben. Terhességi kornak megfelelő nagyságú méh, normál tónus. Zárt méhszáj, nem megrövidült. Jó életjelenség. Élő magzat medencevégű fekvésben, lepény a mellső falon tapad, a magzatvíz mennyisége átlagos, aktív mozgás. Jó szívhangok. 30+2 hetesnek megfelelnek a méretei.

BPD: 7,84 cm

OFD : 10,04 cm

HC: 28,19 cm

Ac: 26,10 cm

FL: 5,78 cm

GS :1,84 cm

becsült súly :1580 gramm.

cm : 41 cm hosszú

35.dik héten labor vérvétel

36.dik héten kontroll ultrahang

37.dik héttől CTG.

kislány

976. Marinia (válaszként erre: 974. - Angels85)
2015. jún. 29. 15:09
Gyomorégésre jó a hideg tej, fagyi vagy háztartási keksz. Én már pár szem után is jobban szoktam lenni.
975. JapportEnci (válaszként erre: 974. - Angels85)
2015. jún. 29. 10:43

Szióka!

Én kértem rá gyógyszert, kaptam írt fel a nődoki és pikk pakk elmúlt. Azóta se híre se hamva a gyomorégésnek. :)

Szerintem kérj te is!

2015. jún. 28. 11:34
sziasztok! 23hetet töltöttük be, tegnap óta evés után olyan 1 órával úgy érzem mintha teli lennék majd jön a gyomorégés.akinek volt vagy van ilyen milyen tanácsa van hogy jobb legyen?
2015. jún. 25. 19:52
Köszi. Azt elfelejtettem megírni h Pesten :)
972. Marinia (válaszként erre: 970. - Castanea)
2015. jún. 25. 18:08
Én Mohácson voltam Fatér dokinál. 10 ezret fizettem. Én elégedett vagyok vele, jó fotókat és felvételt kaptam.
2015. jún. 25. 08:39
29+5 hetes vagyok de ilyen vacakul nem nagyon voltam az elején mint mostanság ,a reggeli hányásokból is kimaradtam sose volt ilyen most egy jó hónapja a gyógyszereket is kiszoktam ,bár ezen most változtattam így ettől már nem, de valamitől tegnap este is hánytam és tegnap vagy megemeltem magam bár ez kétlem vagy nem tudom mi de alig tudok mocorogni a bal derekam nagyon fáj.Hát nem tudom mi lesz , ma pihi pedig ágyat akartam húzni,párom letiltott róla. Remélem a picurral minden okés, bár biztos mert tegnap is mocorgott, hétfőn végre ultrahang, bár elméletileg az utolsó azt mondta a múltkor a dokinőm. 30-32 hetes kontroll így van feltüntetve a papíron.
2015. jún. 24. 22:47

Sziasztok!

Hú, micsoda élet lett itt :)

Mi ma töltöttük a 26. hetet Lili babàval. Nemsoká kinyílik a szeme... :)

Ti hova jàrtok 4d-s ultrahangra? A dokim szerint a Magzati Géndiagnosztikàban van a legjobb gép, de riasztó az ára...

A magnéziumos ügyre visszatérve azt mondta a doki, hogy lehet együtt szedni a kalciummal; együtt is árulják őket. Mondjuk azóta nem görcsölt a lábam. .. :)

2015. jún. 24. 21:19
sziasztok! Mi is voltunk a 22.heti vizsgálaton.Eddig lányt mondtak de már 100% hogy kisfiú :) APuka nevét fogja kapni másodiknakpedig az általam még február 19.én álmodot kis fiú nevét aki álmomban azt mondta csinálja ma reggel tesztett :)
2015. jún. 24. 18:38
Sziasztok! Mi tegnap voltunk 23.heti uh-n, minden rendben van, a kis drágánk továbbra is titkolózik.:-)
967. szimba (válaszként erre: 966. - Marinia)
2015. jún. 24. 16:48
Fiú, már a 18. héten egyértelműen kiderült. :-)
966. Marinia (válaszként erre: 948. - Szimba)
2015. jún. 24. 15:29
Az jó! :D Fiú-lány? Tudjátok már? Mi vasárnap voltunk 4D-n és úgy néz ki pasink lesz.
965. Marinia (válaszként erre: 955. - Electra88)
2015. jún. 24. 15:27
Mi sem vettünk még semmit, még ráérünk :) Ami cuccunk van, azt mind úgy örököltük, kaptuk.
964. Marinia (válaszként erre: 960. - Szandra_86)
2015. jún. 24. 15:26
Mi meglepően könnyen, nevek terén hasonló az ízlésünk. Apuka nevét adtam volna, de ő nem akarta. Más közeli rokon nevét viszont egyikünk sem akarta.
2015. jún. 22. 08:08
29+2 hetesek vagyunk, lassan lassan elérkezünk a végéhez. Lassan már csak 10 hét :) Párommal is ahogy beszéltük ,mivel császárral fogok szülni ez jobb is nekünk mert egy napot így eltud majd cserélni ha netán úgy fogok szülni. Sokat dolgozik és úgy hogy nem igazán lehet cserélgetni ,de majd megoldják azt mondta. Mondtam neki hogy ne aggódjon minden okés lesz. De mondta, hogy ne hogy elcseréljék majd megfogja jelölni :) olyan kis lökött :) mondta ha már ilyen szép kis magzatot összehoztunk abból kiindulva hogy nekem nem is lehetett volna, így vigyázni fog rá már az első perctől mikor kibújik :)olyan édes nagyon szeretem, anyum azt mondta ez egy szerelem gyerek :) és szerintünk is az. Kis csoda bébi :)
962. szimba (válaszként erre: 959. - Szandra_86)
2015. jún. 21. 21:20
Én is így gondoltam, pont addig dolgozom, utána lesz időm, és remélem, még energiám is! :-)
961. szimba (válaszként erre: 960. - Szandra_86)
2015. jún. 21. 21:18
Fiúnevem nekem is csak egy volt (már legalább 15 éve megvan), és ez szerencsére a férjemnek is tetszik: :-) Felvetettem időközben még pár ötletet, de nagyon úgy néz ki, az első lesz a nyerő! (Én adnám szívesen a férjem nevét is, nálunk pont ő nem akarja.)
2015. jún. 21. 20:10

Szeretnék egy kis "közvélemény kutatást" végezni köztetek. :-) Bajban vagyunk névválasztást illetően. Ha kislány lett volna,a név már régóta megvolt,de kisfiúnk lesz és ebben nem tudunk megegyezni. A férjem szeretné,ha az ő nevét kapná,nem is tetszik neki semmilyen más név,hiába soroltam már fel egy csomót. Nekem sincs bajom ezzel,mert szép neve van,de ha lehet,mégsem szeretném,hogy ugyanúgy hívják.

Ti könnyen dűlőre jutottatok ebben?

959. Szandra_86 (válaszként erre: 955. - Electra88)
2015. jún. 21. 20:09
Pont ma gondolkodtam rajta,hogy mikor is kellene elkezdeni a vásárlást. Eddig babonából nem akartam és mert mindig volt bennem egy kis félelem sajnos,de az utolsó hónapra sem akarom hagyni. Szóval szerintem a 30.héttől irány a boltok :-)
2015. jún. 21. 16:39

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ide írok, de hátha valakit érdekel.

Nemrég szültem (lassan egy éve... rohan az idő) és egyre kevesebb a helyem itthon, úgyhogy muszáj lesz megválnom a babaruháktól.

Csomagban és darabonként is szívesen adom, elsősorban postázással.

Kislány ruhák, őszi-téli babáknak. Illetve vannak egyéb kiegészítőim is, ha érdekel valakit, szívesen fotózok, felteszem, akár ide, nyilvánosan is vagy privátban.

957. Manócska811 (válaszként erre: 955. - Electra88)
2015. jún. 21. 04:47
Mi csak az utolsó pillanatban fogunk vásárolni. Szerintem nem vagy elkésve:-)
956. szimba (válaszként erre: 955. - Electra88)
2015. jún. 20. 20:26
Gyakorlatilag sehogy :-)
2015. jún. 20. 13:43

Sziasztok! 27 hét + 3 naposak vagyunk. Első baba lesz. Szeptember 16-17-re vagyok kiírva.

Egyébként kb. 3 hete én is eléggé megijedtem, mert éjjel ahogy kimentem wc-re megtöröltem és vérezgetett. Aztán el nem tudtam képzelni, hogy most bentről vagy a hüvely bemenetnél vérezget vagy mi lehet a gond. Másnap reggel felhívtam a nődokit és fogadott, de annyit mondott, hogy a hüvely bemenetnél kicsit pirosas és hogy lehet erősebben töröltem meg a kelleténél, mert most a hormonok felborulnak és érzékenyebb. De se folyást, se gyulladást, se vérzést nem látott belülről és a babával is minden rendben van. Mindenesetre inkább elmentem orvoshoz, mert megnyugtató volt a válasza. Azóta nincs semmi gondom.

Hétfőn megyek 4D ultrahangra, már nagyon várom, remélem tudnak valami pontosat is most már mondani, mert már felváltva hallottuk, hogy fiú aztán lány, de én úgy láttam az uh-n, hogy fiú.

Párom kint dolgozik külföldön és július 18-án jön haza. Utána héten fogjuk megvenni a babának a cuccokat, akkor 32 héten leszek. Még nem szereztem be semmit, de már olyan sokan riogattak, hogy olyan sokára akarom megvenni a baba holmikat nehogy késő legyen. Remélhetőleg csak nem születik meg 32. hét előtt. Ti hogy álltok a vásárlással?

2015. jún. 20. 06:52
4d volt
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook