2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Már itthon vagyok a nőgyógyásztól nem mérték meg mert holnap megyek genetikai ultrahangra. Vizeletet néztek tiszta rendben van. Jobb oldalon van és úgy néz ki kislány. Holnap a többi kiderül
Sziasztok!
Tegnap voltam genetikai vizsgálaton az Istenhegyin, és minden rendben van!! Bár a Nifty eredménye csak két hét múlva lesz meg, de azt mondták, hogy nagy valószínűséggel ott is minden rendben lesz :). Ja és az ultrahangon már lehetett látni, hogy FIÚÚÚ! :)
Szia!
Én a SOTE 1-re járok.
Szerintem nem vagyunk itt sokan onnan, mert korábban kérdeztem és nem sokan jelentkeztek :)
Ejj az egyértelműre nem is gondoltam, csak hogy valami átverés áldozata lehettem :D Amúgy ezen felbuzdulva megnéztem a postafiókom, azon belül a spam mappát akartam megcélozni, de mit látnak szemeim: ma 10 órakor megérkezett az aktiváló kód alsó hangon egy héttel a regisztrálás után :) Most sem leszek táncoslány... :D
Sziasztok, 2015 decemberi babásokat is befogadtok? csak mert ilyen fórum még nincs :(
Hadilábon állok a nevekkel, annyian vagyunk. :-)
Mert spambe megy a levél :D Én is sokat kínlódtam :D
Én Szolnoki vagyok :) Itt vettem át. Hallottam hogyha megszuletik a pici akkor a kórházban is adnak egy ehhez hasonló csomagot abban már lesz pelenka meg stb...
Én regisztráltam az oldalon, megadtam a kötelező adatokat, de nem kaptam meg az e-mailre ígért dolgokat, viszont másnap a regisztrált telefonszámra jött egy sms, hogy felvennének táncoslánynak XY klubba :D elég gyanús volt, remélem nincs összefüggés :)
Köszönöm! Milyen tanfolyam kellhet hozzá?
Nem te írtad, hogy a Corvinban vetted át? Mert én ott voltam érte. :-)
Igen, ez a doboz! De az enyémben se partedli, se cumi, se pelenkaminta... :-)
Ez egy olyan doboz, amire maci van rajzolva, barna és talán kék csíkos ???, most elbizonytalnodtam és műanyag foganttyúja van? Mert ezt a dobozt kaptam a kórházban szülés után, volt benne újság, millió szórólap, partedli, krémminták, cumi, pelenka minta stb. Akkor én nem is regisztrálok :D, meg megyek utána...
Enyémben ugyanez volt, de nekem is a doboz tetszik a legjobban :)
Igazából a dobot a legjobb, bőrönd formájú, macis :-) Ahogy hallottam, nem mindenütt ugyanaz van benne. Az enyémben anyatejgyűjtő pohár és zacskók voltak, kis krémminták, szórólapok, újságok. Nem agy nagy durranás.
És amúgy mi van ebben a csomagban?
Mert én is regisztráltam, de az én városomban nincs ilye alma patika :( De ha van benne valami használható, akkor esetleg ha utazunk valahova, akkor útba ejtek egy ilyen átvételi pontot.
Én is átvettem a várandóscsomagot, kuponkódot és kiskönyvet kértek.
a patikusnő ki kereste a gépükben a kód alapján és mondta stimmel a név
Mit keresett ki? Nincs minden kismama regisztrálva.
Sziasztok. Most talaltam Ratok 😊.. Masodik babámmal vagyok várandós, Balázs 2es fel eves. 😊 . Nem mindig tudok naprakész lenni, de néha benézek. Valaki fog szülni a sote1-én ?
Nem tudom, max felhívom a gyógyszertárat és megkérdezem :) Én majd április 1.án kapom meg a kiskönyvem de nem biztos hogy otthon értenék mivel németül van bele írva minden.
nekem nem kérték a kiskönyvemet a kódot kérte el valamint a nevemet és így ment be az irodába kikeresett és hozta a dobozt
Szia! A kiskonyvet kérik ha mész a csomagért. Valószínűleg nem adják ki nélküle, de kérdezzétek meg hátha át lehet venni meghatalmazassal.
kész a húsvéti takarítás már előkészítettem az asztalt vettem reggel barkát rátettem a tojásokat és az ajtódíszünket is kitettem
Nekem volt szülésznm is, dokim is, mégsem voltak ott folyamatosan, a doki időnként megnézett, hogyan tágulok, a szülésznőm volt ott majdnem állandóan, és a férjem, együtt szültünk, ami számunkra nagyszerű élmény volt, nagyon sokat segített a támogatásával. Egyébként ha nincs is fogadott dokid, akkor is lehet külön szülőszobát kérni (10 ezer ft), ahol, lehet veled valaki, férj, testvér, anyukád, csak érdemes előre rákérdezni, hogy kell-e esetleg hozzá tanfolyam.
Hát ez itt nálunk is így van, sajnos. Ez úgy van, hogy van az ügyeletes orvos/ orvosok, és ugyanígy épp beosztott szülésznők. Folyamatosan figyelik a szülő nőket, segítenek is, ott vannak a szülő nők között. Majd amikor úgy tűnik, hogy már vége a vajúdásnak, tolófájások vannak, szól a dokinak, átalakítják az ágyat, szólnak a csecsemősnek és utána végig ott vannak, segítenek, míg meg nem születik a baba. Majd ez után is rád fognak nézni, húzódik-e a méh, minden rendbe van-e.
Sziasztok! Voltam védőnőnél, aki azt mondta, hogy csak akkor lehet szülésznőm ha van orvosom akinek viszont fizetnem kell. Ez komoly? Ő amúgy az ügyeletest ajánlotta és azt mondta hogy költsük értelmes dolgokra a pénzt :) De ilyenkor akkor senki nem segít, bemegyek, megszülök és várom, hogy valaki hátha rám néz? Ügyeletes orvos mellé "jár" a szülésznő is? Gondolom nem. Valakinek infó vagy tapasztalat? :)
sziasztok! Még egy hét és újra mehetünk uh-ra, akkor leszünk 13 hetesek. A húsvét miatt el csúszik 1 héttel a vizsgálat, remélem minden rendben lesz, tavaly ennél a vizsgálatnál rossz hírt közöltek velem, most bizom benne minden rendben lesz.
Hercegnő31 ezt a csomagot csak személyesen lehet átt venni vagy meghatalmazott is átt veheti? Csak azért mert én Németországban vagyok de regisztrálva vagyok erre az oldalra?
www.edeskisbabam.hu kódot kell letölteni és az alma patikában lehet átvenni
További ajánlott fórumok: