2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Gratulálok!
Nekem is megszületett a 3. kisfiam 14-én (39+1 voltam) hét óra alatt a szülésnőm segítségével, mert a fogadott orvos nem jött be, de olyan szépen haladt minden, hogy nem is volt rá szükség. A gátvédelem is sikeres lett.
A szopizás nem egyszerű, de mivel a többit is szoptattam nem adom fel!
Sziasztok!
Megszületett a kislányunk tegnap reggel.
Csodálatosan alakult minden a babával.
A császár sem olyan gáz mint amilyennek sokan leírták.
Mindenkinek jó egészséget, kitartást kívánok így a végére!
Sziasztok! En 36+5 napos vagyok. SZerdán voltunk dokinál, minden rendben. Zárt a méhszáj, de azért héftőn már el is kell mennem nst-re. Szóval szerintem orvosa válogatja kit mikor küld.
Ez már nagyon a vége felé van.. sokat gondolok én is a szülésre, de szerencsére félelelm izgalom nincsen bennem, lehet majad aznap.
Hogy vagytok ma?
Nekem a csípőm fáj nagyon éjjel, ahogy rajta fekszem, sokat kell forgolódnom emiatt.
Megkérdezem azért a nőgyógyászomat, kedden fogok hozzá menni, hogy szerinte akkor mikortól kéne mennem.
Engem a nőgyógyász a 36. héttől küld, holnap megyek először!
Holnap leszünk 36 hetesek, az elmúlt két éjszaka nem telt túl jól, lehet az időjárás, de nehezen tudok aludni éjfél után...
Sziasztok!
Mi penteken megyunk a korhazba ahol Lili baba csaszarral fog megszuletni.
Mindenkinek minden jot es kitartast kivanok!
Gratulálok!
Én 33 hetes vagyok és nekem is vizesedik a lábam.Napi egy zsemle a szénhidrátom, napközben csak hús zöldséggel és így is vizesedem. Nagyon kellemetlen érzés mikor feszül a lábam, de a legrosszab kora reggel mikor fel kelek alig tudnék járni úgy fájnak a lábközép csontjaim. Napközbe pockolom a lábam ha időm van rá, meg homeopátisás
szert is szedek rá,de nem sokat használ mostanában.
Gratulálok Nektek!
DE jó már túl is vagy rajta! Szuper. Sok boldogságot és egészséget kívánok a picúrhoz.
JapportEnci: Az elsővel én is nagyon vizes voltam, szülés után egy hétig szinte állandóan pisilni jártam, gyorsan lement.
Most híztam a legkevesebbet, de nem csoda a 2 fiúval szinte egész nyáron egyedül voltam és a melegben enni sem tudtam.
Az Ábel szép név :)
Szandra_86: Nekem a lábam nagyon dagadt, amikor vizes voltam és ha megnyomod, akkor sokáig ott marad az ujjad nyoma. Anno az orvosom azt javasolta, hogy egyek sok fehérjét és kerüljem a szénhidrátot, ahogy ezt megfogadtam, még a pocak méretem is csökkent (ott is volt víz) és nem híztam tovább.
A terhességi kiütésről én is azt hallottam, hogy viszket és nehezen múlik.
Lányok!
Kb. 3 hete a pocakomon és a csípőm környékén kijöttek pici piros pöttyök. Voltam vele bőrgyógyásznál,de no komment....gyakorlatilag nem tudott hozzászólni a témához,felírt akne elleni kenőcsöt meg Calcimusc-ot :/ Szóval nem lettem okosabb. Olvastam a neten,van olyan,hogy terhességi kiütés,de mindenhol azt írják,hogy viszket,nekem viszont nem viszket,csak úgy megjelent.
Másnak is volt ilyen?
Sziasztok! Elnézést, hogy így ismeretlenül ;)
Egy lehetőséget ajánlanék Nektek: ujszulott fotozas oktatáshoz keresünk ujszulott babákat, akik augusztus legvégén, vagy az utóbbi napokban születtek. A fotózást egy hazai neves ujszulott fotos végzi, a tanuló csupán asszisztens lesz a fotozas során. A gyönyörű képeket ingyen, ajándékba kapjak a szülők. Ha esetleg valaki élni szeretne a lehetőséggel, itt üzenetben tudjuk egyeztetni a részleteket ;)
Meg egyszer elnézést, ha zavartalan Titeket! Jó babazast es boldog babavarast kívánok!
Az igen... 8 kiló.. az szinte semmi. Rajtam 13 de pont tegnap voltunk a dokinál azt mondta elég sok a víz rajtam. SZóval reménykedem hogy majd gyorsan lemegy. :)
De édesek lehetnek, hogy így várják már a kistesót.
Nálunk Ábel lesz a baba neve és neki pedig január 2.án van a névnapja... az sem épp szerencsés. De hát apukájának ez a név tetszett nagyon.
Sőt, ha 34. hét, akkor még bőven van időd!
Én már a 3. kisfiam várom. Máté lesz, ami sajnos csak szeptember 21-én van, de a tesóknak nagyon megtetszett, így marad a név.
Már várják a kicsit, bár nagyon tetszik nekik a nagy hasam, nekem kevésbé. Utálok bálna lenni, sehova nem férek be úgy, mint azelőtt, pedig csak 8 kg van rajtam.