2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Kár :( Akkor újrakezdjük! Te is a harmadik napon kezded? Hanyadik Clostys hónapod lesz?
Mindjárt felhívom a dokim és megkérdezem, hogyan követi, tudja-e követni UH-n az ünnepekben.
Nálam is, éppen most :(
Ugyanaz volt mint veled, csak engem 4 napon át szívatott a hülye szervezetem, mire megjött..
Nagy izgalomban vagyok!!! Ma van a ciklusom 29. napja, és semmi különöset nem érzek! Ez jó is lehet, mert ilyenkor már erősebb menstruációs görcseim szoktak lenni. Most semmi :) Vettem újabb tesztet, de valószínűleg csak a hét második felében használom fel, ha addig nem jön meg.
Te mikor jelentkezel be UH-ra?
Köszönöm, igen igazi ajándék, ha minden rendben lesz, nem is kell semmi más...:-) 2 vérvételi eredménnyel kell visszamennem a pesti dokihoz hogy megkezdje a kezelést a génmutációra. Ma voltam és szerdán megyek újra.
Persze, hogy van remény! Maradj pozitív, én szorítok Neked! :-)
De jó :) ez ám az igazi karácsonyi ajándék! :)
Minden rendben lesz!
En tesztet is majd csak szerdán veszek, nehogy elcsabuljak előbb :) majd csütörtökön tesztelek! De nem tudom hogy igy nulla jelekkel van-e remény. Titkon meg bízom :)
Szuper!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!! Várjuk a továbbí híreket, de biztos minden rendben lesz! Neked ez volt az első Clostys hónapod, ugye?
Én reggeli első vizeletből negatívat teszteltem :( De nem adom még fel a reményt, hisz csak ma kellene megjönnie.
Reménykedjünk, hisz minden tünet kedvező! A tesztek sem egyformán érzékenyek :(
Nem tudom még, mikor tesztelek, holnap kellene megjönnie, azaz ekkor lesz a 28. nap. Az utóbbi hónapokban eléggé rendezetlen volt a ciklusom: néha 26, máskor 31 napos volt. Várok, és izgulok! :)))
En is hétfőre nem várom, de mivel nálam sincs semmi jele, ezért szerda elott nem tesztelek, ne kelljen fölöslegesen. Múlt hónapban nem várt után egy nappal teszteltem es másnapra megjött. Pedig akkor végig éreztem a hasfeszulest!
Szorítok neked is!