2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Hétfőre nem várom :)
Nem érzek semmi különösebb előjelet sem a mensit, sem a beágyazódási tüneteket... bármi lehet.
Na akkor nagyon szorítok :)
Nekem meg legalább egy hét, de en semmit nem érzek. Az ikrekkel olyan hasfeszulesem, hatfajasom volt a beagyazodastol kezdve, most meg semmit nem érzek. De azért nem adom fel :)
Köszi a megerősítést :-) Úgy gondolom valamiben hinni kell, ezt csak pozitívan lehet végigcsinálni.
Látom írtad, hogy lehetnek a meddőségnek lelki okai. Van esetleg valami amiről gondolod, hogy okozhatja?
Igen, nekem is a feldolgozásban segít... :-) Tegnapra a 3 cisztikus részből 2 felszívódott vagy kidurrant, eltűnt, 1 maradt, de semmit nem kell vele csinálni, majd a természet megoldja. Gondolom akkor lett volna gond, ha növekedett volna.
Jujj, de jó, most már majd lehet várni és izgulni... :-)
Hiszek én is az alternatív gyógyászatban, jártam is reflexológushoz is, aki nagyon sokat segített nekem. Konkrét választ ő sem tudott adni, de a feldolgozásban segített. Amúgy nekem is nagyon jó orvosom van, le a kalappal előtte.
Most már én is tudom, hogy december 15-re nem várom :)
Neked mit mondtak ma? Remélem jó híreket, szorítok!
Szia,
"a legnagyobb tamaszt a termeszetgyogyazom jelenti"
Ugy orulok amikor mas is hisz valamilyen alternativ modszerben! Amig az ember nem probalja, nem is tudja elkepzelni mennyit segithet, es mennyire megnehezitjuk magunknak a gondolatainkkal a mindennapokat!
Ivett
Köszi, aranyos vagy :) Remelem mind a ketten sikerrel járunk mielőbb :)
Nagyon nem volt egyszerű átvészelni az elvesztésüket, főleg, hogy semmi problémát nem találtak, egyszerűen csak beindult a szülés pont 20 héttel korábban mint kellett volna :(
De most majd szerencsésebbek leszünk.
Sajnos mar nekem is volt egy ikerterhességem, a 20. héten veszítettük el őket :( de nekem ők is clostyval sikerültek.
Ma mar van egy 18 mm-s tüszőm, meg holnap is nézik aztán meglátjuk.
Nekem is volt tavaly cisztám de szerencsére felszivodott.
Ettől még összejöhet ebben a hónapban? Szorítok :)
Lanyok!
Bontatlan clostil vkinek?
En majd az ovut követő 14 napra nem várom, mert nekem még sosem volt 28 napos ciklusom, inkább 35.
Holnap megyek dokihoz reggel, akkor megint okosabb leszek :)
Szorítok neked :)
Voltam!
"Latja ott azt a folyadekot? Igen. Es azt az atlatszo burkot? Igen. Az a petezsak, gratulalok terhes. ;)"
Igen!
7 hetes :) remeljuk nem lesz gond
Igen. Az én orvosom úgy csinálja, hogy 3 ciklus clostival, aztán 3 ciklus pihenés a gyógyszer nélkül, utána indul majd egy újabb 3 ciklusos clostis időszak.
Azt mondja, hogy jó ha szünet van a stimulációk között, mert könnyen túl lehet hajtani a petefészkeket, és akkor baj lesz.
Mivel nekem a closti nélkül is volt ovulációm, így nem aggódom miatta :)