2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem 12-én kell nem megjönnie... Na jó, bevallom, tegnap este csináltam egy tesztet, nyilván negatív lett..... ;) majd 12-én csinálom meg a másikat! Hátha az évfordulónk szerencsét hoz!
Niki mikor tesztelsz?
Ez hallod egy nagyon jó kérdés :D
Amúgy valszeg azért, mert hiába érik ilyen szépen, 4 éve nem jön a baba :(
Szorítok nektek, lányok!!!
Én ma vagyok a 2. clostys napon (ez a harmadik clostys hónap), és pénteken még kapok egy szurit is majd (Choragon).
Sziasztok lányok!
Annamari, méred a hődet, vagy orvos mondta hogy már ilyen hamar megrepedt? Most jön akkor az izgulós időszak :)
Fagyi, neked mit mondott erre az orvos? Miért kell amúgy Clostit szedned ha nélküle is ilyen szép tüsződ érik?
Ditti, van valami tüneted? Én a 27. napomon vagyok, semmi tünetem nincs.
Megy a drukk mindenkinek! :)
Sziasztok!
Én tegnap így álltam:
Ciklusnap: 18. nap
Endometrium: 13,8
Bal ováriumban 20,3x16,0 folliculus
Sziasztok Lányok!
Ki hogy van? Hol tartotok? Nekem pénteken meg volt az ovulációm, a ciklus 9.-ik napján. Ilyen sem volt még a több mint egy év alatt amióta próbálkozunk...
Korábban már kiírták, sajnos az első alkalommal nem nagyon tudtam hogy működik. Elfogyott csütörtökön, hétfőn kellett orvoshoz mennem. Nem gondoltam hogy az a pár nap kihagyás gond lesz, de hétfőre elvéreztem. :(
Egyébként lehet az is baj ha szedem, mert elvileg a progi szintemmel nem lenne baj. Azért kaptam, mert ciklus végén volt fogantatás, és a mensim enyhén, de jelentkezett.
:( Sajnálom Annamari!!! De hátha most :)
Neked egyébként kellett használnod bármilyen megtapadást segítő gyógyszert vagy kúpot?
Szorítok nagyon Annamari! :) Remélem most már majd sikerül. Ditti, neked is megy a drukk az évfordulóra!
Többiek, sajnálom. Új hónap, új remény. Sajnos ez sűrűn így van:(
Sajnálom Lányok hogy megjött! :( Talán a következő ciklus sikeresebb lesz.
Voltam az új dokinál, mivel meg volt nagyobbodva a petefészkem és a méhem is azt mondta ne szedjek clostit, és szerinte a másik dokinak elég lett volna napi egy szemet előírnia az előző ciklusban. Nekem ugye 1 hetes késéssel jött meg, így most a 8.-ik napon vagyok. Tegnap jobb oldalon 18x18-as tüszőt látott a doki, lehet holnap-holnapután megreped.
Mindez closti nélkül, de lehet még annak a hatására, mert nekem a 16.-ik nap körül szokott lenni ovum.
Hajrá Lányok!
Sziasztok,
Ma nekem is megjött...