2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Holnap kezdem igen. Kicsit mérges vagyok, mert ma csak a receptért megyek az orvoshoz, de azt már nem akarja ma elmondani, hogy a pajzsmirigyre szedjek-e gyógyszert, mivel ezt már konzultációnak számolja és csak jövő hétre van időpontja. Ezt nem kicsit érzem egyrészről lehúzásnak, másrészről pedig az én időmmel játszik. :( na mindegy, még mindig ezzel az orvossal haladok a legjobban a több mint 2 év alatt...
Jah, az lehet :)
Azt hittem ott szuriban oldják meg a peteérlelést, de lehet tényleg, hogy előtte Closty is lesz. Köszi az infót :)
Igen ott is kell szerintem szedni hogy minél több petét le tudjanak szívni.
Niki, te lezded a következőt?
Lombiknál biztos nem clostit kapsz?
Hallottam, hogy ott is sokszor azzal kezdenek.
Maradt viszont 7 szem Clostym... Ha bárkinek szüksége lenne, szívesen odaadom.
Köszönöm :) Azért maradhatok a csoportban? Így, hogy Clostyt már nem kell szednem?
Sajnálom, viszont a lombikra szorítok :)
Mi azért voltunk négyszer, mert az első rossz eredménye után kérték, hogy ismételjük meg. Aztán kapott a férjem gyógyszeres kezelést 3 hónapig, utána volt kontroll, és ezután 3 hónappal elment megint, hogy romlott-e. Sajnos igen, így nálunk már csak a lombik jöhet szóba :( Januárra van időpontunk a Kaáliba.
Niki, sajnálom, de majd legközelebb!!! Köszi a hozzászólásokat! Ha jól értem magánban lehet itthon a mintavétel, csak bizonyos idö alatt le kell adni,tb-en pedig ott kell csinálni. A várólista nekünk nem baj, most letettünk a dologról, elmegyek dolgozni, és elkezdtem pótcselekvésként kigyúrni magamat ;)
Nekünk 2 éve, oda még időpont kellett :D
Az én uram most volt itt Szegeden az andrológián. Nem kell időpontot kérni, és fizetni sem. Van egy elkülönített szoba ahol meg lehet oldani a dolgot. Másfél hét után eredmény is van, ezek szerint mi szerencsések vagyunk. Több helyen olvastam hónapokat kell várni...
Miért kellett 4-szer elmennetek?
Nekem is megjött ma reggel :(
Mi is voltunk ilyenen, már négyszer, de magán úton. Csak az elsőért kellett fizetni (10.000 Ft). Ha nem fizetősre mentünk volna, akkor nagyon sokára kaptunk volna időpontot :( Mi is otthonról vittük a mintát egy kis tégelyben (gyógyszertárban lehet kapni, vizeletmintához árulják), de vittük már kis befőttesüvegben is. A legjobb becsomagolni alufóliába, hogy ne hűljön ki.
Az én párom is volt ilyen vizsgálaton, már kb. 2,5 éve. TB-sen, nekünk nem kellett sokat várni.
Először a büszkeségébe markoló volt, hogy neki mennie kell, de elment. Az eredményei kiválóak.
Az én párom volt ilyen vizsgálaton, de magánúton, mert az állami intézményben kb. 3 hónappal későbbre volt időpont. Szóval mi otthonról vittük az anyagot egy kis tégelyben, amit a gyógyszertárban szereztem be, és kb. fél óra múlva beértünk vele az orvoshoz. Így nem volt olyan kellemetlen, mintha ott kellett volna előállítani :)
Igen , kb 2 évet... Lehet, addig a páromat is megnézetjük. Mondta a dokim h ad neki beutalót ha akarom. Volt már ilyen valakinél? Ez hogy megy?
Nekem még nem, de szerintem már nem várat sokat magára. Te akkor most szünetet fogsz tartani?
Reggel igazán megjött......
Niki?
Ditti, akkoe ne add még fel, úgy tűnik ez nem rendes mensi... én épp most teszteltem egy jó nagy semmit hirtelen felindulásból, pedig hétvégéig nem is akartam...tudom, nem reggeli, de azért letörtem egy kicsit.
Én mindenképp csak maximum 2 èvet akartam köztük, így el kell mennem szeptembertől dolgozni, különben nem boldogulunk sehogy.... Nem mondom, hogy soha többet, 25 éves vagyok, talán 5 év múlva, meglátjuk mit hoz a jövő! Niki neked nagyon szorítok!!!!
Halkan mejegyzem, este óta semmi nincs......
Sajnálom! De fel ne add! Nem szabad, kitartás!
Sajnálom Ditty! :(
Hogy érted hogy befejezted a dolgot?
További ajánlott fórumok: