Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2014. őszi Clostysoknak fórum

2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
538. nyuszkrisz (válaszként erre: 530. - Dolorka)
2015. jan. 27. 20:31

Dolorka, a fogadott dokid fektetett be?

Az én kislányom most februárban lesz két éves :)

537. nyuszkrisz (válaszként erre: 535. - Mazsika1985)
2015. jan. 27. 20:29

Nekem is menstruációs görcshöz hasonló érzéseim voltak most, és a korábbi terhességnél is. Végül baba lett belőle :)

A szakirodalom szerint beágyazódáskor lehet enyhe pecsételő vérzés.

Reménykedjünk!

A tesztnek általában lehet hinni.

536. dolorka (válaszként erre: 535. - Mazsika1985)
2015. jan. 27. 20:08

Én sosem csináltam meg ilyen digitális tesztet!

Remenykedj es nagyon higyj benne hogy rendben lesz minden!

535. mazsika1985 (válaszként erre: 534. - Dolorka)
2015. jan. 27. 19:37
Hat regota nem vedekeztunk most volt az első gyogyszer kúra.digitalis teszt 2-3 mutatot most lehez mégis megjön?
534. dolorka (válaszként erre: 533. - Mazsika1985)
2015. jan. 27. 19:27

Nekem még a clostylbegyttől is 35 napos ciklusaim voltak, előtte meg jóval hosszabb!

Szorítok, hogy minden rendben legyen es tényleg Babóca legyen a dologban! Mióta probalkoztok?

533. mazsika1985 (válaszként erre: 531. - Dolorka)
2015. jan. 27. 19:07
fekszem egész nap mert szabad napos vagyok,néha van az az érzés hogy mindjárt megjön és ott van a rózsaszínezés :(Amugy a ciklusaim eddig ugy 50-60 naposak.
532. mazsika1985 (válaszként erre: 531. - Dolorka)
2015. jan. 27. 19:01
Szia!Én csak leírtam ami a leleten volt,deúgy félek a rózsaszínestől :(
531. dolorka (válaszként erre: 529. - Mazsika1985)
2015. jan. 27. 18:53
Szia! Nekem dec 19 az utolsó vérzés, es ma reggel meg nem láttak semmit uh-on, délután mar volt egy kis kivehető pötty, ami azt mondtak hogy az. :) ugyhogy lehet hogy még nem látszik! Bár azt nem értem, amiket orvosi nyelven írtál!
530. dolorka (válaszként erre: 528. - Nyuszkrisz)
2015. jan. 27. 18:50

Egyenlőre kivárunk, megfigyelésre a kórházban tartanak. Aminek egyáltalán nem örülök, mert délután óta nem csináltak semmit es egyébként sem faj semmim, ugyhogy en gondolom illetve remelem hogy csak vaklárma!

Kiváncsi vagyok mar a tiedre, de jo lenne ha mar lenne szivhang is :) amugy hány éves a kislanyod?

2015. jan. 27. 18:30

Lehet az első clostilbegyt kúra (Ciklusok 50-60 naposak) utolsó mens. Dec 20. , Január 3. Két tüsző, együtt jan 6-7-8 voltunk! tegnap volt egy kis rózsaszínes, a teszt Clearblue pozitiv 2-3 het jelez?

A doki ezt írta a leletre:Portio:Hátul.valamivel nagyobb puhább méh afv-ben,környezete szabad.Douglas szabad.

TVS:uterus 80x46x45 mm,endometium 13mm.terhességre ut.jel sem extra,intrauterin nem látszik.jav:Mane B6 2hét múlva kondroll.

(Megnézett kézzel utana hüvelyi ultrahangon,onnan tudom a mm-ereket.teljesen kivagyok pontosam tudom hogy csak akkor voltunk együtt,lehet hogy tenyleg ilyen korai hogy nem latott semmit.)

Ma is rózsaszíneztem egy kicsit :( SEGÍTSETEK

A "fogadott"dokival is beszéltem csütörtökön megyek hozzá,addig megörülök :(

2015. jan. 27. 17:13

Dolorka, bízzunk benne, nem lesz gond! Ha tényleg alig múlt 4 hetes a babó, még nem mindig látja az UH. Meddig kell bent maradni?

Mi elhalasztottuk a tegnapi UH-t. Kerestünk egy olyan napot, amikor UH rendelés is van, és az idősebb dokim is szakrendel, így miden egyszerre megtörténik és a kislányom felügyeletét csak egy délelőttre kell megoldanom. Körülöttem mindenki dolgozik, nem lesz egyszerű, hogy minden vizsgálatot megszervezzünk a közeljövőben. A pozitívum, hogy pénteken 6+2 leszek már, így szívhang is lehetséges, és talán nemcsak a petezsák látható :)

Majd írj, mire jutottatok!

527. dolorka
2015. jan. 27. 15:48

Nyuszkrisz, van valami fejlemény? Látták uh-on? Hányan vannak?

Nekem ma reggel nézte a doki uh-on, még mindig semmi, újabb Hcg vérvétel, eredmény tökéletes, de a dokit aggasztja hogy semmit nem lát, délután visszarendel, mar látszik egy picit uh-on, de felmerült egy masik méhen kívüli gyanúja is, ugyhogy most a kórházban fekszem megfigyelés alatt, várjuk a 'jelet' hogy meg kell-e muteni! Ami a pozitív, hogy ugy nez ki egy van jó helyen is!

526. dolorka (válaszként erre: 525. - Nyuszkrisz)
2015. jan. 25. 16:21

Köszi, aranyos vagy :) még nem élem bele magam, amíg nem látom az uh-on, bár a testem változása elég szembetűnő :)

Bár a hasam nekem meg nem feszít, eddig szurkalt, de mióta szeden a magne b6-ot, az is csökkent.

Szorítok neked hogy több Babóca legyen a pocakodban :) én meg nagyon remelem hogy csak egy kismazsola van nálunk, mert az előző terhességem valószínűleg azert szakadt meg félidőben, mert nem bírta a szervezetem a két pici babát! Eléggé pici is vagyok meg vékony. Legalábbis más rendellenességet nem találtak!

Különben en is ugy gondolom, hogy egyszerre két pici baba igazi csoda, még ha nehéz is. Annak idején en egyáltalán nem féltem tőle, csak a jó dolgot láttam benne, mégha sokan riogattak is. De nagyon remelem, hogy a kis csodák most egyesével, szepen sorban érkeznek majd :)

525. nyuszkrisz (válaszként erre: 524. - Dolorka)
2015. jan. 25. 07:43

De jó!!! Gratulálok!!!!!

Az én babóm szerdán volt 5 hetes. Feszül a hasam rendesen, a teltség-érzésem az első pillanattól megvan.

Örülnék, ha esetleg többen lennének. Tudom, nehéz is volna, de egyben csodálatos is. A családban van egy ikerpár :) Mi három gyermeket szeretnénk, legalábbis most így áll a tervezgetés :)))

524. dolorka (válaszként erre: 523. - Nyuszkrisz)
2015. jan. 24. 22:26

Én csütörtökön reggel pozitívat teszteltem, felhívtam a dokit, mondtam neki hogy vérzés szerint 5 hetes, de szerintem csak 4, de azert egyből berendelt péntek reggel uh-ra. Meg csak egy pici pottyot látott, de arra nem merte ramondani, ugyhogy elküldött vervetelre, az alapján azt mondta hogy meg nem is kellene látni, olyan pici!

Keddre rendelt be ujra uh-ra, hátha akkor mar látunk valamit! :)

Szoritok neked is, te azert jópár nappal előttem jarhatsz, ugyhogy hátha hétfőn mar leszt valami :)

Nem bánnád ha esetleg több petesejt ert volna célba? ;)

2015. jan. 24. 21:42

Dolorka, nálad mi a helyzet???

Nagyon kíváncsi vagyok már!

522. nyuszkrisz (válaszként erre: 521. - Dolorka)
2015. jan. 24. 21:38

Hétfőn megyek UH-ra, majd a héten egy másik időpontban vizsgálatra és rákszűrésre, a terhességet tulajdonképpen ekkor állapítja meg a doktor.

Kicsit bonyolult a helyzet, mert egy idősebb dokihoz járok, aki a család ismerőse. Ő végezte a terhesgondozást a kislányomnál is, majd szülés előtt 5 héttel átadott egy általam választott fiatal főorvosnak, mert ő már nem vállal szülést.

Az idősebb doki nem vette komolyan a panaszaimat (nincs peteérésem), mondta, próbálkozzunk egy évig, ha nem sikerül, akkor menjek vissza. A könnyeimet túlérzékenységnek minősítette.

A fiatal meg rögtön felajánlotta a segítséget, így ő írta fel a Clostyt és hozzá jártam UH-ra. Ő tud az idősebb dokiról, és nagyon diszkrét volt. Őszintén örült, mikor felhívtam a hírrel. Majd megnéz ő is UH-n, ha már hallható a szívhang, és arra is kíváncsi vagyok, a három érett petesejtből hány ért célba :)

521. dolorka
2015. jan. 24. 16:19
nyuszkrisz te voltal mar orvosnál?
2015. jan. 23. 20:32
Timi, nagyon sajnálom!!! :((((((((
519. dolorka (válaszként erre: 518. - Timi83)
2015. jan. 23. 20:09

Ohh, Jajj nagyon sajnálom :(((

Nem jovok a kozhelyekkel, erre nincsenek szavak :((

Nagyon nagyon sajnálom :(

518. timi83
2015. jan. 23. 17:41
Kedden voltam dokinál, nem volt szívhang... Nagyon magam alatt vagyok, nem tudom hogyan tovább...:-(
517. dolorka (válaszként erre: 516. - T..nikolett)
2015. jan. 20. 15:44
Akkor sajnos nem tudom, hogy miért lehet. Nekem olyankor még soha sem néztek, csak a 10. naptól.
516. t..nikolett (válaszként erre: 515. - Dolorka)
2015. jan. 20. 14:45

Szia!

Volt már két endo műtétem, és tegnap uh látott egy cisztát de nem a méhemben nem is a petefészkemben, hanem valahol a méhem háta mögött, de az nem endos, de még így is kiírta a clostyt és nem értem ezt az uh dolgot se

515. dolorka (válaszként erre: 514. - T..nikolett)
2015. jan. 20. 14:43

Szia! Üdv itt! :)

Szerintem azért kell menned uh-ra, mert ha van cisztád, akkor nem szedheted a clostyt. Gondolom ezt akarja ellenőrizni!

Sok sikert hozzá :)

2015. jan. 20. 14:36

Sziasztok!

Én most fogom először szedni a clostyt. Látom ti tapasztaltak vagytok e téren. Az lenne a kérdésem, hogy a mensim 1-2. napján mennem kell uhra és csak utána kezdhetem el, azt modta a doki. Miért végez uh-t ilyenkor?

2015. jan. 19. 17:31

mindegy,majd csak összejön.

Lütyő vagyok,csináltam egy tesztet,de persze negítív.Bár még csak pénteken kellene megjönnie.

512. nyuszkrisz (válaszként erre: 511. - Libalány)
2015. jan. 19. 07:52
Megértelek! Nekem is rossz, hogy azok, akik utánam szültek vagy terhesek a másodikkal, vagy már meg is szülték... Tudom, hogy nem verseny ez, de akkor is rosszul esett, hisz egy éve mi is rendületlenül próbálkoztunk :(
2015. jan. 18. 20:47

hát mostmár több lesz köztük mint három év,de maj elmegyek táppénzre.

Ma voltunk egy babazsúron,és mindenki terhes volt a második gyerekkel,kivéve egy csajt,ő most szült.Remélem rám is ragad valami :)

2015. jan. 18. 15:44

Úgy tudom, csak a peteérést.

Ha összejönne a babó, nem kellene visszamenned dolgozni a két gyerkőc között :) Nálunk is ez volt a cél.

A tüszőrepedéshez szoktak tüszőrepesztő szutrit adni. Ebben az esetben sűrűbben kell ultrahangon követni.

Van olyan doki, aki rögtön adja a Closty mellé. Az én dokim nem adott, ebben a hónapban viszont már az is következett volna. Az első Clostys hónapban nem akart még, a másodikat meg az ünnepek miatt nem tudta sűrűbben követni ultrahangon.

2015. jan. 18. 13:42

2 és fél.

nekem peteérésem van,azt nézik uh-val és szokott is lenni tüszőrepedésem,csak ebben a hónapban nem volt.

a closti a tüszőrepedést is stimulálja vagy csak a

peteérést?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook