2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma megjött a 25.nap estéjén. Reggel volt egy csepp vér így a tesztet nem csináltam meg. Egész nap viszont megint semmi így ismét elkezdtem reménykedni...
De már vége. Indul a következő hónap.
Nekem ez volt a második clostis hónap és nekem a tüszőérést és repedést is segítette, sőt ez miatt a ciklusom hosszabb is lett, az eddigi kb 20 naposak utan...Valószínű azért mert akkor nem volt peteérés és progitermelés így már volt hogy a 17. naptól barnázás a menziig.
De most ez is rendeződni látszik van progi is de most arra jutottam valószínű nem elég a baba megmaradásához ezért most kérni fogom a támogatást.
Szerintetek?
Úgy érzem ez lesz az én hónapom!
Mindenkinek megy a drukk!!!
Artismaya! Nem mész el dokihoz? Csak olyanon agyalok, hogy ha terhes vagy azt látja és lehet azért rózsaszinezel, mert a babamegtartó hormon nem elég, lehet hogy írna fel utrogestant vagy mi a szöszt!
Pont tegnap néztem a Kaáli honlapját, basszus vannak árak ...
Na, pont most volt rózsaszínes folyásom kicsi... Szóval szerintem holnap már meg is fog jönni :(
Ha péntek-szombat volt ovud, akkor esélyes, hogy beágyazódási vérzés volt :) SZorítok!!!
Még semmi nincs veszve :) De meddig vársz, ha nem jön meg a dokival?
Nekem pont most virult fel egy kicsit az arcom, mert a wc papíron egy icipici mályvás színű vagy nem is tudom milyen színű folyás volt... Menzi előtt semmi nem szokott lenni, remélem beágyazódás, mert ha péntek-szombat volt az ovu akkor annak itt az ideje, szerintem. Vagy később?
Jó reggelt!
Ma is negatív lett a 10-es érzékenységű teszt... Ma vagyok a 15. dpo-n, de SEMMI jele menstruációnak. Nekem előtte mindig van barnás-rózsaszínes folyásom most csak fehér sűrű krémes folyásom van.
Ma bejelentkeztem a Kaáliba első konzultációra, januárra kaptunk időpontot.
Veletek mi újság?
Sziasztok!
En ebben a ciklusban szedtem Clostilt, de egyetlen egy tuszom sem lett tole, nem hogy peteeresem. :(
Mikor kozolte velem a doki a rossz hirt, annyit mondott h ne keseredjek el, akkor kozvetlen beadjuk a hormont es talan segiteni fog. Igy kaptam Fostimon injekciot. Bevallom nagyon parazok tole, szoval aki hasonlo cipoben jar/jart adhatna tanacsot. Koszonom!
Sziasztok,
Én ma vagyok 14. dpo-n, ma teszteltem egy negatívat, a hőm még relatíve fent van, és semmi jele menstruációnak :(
Szia Adrus!
Korai volt az még, nem? És én megfogadtam, hogy max egy napos késésel fogok legközelebb tesztet csinálni, mert jártam úgy hogy nővéremmel mind a ketten halványat láttunk és megsem lett baba. Vmi olyat akarok kihozni a dologból, hogy sajnos felesleges ennyire korán megtudni :(
Köszi.
Volt pozitív teszted és megsem volt baba?
Nekem ezen kívűl más jel is van ami arra utal, ezért is reménykedek..
A másik fórumon már írtam, hogy szerintem esélyes, hogy baba miatt két csíkos a teszt. Bár sokan mondják, hogy idő után már nem számít. De nekem mind a két terhességemnél idő után mutatta a két csíkot. Amikor meg nem voltam terhes, akkor még véletlen se volt semmi a második csíkra utaló jel.
Amúgy biztos, hogy az a legjobb, ha vársz még 1-2 napot az újrateszteléssel.
Én is szedtem E-vitamint a Closti mellé de sajna nem tudom mekkora volt a nyh mert nem tudtam elmenni Uh-ra. 21.napi vérvételem volt, minden rendben volt tüszűérés és repedés is.
Ezért reménykedek most nagyon!
Sziasztok!
A második Clostilbelgytes hónapom ez.
Ma vagyok a ciklus 23.napján kb 3nappal a menzi előtt. Nen bírtam magammal és csináltam egy tesztet, Clearblue-t. Totál negativ volt hajnalban. két óra múlva néztem és a második csík egyik széle kirajzolódik nagyon halványan a másik széle még halványabb. Egyértelműen kék szinű mint a másik csik nem csak a helyét látom.
Szerintetek?
Szerintetek? Volt valakinek ilyen és baba lett?