2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
De jó lenne, ha igazad lenne dolorka! Lehet, hogy ez a megoldás: később ovulálok.
Az ovu fájdalmak elmúltak a 18. nap estéjén (4 napig nagyon fájt). Hátha ekkor történt meg! A doki azt is mindta, mivel 3 tüsző volt, különböző időpontokban is megtörténhet az ovuláció. Az együttléteket nem hagytuk abba, remélem, összejön a babó :)
Én ebben a hónapban nem szedtem a clostyt, de azért kb 2 hét múlva nem varom :) kb a hét elején kellene legyen ovum, ami gyógyszer nélkül eddig meg nem volt, de kitudja.. :)
A remény hal meg utoljára :)
Te mesz meg dokihoz mostanában?
Sziasztok! Mivel mostanában 28-30 naposak a ciklusaim, a 12. napon elkezdtem ovu-tesztelni. Tengap, a 17. napon fogyott el a csomag, és addig csak halvány csíkok jelentek meg, ami azt jelzi, hogy az LH hormonom alapszinten van csak. Elolvastam a hozzá kapcsolódó fórumokat, és a többségnek működik ez a teszt, így aggodalmaskodom, mi lehet... Pedig ott volt a három domináns tüsző! Nekem viszont augusztus óta még soha nem mutatott pozutív eredményt, ezért is fordultam dokihoz.
Az utóbbi két Clostys hónapban sem lett pozitív :( Talán az lehet a megoldás, hogy később ovulálok. Most, a 15.16.17. napon éreztem kifejezett ovulációs fájdalmakat (a Clostytól erősebb), és a mai napon múlt el,de vasárnap van, és nem tudok most ovu.tesztért rohanni. Talán most repedt meg?
No, ez az egész herce-hurca talán arra legjobb, hogy testtudatosságra tanít! Azelőtt eszembe sem jutott erre figyelni,azt sem tudtam, mi az ovuláció.
Én sem próbáltam meg soha az ovu tesztet, meg a hőmérőzést sem, mert nekem az injekció elgé jól behatárolta az ovut, de a következő hónapban kipróbálom a hőmérőzést!
Timi, nálatok miújság?
Nyuszkrisz végülis mutatott valamit a teszt?
En is mar nagyon varom a következő hónapot :) új év, új remény :)
Eléggé tanácstalan vagyok én is. A doki ugyebár három tüszőt mutatott az UH-n. Mondta, vegyek ovulációs tesztet. Az elmúlt hónapokban sosem jelezte nekem az ovut, több fajtát is használtam.
Most vagyok a 15.napon, és a 12. naptól tesztelek, és eddig semmi. Mi lehet a baj?? Nektek van hasonló tapasztalatotok? Apróbb fájdalmakat érzek, de nincsenek kifejezett ovulációs fájdalmaim :(
Őszintén sajnálom :(
Jövő héten már konkrétabbat tudsz majd. Reménykedni mindig szabad, hisz a statisztika egy átlag. Hátha!
Jelentkezz majd!
Képzeljétek mai hcg 1168 :-) hívtam a dokit, ő is pozitívan állt már hozzám. Be fog adni valamit, gondolom szurit. Azt mondta ha 3000 hcg alatt adja be elmehet a baba, úgyhogy ezt nem vállaltam be, majd szombaton megyek, akkorra el kell érnie, ha megközelítőleg minden másnap megduplázódik :-)
Nagyon nagyon örülök a terhességemnek, de én is a hátam mögött akarom hagyni ezt az évet. Annyi rossz dolog történt velem, mint az előző 30 évben összesen.
Megértelek!
A következő év tuti jobb lesz! Remélhetőleg már babásan!
Mi is majd egy éve (jan.második felében) kezdtünk el próbálkozni, és az utóbbi hónapokat már nehezebben viselem. A párom viszont most három hétig itthon lesz, nekünk ez nagy lehetőség lenne :)
Doki pont akkor lesz ügyeletes, mikor UH-ra kell mennem, így nem kérek szívességet, hogy külön miattam menjen be az ünnepek alatt.
Köszönöm, majd alakulunk jövőre! Ez az idei év úgysem a mienk, őszintén várom hogy vége legyen! De pozitívan állok a következő év elé!
Sajnálom, amit a doki mondott, de próbálj pozitív lenni, még ha nehéz is! Szorítok nagyon hogy igazi karácsonyi ajándék legyen nektek!
Én az ötödik napon kezdeném és a harmadik hónap lenne, de most nem kezdem el. Úgy érzem, hogy másfél éve ez tölti ki a mindennapjaimat, várok mindig csak egy újabb napra, hónapra, úgyhogy most szeretnem ha a karácsony nem erről szólna es nem azt kellene lesnem hogy mikor is mehetek uh-ra. De jövőre újra belevágunk! Őszintén várom hogy véget érjen ez az év!
Nagyon szorítok neked es jelentkezz hogy mi a helyzet! Remelem hogy januárban mar nem együtt csináljuk :)