Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 októberi babák fórum

2013 októberi babák (beszélgetés)

2013. febr. 6. 17:53

sziasztok, szorítok, hogy sok +++++ legyen:)

nekem reggelente van hányingerem de nem vészes, fáradt vagyok, a mellem feszül, a hasam ma már nekem sem szurkált.

na most pedig megyek és eldőlök:)

2013. febr. 6. 15:41

Tünetem nekem sem igazán van, de aluszékony vagyok, kb akkor alszom amikor a fiam. :D De időnknt van egy elenyésző hányinger, de semmi extra.

Zuzóka, köszi az UH képet! :) Nagyon szép a babaház. :D

VFanni Nagyon remélem, hogy a 3 szerencse számotok lesz! ;)

Bugs02 a laborba is ugyanolyan pálcikát dugnak a vizeletbe, mint amit Te megveszel, szóval az sem biztosabb, de Te tudod. :) n tuti nem bírnám ki. Amugy első baba lenne?

80. Bugs02
2013. febr. 6. 15:00
ha a vizelet jelzi a terhességet, csatlakozni fogok:)
79. Bugs02
2013. febr. 6. 14:55

Sziasztok!

lehet én is fogom bővíteni a listát, még nem 100%.

Holnap kell menjek vizeletvizsgálatra.

Én csak rákszűrésre mentem, de aztán kaptam beutalót.

érdekes a sztorim, mert megvolt januárban, csak 1 napig, így a mellek szépen megnőttek, máskor menses után általában vissza megy a régi állapotába:)

De most nem így történt, a doki úgy fogalmazott, hogy rejtett terhesség gyanú.

Meglepődtem, mivel volt menses...elég sok jelem van, de valahogy nem tudom, majd holnap után kiderül.

mellem olyan szép, hogy olyan mintha felpumpálták volna, tök jó. Tesztet nem veszek már, a labor ingyenes és pontosabb.

78. VFanni01 (válaszként erre: 76. - Lolli)
2013. febr. 6. 14:54
Én is nagyon szorítok neked:)!!
2013. febr. 6. 14:44
Hajrá Lányok!:)Legyünk minél többen:)
76. lolli (válaszként erre: 75. - VFanni01)
2013. febr. 6. 14:29

Sziasztok!

Én szurkolok Fanni!:) Én is hétfő reggel tesztelek...

2013. febr. 6. 13:30
Sziasztok, nagyon szeretnék hozzátok csatlakozni, de majd csak hétfőn tesztelek. Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön! Lombikos vagyok, és ez a 3. próbálkozásunk, 3 éve várunk a csodára. Ha nem baj, addig olvaslak Titeket, és remélem hétfőtől aktív tag lehetek:) Mindenkinek problémamentes, boldog babavárást kívánok!!
2013. febr. 6. 12:15
Feltettem az UH képet. Az alsón van bejelölve az embrió kezdemény, de nagyon picike még:) Akit érdekel ma nézze meg, mert holnap leveszem a képet:)
73. Zuzóka (válaszként erre: 72. - AdriBp1)
2013. febr. 6. 11:51
Azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel, a hasam nekem sem fáj már vagy 3-4 napja. Max néha 1-1 szurka van, vagy este feszül egy kicsit, de elenyésző. Reméljük minden rendben mindkettőnknél:)
72. AdriBp1 (válaszként erre: 71. - Zuzóka)
2013. febr. 6. 11:33
Pont ugyanígy vagyok! Semmi tünetem nincs... A hasam sem fájdogál már, talán én is fáradt vagyok, de nem jobban mint máskor. Én is remélem, hogy minden rendben van odabent... :(
2013. febr. 6. 11:15
Sziasztok Lányok! Ki hogy van? Nekem fáj a fejem:( De ez az idő miatt van. És már a mellem is alig feszül, más tünetem nincs, mondjuk nem is volt, talán a fáradtság, na az még megvan. Remélem minden rendben van odabent. Van még valaki úgy mint én, hogy alig van tünete??
70. fatamorgana (válaszként erre: 69. - Flora05)
2013. febr. 5. 23:09
A halovány pozi is pozi! :D Sok türelmet csütörtökig. :)
2013. febr. 5. 13:44
1 napos barna maszatolgatás után ma reggel egy nagyon halovány pozitívat teszteltem, csütörtökön megismétlem.
2013. febr. 5. 13:19

olyan jó olvasni a friss élményeket:)

két hét múlva remélem én is jó hírekkel és rózsaszín felhőkkel úszom.

megnéztem a vitaminokat és végül is a gravidát vettem meg.

kalkulátor szerint mi 5+2 naposak vagyunk. na és most megyek, megnézek minden létező hétről hétre oldalt h mit írnak:))))

67. Zuzóka (válaszként erre: 65. - Fatamorgana)
2013. febr. 5. 10:40
Feltehetem, de tegnap este a telefonommal fotóztam le és nem olyan szép éles. Holnapra tudok hozni szkennelt verziót és azon majd jobban látszik. Egyébként is alig lehet látni valamit olyan pici még:) Ha a doki nem jelölte volna be, bárhová oda tudnám képzelni a petezsákban:)
2013. febr. 5. 10:26

Korán mentünk dokihoz, de egyrészt szerettük volna ha ő is megerősíti másrészt látni akartuk, hogy jó helyen van-e:)

Nekem a dokim azt mondta, hogy jövő héten már illene, hogy szívhang legyen. Akkor már inkább olyan 4-5 hetesnek fog számítani a baba a terhesség meg 6+3-nak:) Ha jól számolom!

65. fatamorgana (válaszként erre: 56. - Zuzóka)
2013. febr. 5. 10:15
Nem teszed fel a képet amit kaptál? :)
64. fatamorgana (válaszként erre: 62. - Zuzóka)
2013. febr. 5. 10:14
Én elvileg ma vagyok 4+6 :) Akkor nekem kb akkora, mint Neked tegnap? :D
63. fatamorgana (válaszként erre: 62. - Zuzóka)
2013. febr. 5. 10:12
Csaka zért kérdeztem, h akkor ha én 2hét múlva megyek 6+5 akkor már szívhang is lehet. Nem tudtam, h ilyen icipici még a Te babád is. :)
2013. febr. 5. 10:02
Hát én annyira elvoltam varázsolva, hogy meg sem kérdeztem:) A papírra azt írták, hogy 2-3 hetes a baba.Kalkulátorok szerint ma vagyok 5 hetes és 0 napos:)
61. fatamorgana (válaszként erre: 54. - AdriBp1)
2013. febr. 5. 09:40
A párom erre azt mondta, az a lényeg hogy Ő látja. :D
60. fatamorgana (válaszként erre: 56. - Zuzóka)
2013. febr. 5. 09:39
És tegnap mennnyi idős voltál elvileg? :)
59. fatamorgana (válaszként erre: 58. - Kkanna)
2013. febr. 5. 09:34

a 400+600 az pont a max folsavból. de a gravidában 800 van, ezért én nem szedek mellé.

A fiam 26hétre született és 4,5 hónapig volt kórházban, nm volt 1xerű....

58. kkanna
2013. febr. 5. 09:27

Sziasztok! A Femibionban 400 mikrogramm folsav van (most megnéztem :) )míg a Dm-es Folsav tablettában 600 mikrogramm. Sztem az a lényeg,h legyen a szervezetben. Én az előző gyerekekkel Elevitet szedtem az elejétől a végéig, teljesen rendben volt az is. Most csak azért szedek Femibiont,mert azt ajánlották a gyógyszertárban az első 12 hétre,de sztem nagyjából mindegy mit szed az ember,lényeg,h vmilyen terhesvitaminnal segítsük a szervezetünket ebben az időszakban.

Fatamorgana, üdv itt,és grat. a pozitív teszthez! :) Az a 800g-os adat egy kicsit mellbevágott, nehéz időszak lehetett. A fiam nálunk is korábban jött (csak egy kicsivel,35. héten) és nekem is azt mondták, h fertőzés miatt. A lányommal a 36. hétig jutottunk, úh sztem nálunk ez inkább genetikus, mint fertőzés. Gondolom most, harmadik nekifutásra sem fogunk októberig eljutni, úh szeptemberi születésre számítok. Ti hányadik hétig jutottatok? Az én dokim azt mondta, h az első terhesség az "próbaterhesség",a szervezet kipróbálja magát, ezért zűrösebbek az első terhességek,és örülni kell, ha lesz belőle vmi. Kicsit nyers,realisztikus hozzáállás, de nekem segített elfogadni a történteket.

57. Zuzóka (válaszként erre: 52. - Fatamorgana)
2013. febr. 5. 09:00

Szia!

Ha napról napra szépen erősödik akkor az jó jel és valószínűleg nincs gond:) Nem mindenkinek lesz rögtön erős csíkja:)

2013. febr. 5. 08:56

Sziasztok!

Tegnap megjártuk a dokit. Hihetetlen élmény volt, még a látottak ellenére is nehéz felfogni. 9*7 mm-es petezsákot láttunk benne egy 2,7 mm-es embrió kezdeménnyel. UH felvétel is készült nekem is megmutatta a doki:) Sőt a férjem is végig bent volt, csak bazsalygott. Még fotót is kaptam:)

Doki kérdezte, hogy milyen vitamint szedek és mondtam, hogy a Gravidát. Ő inkább a Femibion 800-at javasolta úgyhogy most váltottam arra. Külön folsavat nem javasolt pedig direkt rákérdeztem. Egyedül az nem tetszett nagyon neki, de végül is bólintott rá, hogy az endokrinológusom szedetni akarja velem a 11. hétig a bromocriptint. Jövő héten pénteken megyünk vissza kontrollra és reméljük addigra lesz szívhang is:)

55. bébibogyo1 (válaszként erre: 51. - FVikk)
2013. febr. 5. 08:25
ááá de jó:) sztárfotó készült?
2013. febr. 5. 07:09

Szia fatamorgana!

Ez tényleg nagyon halvány! :) De biztos pozitív, drukkolok neked!

A kisfiad pedig egy hős... :)

2013. febr. 4. 21:46

Én gravidát szedek. Ha a terhesvitaminban van 800 folsav akkor mellé nem kell szedni, mert az nem tesz jót, a Czeizel Endre szerint.

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook