2013 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Én szerdán megyek UH-ra, már nagyon várom, hogy mit látunk és, hogy hányan vannak...:)
A vitaminokról: Femibiont szedek, a lombik előtt elkezdtem két hónappal. D vitamin, ezt is már pár hónapja orvos tanácsára és E vitamint. C vitamint (1000-es) kétnaponta.
A beültetéstől javasolták a magnéziumot, de ezt csak akkor veszem be, ha kicsit fáj a hasam.
A klinikán nekem azt mondták, hogy ha szedem a terhes vitamint, akkor nem kell hozzá külön folsav.
Tudom, hogy soknak tűnik, néha már én is egy patikának érzem/éreztem magam, főleg akkor amikor még tartott a stimuláció, mert az a sok szuri még rátett egy lapáttal!
DE az eredmény a lényeg!
Vfanni!Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a 3. lombik sem. Azért gondolom próbálkoztok még ugye? Ilyenkor kell időt kihagyni vagy a következő hónapban már lehet is próbálkozni a következő lombikkal?
Én is elkezdtem már méricskélni magam és feljegyzem az értékeket:) Hízni még nem híztam bár kívánós vagyok, viszont az IR-em miatt diétáznom kell, valószínűleg ezért nem híztam még. Hiába kívánok meg bármit, ha nem ehetem, akkor nem eszem meg. Ameddig tudok kitartok:)
Vitaminok terén szerintem annyi féle mondás van, ahány doki. Nekem is a femibiont ajánlotta viszont külön folsavat nem. A lényeg, hogy valamennyire azért érdemes odafigyelni a megfelelő vitamin pótlására.
Énis híztam már 1 kilót:-) meg a wc sem nagyon megy:-(
ha émelygek akkor eszem és eszem :-))
Sziasztok!
Én Femibiont és Magnerot-ot szedek.Előtte az Elevitet szedtem,de a doki inkább ezt javasolta mert a Femibionban több a folsav.
Ma vagyok 6+3 és már 1 kilót felszedtem.
Ti híztatok?
Szép Napot Mindenkinek!
Én májusban kérdeztem a dokitól, hogy baba előtt mit tegyek?
mondta semmi egyedül a folsavat javasolta...mást nem.
Mondta ha a táplálkozásom normális, akkor nem kell semmi..naponta fogyasztok zöldségeket, normálisan eszek...úgy nem hiszem, hogy bármit szednék...most folsavat szedek vassal c vitaminnal ez pezsgő tabletta.
Immunrendszeremet echinaceával erősítem, és heti egyszer OSCILLOCOCCINUM-ot,persze ezt minden évben így csinálom ősztől tavaszig:)
Én azt mondom feleslgesen nem kell szedni semmit,csak amit jvasolnak.
nem tartom fontosnak a terhes vitaminokat, elég drágák és sztem semmi értelmük.
persze sok orvos javasolja, mert ez jó üzlet!
nekem csak akkor kell menni ha a labor pozitív, ha nem akkor már nem.
csináltattam rákszűrést, annak az eredménye 03.06.-án lesz kész.
nektek mik a tüneteitek?
nekem a mellem érzékeny és sok vizelet ürités, de egyéb semmi, na meg az alvás...de persze tudom, ez mind a menses előjele is lehet.
de a mellem 1 hónapja folyamatosan csak nő...holnap kell megjönnie....néha úgy érzem megjön, néha meg semmi...
vagy legyen ma pozitív, vagy jöjjön meg holnap, de ez a bizonytalanság...zavaró.
Sziasztok!Hogy vagytok mostanában?nekem már kicsit elegem van a hóból
Sajnálom akinek nem sikerült:-(
lehetne már péntek.akkor megyek a dokihoz.
ki mikor megy dokihoz?
Sziasztok!
Én már csak potyázok itt, negatív maradtam, bár csak tesztileg:) Majd novemberre...:)
Fanni, nagyon sajnálom:(.
Sziasztok!
Ahogy látom kezdünk egyre többen lenni :)
Tegnap voltam nőgyógyásznál, elvileg most léptem a 6.hétbe, sajna nem sokat látott, de az már biztos, hogy van a méhemben egy nagyon picike petezsáknak látszó dolog. 2 hét múlva megyek vissza, addig elküldött vérvételre, vizeletre, EKG-ra.
Ti szedtek vmi vitamint?
Az orvosom javasolta a MgB6-ot, az Elevit mellett most azt is szedem.
Kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen..
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Gratulálok akiknek sikerült, akiknek meg nem azok sem csüggedjenek!
Én ma megyek az eredményért, persze csináltam egy tesztet csütörtökön este, de pénteken mikor mondtam az aszisztensnek, annyit mondott, hogy laboros az igazi.
Szerinte este nem is érdemes tesztelni, szóval ma kiderül.
Változatlan sokat pisilek a mellem növöget....kiderül ma remélem, hogy mi a szitu...
Igazából nem terveztük...de persze ha úgy adódna babánk érkezik nagyon örülnénk.
Én amúgy nem élem bele magam..értelmetlen itt agyalni, úgy lesz minden ahogy annak lennie kell!
Vigyázzatok magatokra, elne csússzatok!
Sziasztok!
Mégsem tudok csatlakozni hozzátok, a 3. lombik sem sikerült. Nektek egészséges, nyugodt, boldog babavárást kívánok!
Sziasztok csatlakoznék. Én 2-án teszteltem egy halvány pozítívot délutáni vizeletből meg utána 7én egy erősebbet is. Én kicsit félek mert 6án még nem látott semmit az orvos pedig a szegedi klinikán nagyon jó az uh gép. Mivel nem jött meg csak barnáztam ezért lett gyanús. Mivel a harmadik napon mikor barnáztam csináltam a tesztet nem tudom hogy idejében keztem-e el szedni a duphastont. Tudni kell hogy nekem volt két missed abom egy a 8. a másik meg a 12. héten. Azóta van egy 22 hónapos egészséges szép fiam. Most kistesót szeretnénk neki és ha minden ok akkor októberre érkezik. Csak parázok hogy minden rendben legyen. Én nem igen érzem a szurkákat inkább csak görcsöl a hasam indőnként de még elviselhetően. Fáradt vagyok sokszor álmos. A fájdalmakat meg tüneteket tekintve még nem vészes a fiamnál sokkal intenzívebb volt ezért is félek hogy a babó egészséges legyen és megmaradjon.
A jövő hét csütörökön megyek uh-ra és remélem jó helyen egy petezsákot már látunk. Szorítsatok én is veletek vagyok. Majd jövök még!
Köszi :-)
Igen, ugyanazok, amikről Ti is írtok. Sokszor benyilall az alhasam (néha kifejezetten erősen görcsöl, ami már megijeszt), fáj a fejem, a derekam és baromi fáradékony vagyok. Pici émelygés meg szédülés, de nem vészes. :-)
Hétfőn voltam,csak sajnos nem volt időm írni.
Ahogy én számoltam mensitől,úgy most 6+1:)
Reggelente elég furán vagyok,kicsit émelygek,de inkább ájulós érzés.Még nem dőltem el:)
Gondolom a vércukrom....
OpiZsu! Nekem is fájdogál a pocakom és azt mondta a doki,hogy tágul a méhem,úgyhogy szerintem normális.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek!
Voltam orvosnál és láttuk a petezsákot,7mm-es és benne a szikhólyag.Mondta,hogy 5hetesek lehetünk,úgyhogy 18.-án megyek szívhangot nézni:)
Sziasztok!
Hazaértem végre a melóból.
Egyre jobban kezdem észrevenni magamon, hogy nem bírok annyi mindent csinálni, mint a baba előtt.
Elég sokszor nyilal a hasam, remélem ez normális, és nem lesz gond.
Már csak 2 nap és megyek dokihoz. :)
Most megyek pihenni, puszi csajok