2013 októberi babák (beszélgetés)
Amúgy Budapesti vagyok!:)
Nagyon köszönöm!! :) reméljük hogy a mostani karit vele fogjuk ünnepelni! Neked a mostani baba az első?? Gratulálok neked!! :)
amúgy helyileg ki merre van?
nekem is 28-án lett két csíkom:) reméljük ezzel a babóval nem lesz gond, szívből kívánom neked. sajnos teljes mértékben tudom-átérzem mit éltél át 3 éve
én is nyomnám a like gombot:)
Miss poppy Üdv. köztünk.
Szépen alakul a társaság! Remélem jó sokan leszünk :-))
2,5-3 éve döntöttük el, hogy babát szeretnénk és tavaly tavasszal derült ki a meddőség! Szeptemberben volt egy laparoszkópiám és január 7-én kezdhettük a lombikot!
Ez nagyon jó hír:) Drukkolok neked is:) Majd számolj be, hogy mi volt a dokinál!
Sajnálom, hogy ilyen dokit fogtál ki. Gondolj arra, hogy hány meg hány olyan kismama van, aki ugyanilyen cipőben járt az elején és a végén egy szép baba lett belőle:) Drukkolok neked:)
Basszus, és néztél már magándokit?
Nekem se volt dokim, pedig elkerülhető lett volna, hogy 26hétre szüljek... Csak a nagy rohanásban felületes volt a doki a Bajcsyban... :(
pláne szuper! :)
Mennyi idő próbálkozás gyümölcse?
Hát körzetisnél voltam mert nincs még saját orvosom és hát nem valami kedves.... Inkább én nyugtattam hogy nem komoly vérzésem volt hanem csak egy folt.. Ő meg azt mondta hát nem éppen mert ez rendes menstruacios verzes.. Szoval nem a legmegnyegtatobb doki az tuti...
Ez igazán nagy boldogság!!! Gratulálok!!! Első lombik?
Sziasztok, szeretnék én is csatlakozni. Vasárnap teszteltem egy halványka pozitívat, hétfőn pedig egy szép egyértelműt! Jövő héten megyek UH-ra, szerdán.
Lombikos vagyok, ez volt az első...úgy hogy nagyon nagy a boldogság!
Itt mért nincs like gomb? :D
Nem mondtam, h ugrálj csak azt, h n nem bírnám ki.
Az élethez nagy nyugodtság kell, bár n örülök annak, hogy nem vagyok egy nyugodt ember, így számomra izgalmasabb az élet. Kinek mi...
Doki mit szólt a vérzéshez? Megnyugtatott azért?
Sziasztok! Remélem nem baj ha én is csatlakozok hozzátok. Jó volt olvasgatni a sztorikat amiket irtatok mindenkinek jo babavárást kívánok! Én januar 28-an teszteltem egy sikeres pozitivat! Nagyon örültünk a parommal. De sajna ezen a heten hetfon be vereztem nagyon megijedtem mert 3 eve a 9ik hetbe meghalt a baba:( kedden azonnal mentem a dokihoz megvizsgalt es van egy 6mmes petezsak benne egy 3mmes szikholyag de aztmondta egyenlore nem lat benne mozgast es elkezdtem szedni a duphaston nevu gyogyszert es magneziumot na es persze ágypihenesre vagyok itelve. Jövőhét kedden megyek vissza kontrollra remelem minden rendben lesz. Ez az első babànk. Köszi hogy írhattam...:)
énis a "tudniakaromazonnal" típus vagyok. de ez van.Nem vagyunk egyformák :-))
bocs, de az első mondatodon megakadtam. ezt olyan könnyű mondani... de örülj amíg nem kell görcsösen akarnod mert akkor azt jelenti minden ok. de ha nem sikerül vagy rajtad kívül álló okok miatt nem jön akkor ezt a mondatot hipp-hopp elfelejted. kívánom ne így legyen!
mert vannak dolgok, amiket hiába akarok tudni rögvest, úgysem fogom megtudni, ha a fejem tetejére állok sem:) így jobb lenne, ha türelemmel tudnék várakozni:)
szia. nos, én irígylem a te nyugodságod.
sziasztok!
Bugs, irigyellek a türelmedért! Én sajnos a "tudniakaromdeazonnal" kategória vagyok, rám építhet a tesztipar:) megcsinálom akkor is, mikor még az agyam tudja, hogy nem is lehet más, csak negatív, de bennem él a "hátha mégsem".
Pedig nálam is az alaphelyzet, ha van ok, ha nincs, akkor is ok. (persze két gyerek után könnyű így gondolni)
Bugs02 két kérdésem van. Mióta próbálkoztok, és hogy van e már gyereked?
Semmit, sem kell görcsösen akarni.
Minden úgy alakul az életedbe, ahogyan az meg van neked írva, persze ahogy te alakítod!
nem vagyok türelmetlen, most mit ugráljak?
Az élethez nagyon nagy nyugodtság kell!
A tegnap vehette volna tesztet, de már ha van beutalóm, minek költsek fölöslegesen?
csak józan ésszel gondolkodok, miért baj az ha nem minden nő örül meg, mert gyereket akar?
Sok nő annyira nagy ügyet csinál ehy terhességi tesztből, na én tudok várni nyugodt vagyok.
Ha van gyerek, van, ha nincs ok.
de nem agyalok ezen naphosszat.
Inkább ilyen legyek mint hisztériás nőszemély, aki ellő ezer tesztet és kiderül mind negatív, sok nő pénz energiát pazarol ilyesmire, persze fölöslegesen, aztán megy a sírás, rívás....remélem érthetően fogalmaztam:)
:) Remélem majd 1,5-2 max 2,5 hét múlva én is szolgálhatok majd ilyen fotókkal :)
További ajánlott fórumok: