2013 októberi babák (beszélgetés)
Igen, szeretek itt elni, a Parom gorog. Mar majdnem 4 eve itt lakom, egyebkent hajdu-bihari vagyok. Te?
En febr.26.-an megyek a nagy vervetelre. Aztan majd azzal vissza a dokihoz.Jo ejt! :-)
Koszi csajok. Most varok es meglatom mi lesz jovo heten. Elvileg akkor kellene csak megjonnie, de a jelek miatt csinaltam a tesztet.
Az biztos, hogy a baba, korabban fogant mint kozepido, kulonben meg halvany se lehetne a jel.
Nagyon remelem, hogy minden rendben lesz.
Puffadassal ki, hogy all. En nagyon fel vagyok fuvodva :(
Sziasztok!
Ma csináltam egy tesztet, nagyon nagyon halványan, de pozitiv. Remélem egy hét múlva is az lesz :)csak jó erős
Sziasztok!
Megvolt ma reggel az ultrahang (5+6). Az orvos szerint minden rendben, 16,7 x 9,5 mm-es petezsák, benne szikhólyag, 2,2 mm-es embrió. Szívhang, ilyesmi nulla, jövő héten kell mennem rendes hüvelyi vizsgálatra. Ultrahang legközelebb a 12. héten! Az normális vajon? Vagy megint én parázok túl mindent. Meg azt mondta, hogy alkalmanként nyugodtan bevehetek bármilyen (!) fájdalomcsillapítót, mert ugye rengeteget fáj a fejem és néha már elviselhetetlen. Kb. ennyi. A leletem alapján a D3 vitaminom elég alacsony (21,5 ng/ml, a referencia meg 23-60), de most se ezzel, se a 9,58-as éhgyomri inzulinommal nem foglalkoztunk (IR-es vagyok), diétáról sem esett egy árva szó sem. Talán majd jövő héten a magánrendelésén.
Amúgy ma reggelre tiszta nátha lettem. :-(
Sajnálom!:(
De reménykedjünk, hogy jövőhéten ha vissza mész, rendben lesz minden! Tényleg ilyenkor még olyan picik, megindulhat még a fejlődésben!
Igen lányok, vigyázzatok nagyon! Én két napja lázas vagyok, köhögök, fáj a torkom. Nagyon félek, hogy mi lesz az én kicsimmel... :( :( Muszáj voltam lázcsillapítót bevenni, őszintén remélem, hogy nem ártottam vele, de a doki szerint rosszabb lenne, ha lázas lennék. Ha ebből kilábalok, és minden rendben lesz, sokkal de sokkal jobban fogok vigyázni magamra. Szurkoljatok, hogy ne legyen baj.
Olvasgatom a tüneteiteket, nekem most jelenleg semmi nincs. Vagy elnyomja a betegség, vagy nem tudom. Étvágyam egyáltalán nincs, szagot nem érzek, aludni a köhögéstől úgy sem tudok... csak remélem, hogy minden rendben van odabent.
szép reggelt mindenkinek:)
látom nemcsak én küszködöm a különböző tünetekkel. ma ismét volt egy kis barnázásom emiatt nyugtalan vagyok. ma telefonálok a leendő orvosunkhoz időpontért. remélem nem lesz baj.
Jajj, tényleg lányok, még azt is mondta a védőnő, hogy nagyon-nagyon vigyázzak magamra, főleg most ebben a járványos időszakban! Ne nagyon menjek közösségbe, ha nem muszáj nyílvános wc-be sem, állandóan mossak kezet, vagy fertőtlenítsem kéztisztító géllel, amit nem kell lemosni!
Úgyhogy, mindenki nagyon vigyázzon magára, ez az első három hónap sajnos ilyen! Most kell magunkra a legjobban vigyázni!
De úgyis mindenkinél, minden rendben lesz, nem szabad sose a rosszra gondolni!:)