2011 januári babák (beszélgetés)
Hol vagytok ma délután és este Anyukák????
Babáztok???
Nekünk a mai evésünk így alakult eddig:
6.00->100(bal)+30(jobb)=130
10.30->140(jobb)+30(bal)=170
14.30->80(bal)+40(jobb)+30(üveg)=150
18.00->110(jobb)+40( üveg)=150
És most alszik 19.00 óta...majd nem tudom mikor ébred(kb.22-23 óra fele)
Sajnos kellett enni az üvegből is kicsit,mert nem volt több a mellemben... :( Bimbóvédőt ma már nem kapta be...DE,egészen tűrhetően elvolt a melleimen,nem dobta el 5 perc után sírva,hanem kb.20 percig kitartóan szívta.Nem jó ez,hogy egyszerre mind a 2-ből etetem,mert nem termelődik a következőre annyi tejecske,amennyi kellene.Hiába,csak éjjel van sok,akkor pedig mindig fejek,mert neki,meg nincs nagy étvágya éjszaka...
Pedig iszom a Laktoherbet,eszem az Urtica Urenset.....
ÓÓÓÓÓÓ,tejet akarok,mint régebben...akkor 200 is volt 1 mellemben...most meg megcsappant!
Iszol vmi tejserkentő teát?(Laktoherb tea)
Vagy vmi homeopátiás bogyót nem szedsz?(Urtica Urens)
Igyál sok-sok folyadékot,egyél tejes leveseket,madártejet......és pihenj sokat!
Sziasztok !
Hát én nem tudnám kipiszkálni az orrából, de nem is merném. Annyira jól tűri az orrszívást, hogy az csoda. Most tudtam felkelni, mert 11 óta alszik rajtam (na persze volt egy szopi és pelus csere, de visszaájult anyára).
Hát a tejem még mindig nem sok, ezért sokszor kel fel éjjel (3-4 alk). NAGYON SZERETNÉM, hogy több legyen a tejem. Mit csináljak ???
Sziasztok!
Orrszívásról:mi sem szívjuk,mert a dokinő szerint nem kell...én néha látok benne(épp a lyuknál)ilyen üsszegyűlt kis taknyot(már bocs lányok,de hogy így írom,de az),és baba fültisztítóval kipiszkálom,de 1 mozdulat az egész(a dokinő mondta,hogy így csináljam)!
Na a mai evésünk eddig egész jó!!!
6.00->100(bal)+30(jobb)=130
10.30->140(jobb)+30(bal)=170
Persze reggel a balból még a 100 után le tudtam fejni 70-et,de nem akart tovább abból enni.....még jó,hogy a másikból elfogadta azt a kicsit!
ÉS bimbóvédő nélkül ettünk ma,remélem hamar visszatér a régi Énjéhez,és jókat eszik....mert van itt cucc,csak neki kéne összekapnia magát,mert régen 1 mellből is kiszívott 150-160-at!
Viszont hogy így váltott mellből adok,mindig félek,hogy nem lesz elegendő tejem a következő etetésre.....most majd 2 óra fele kellene ennie,de olyan puha mind a 2.... :(((
És pihenni nem tudok,örülök,hogy Ő alszik,épp most főztem meg,elmosogattam...délelőtt mostam,vasaltam,port törölgettem.
Már meg mindjárt megyünk levegőzni,olyan szépen süt a nap!
Úgy várom már a tavaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!És persze a nyarat! :P
Kipróbálom,hogy más pózban jobb e Neki,mert éjszaka szépen evett és visszaaludt, délelőtt megint gondja támadt ugyanazzal a cicivel.
Elég elkeserítő amikor néhány szívás után nagyon sír és elfordul és feszíti magát.
Pedig akkor már biztosan éhes lehetett. Mert gondoltam én is,hogy ha túlságosan tele van és ömlik a szájába szinte akkor az nem lehet túl kellemes. Remélem visszaállunk hamarosan a megszokott kerékvágásba...
Az orrszíváshoz:mi nem szívjuk, Kamilla is néha szörcsög, de a doki szerint nem kell szívni és igaz lehet 1x próbáltam semmi nem jött, de nyilván ha jönne akkor én is leszívnám..
Szia!
Mi is minden nap orrszívózunk. Én kérdeztem a dokit, de csak ezen pörög, hogy orrszívó, orrszívó, orrszívó
Csajok !
Nektek kell használni orrszívót ? Nekünk 2-3 naponta le kell szívni a Melike orrát, de nem folyékony a cucc... (már bocs), alig jön ki. Szerencsére a gyerek jól tűri. Ez megfázás lehet ?? (23-24 fok van a lakásban, néha 21- 22 amikor az előző kazán vacakolt. Aludni mindig pólyában és bodyban alszik. Szóval ez normális, vagy megfázott??
Szia!
Igen, a bimbóvédő hasonlít a cumira, így azzal általában könnyebben boldogulnak a cumizavaros babák. Szokták is javasolni akkor, ha már régóta nem cicizik egy baba és vissza szeretnék csalogatni a cicire. De csak átmeneti megoldás, és végül attól is meg kell válni,mert nem éri közvetlen szopásingeringer a mellet, ezért előfordulhat, hogy csökken a tejmennyiség. Szóval lehet, hogy most segít, de nem ez az igazi megoldás. Főleg, hogy Zsolti eddig jól szopott. Talán ha most vennél egy nagy levegőt, néhány kemény nap alatt visszatérhetnétek a cicihez azokkal a módszerekkel, amiről már beszéltünk. :-) Tudom, hogy ez egy nagyon kellemetlen és kimerítő helyzet, együtérzek veled,és szurkolok, hogy Zsola baba újra ráérezzen a cicizés szépségére!
gondoltam belinkelem, hátha segít annak akinek hasfájós a babája.
köszönjük!
Ha rákattintasz a nevekre, ott meg tudod nézni az adatlapon a képeknél ha van feltöltve kép a babáról, vagy az interaktivitás cím alatt találod meg a naplóját ha van annak akinek meg szeretnéd nézni a babáját, ott is szoktak képek fent lenni.
Na ezt jól megmondtam....
A ma esti szopi elég gáz volt nálunk.
Én váltottan szoktam szoptatni, azaz egyik szopinál egyik mellből stb.
Most a soron következőnél szó szerint üvöltött Kamilla, feszítette be magát és elfordította a fejét.
Hogy miért? Ötletem sincs.
A másikat elfogadta de abba meg alig volt még.
Kedves Fóka!
A ma esti vacsinál kipróbáltam a bimbóvédőt!!!!!
Amúgy egész nyugodtan evett egyik mellemből fürcsi után 120-at,nem is hisztizett most.Itt volt Anyu is,Zsolti is,és együtt néztük,hogy viselkedik Zsola baba.
De mivel még éhes volt,és nem volt már benne sok(éreztem),így rátettem a másik ciccre...na ezt elutasította,sírt,tekergőzött,kezdődött a műsor!!!
DE becsaptuk!
Rátettem a ciccre a bimbóvédőt,és csak úgy nyeste befele a tejet,még 60-at!(azt hitte cumisüveg az)
Így össz.180-at vacsizott!
Biztos nehéz volt kiszívnia,mert leizzadt teljesen!
Szerinted jó ötlet ez,vagy meddig bírjuk így????
Azt mondták hogy éjjel 3kor ehet utoljára, utána csak teát ihat, hogy a műtét után mikor azt nem tudom, de mindenképp le fogom fejni addig, csak reggel a kórházban nem tudom, mert hiába fejem le, nem tudom lehűteni...
egyáltalán milyen teát lehet adni egy ilyen picinek, csak ilyen édesköményes babateát?
Boti nagyon nyűgös, nem tudom letenni mert úgy ordít h levegőt se vesz. ilyenkor mi a teendő?mert semmit nem tudok csinálni egész nap, alig alszik ez a 2. napunk így. mondjuk most mindenki feszült körülötte mert nagy a felfordulás a családban, lehet h ez az oka? El is költöztünk, most tök más helye van mint eddig.
Válaszoljon valaki légyszi!