2011 januári babák (beszélgetés)
dudor?hol látod ezt?szép mnnyiséget eszik Milán, ügyes kis pasi:-D
Nekem Zsombi még minidg 80 és 100g között eszik, igaz 2óránként, de nem aggódok, mert heti 28dkg-t hízik:-D
én a P betűs pelust használom nála, de most Ro....-ost vettünk kivácsi leszek beválik.
Sziasztok! Kicsit eltűntem, mert kb másfél óránként ettünk. Most nem akarom elkiabálni, de kb visszaáll talán a 3 óra. Ja, de mostmár volt mikor 170 ml-t evett egyszerre. Már ezen is aggódok, hogy túl sok neki, de hát úgyis abbahagyja, ha már elég volt neki.
kaksi mostanában minden nap volt, kivéve tegnap. Ma már kapott kamilla teát. Kíváncsi leszek...
Nekünk képzeljétek 28.-án csípő ultrahang, és csak április 20-ra van ortopédiára időpontunk.
Eddig minden héten jött a doki is és a védőnő is, csak most ezen a héten nem, pedig azt mondták hogy jönnek. Pont most nem jöttek, mikor szarrá aggódtam magam.
Pl.: Szerintetek normális az hogy ha a kis drágám oldalra fordul picit, nem teljesen, a pocakja egy oldalra mozdul, és olyan furcsa, mintha oldalt lenne egy dudorja. De ha felemelem visszaáll eredetibe, és nem fura, de amúgy nagyon ijesztő.
Bizony, büszkék is vagyunk rá nagyon. Mondjuk apa amúgy sem ébred fel este, mert csak nyöszörög a kis drágám, nem sír, pedig általában 5-kor kell az orrát is szívni, na apa a porszívóra sem ébred :-)
Tegnap voltunk mi is dokinál, minden okés a csajszival és már 3160g, 2570-el jöttünk ki a kórházból. Szóval az étvágy is jó, és a poci se fáj. Nagyon szerencsés vagyok, ahogy itt olvaslak benneteket, nekünk kevés nyügi napunk van, reméljük ezt a jó tulajdonságunkat nem nőjjük ki :-)
Szerintem a méret okés, úgy másfél hete váltottunk a 2-esre.
Ja és az evés: teljesen rendben van, végül is Ő érzi,hogy jó Neki és ezeknél a piciknél még napról napra is változik néha az evés, végül is mi sem mindig ugyanolyan mennyiséget kívánunk.
Jó reggelt mindenkinek!
Mi szombaton leszünk 4 hetesek és Polett éjszaka már 6 órát alszik egyben, egy kis tündér. Nagyon jó baba. És tegnap rájöttem, ha már semmi nem nyugtatja meg akkor be kell kapcsolni kicsit a porszívót és a hangjára megnyugszik :-) Csúcs a csajszi az orrszívózást is szereti (egyenlőre)
Pelusból nekünk eddig a Tes..s vált be, de még csak az újszülött fajtát használtuk, csak akkor van baleset ha apa nem tökéletesen teszi fel a pelust.
Sziasztok!
Mi tegnap voltunk csípőszűrésen, bogyókám jól tűrte.. de uh-ról nekünk sem szólt senki. Ja, ma 18 napos a lányom és még a körzeti orvos nem jött ki... azt hiszem dokit váltok, mert a fiatal doki csaj, aki tanácsadáson volt tök szimpi volt és kedves.
Rlindi: Nálunk is tök változó a bugyor tartalma: néha kenőcsös, néha tök folyékony, néha vannak benne pici bogyók is.. az állandó a sárga szín. Hu-es pelus nálunk bevállt... nem méret gondotok van ?? Melikének már nem veszünk több 1-es méretet (még van 2 csomag), hamarosan a 2-est kezdem el.
Vérzés: Én néha azt hiszem elmúlik, aztán újra jön.. találkozott valaki fehéres cuccal ??
A babóm már nem eszik sokat egyszerre, hanem kicsiket 60-70 grammot eszik 2-3 óránként (mikor milyen hangulata van). Ez normális ??? Kezd a tejem is hozzáállni és nem mindig tudok fejni utána. Viszont éjjel tuti többet eszik, mert néha 4 órát is alszik... ez egy 18 napos babánál ok így ???
Köszi!:)
Mi is a P.betűssel kezdtük, de nem volt az igazi.
Köszi az ötletet! Most eszembe sem jutott a Dm-s pedig Jázminnal is használtuk.
Na most akkor újra!:)
Help!:)
Van még valaki, akinek a babájának szinte teljesen folyékony a széklete?
Kamillának az elejétől kezdve ilyen, ez okééé de kifolyik:S
Ez a mostani pelus (Hug-ges)nem lesz az igazi ez már biztos.
Kinek mi vált be ilyen esetben?
Szóval nyomtam az előbb véletlenül idő előtt egy entert...
Szóval a neten más adagolásban ajánlják, nekem azt mondta a védőnő, h pici forró vízben (5ml) 4 tablettát feloldani és az általában nyüglődős időszakok előtt beadni a babának. Én 2x adom egy nap.
Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van és élvezi az anyaságot. :)
Lányok én most nagyon meg vagyok ijedve és el vagyok keseredve. 4. este 8 órátol éktelen sírásba kezd a kisfiam és ez tart megállás nélkul negyed 11-ig. Van valakinek ilyen tapasztalata? Nem tudom mit tegyek vele, már komolyan mondom kólikára gyanakszom. Kérlek szóljatok hozzá, volt ilyen tapasztalatotok? A mellen sem nyugszik meg, majd szét tépi, úgy sikít azon is. teljesen tanácstalan vagyok. :(
Hát én is ma úgy keltem, hogy szólok neked hogy ma sétáljunk, de igen ez az idő....
És lehet menni a gézengúzba beutaló nélkül is uh-ra.
Minket nem küldött el a doki csak csípőszűrésre, de ott minden ok volt. De Zalánnal is voltam szerintem uh-on, most is elvinném inkább.