2011 januári babák (beszélgetés)
Szió!
Na,ma sem jött össze a séta... gyűlölöm már ezt az időt!!
Valamelyik nap adtam neki teát, hát sugárba kijött minden.
Minket a gyerekorvos utalt be uh-ra, de nem kötelező ez a vizsgálat. Csak itt megnézik a fejét, a belső szerveit, csípőjét (így nem kell külön csípőszűrésre menni). 8000ft-ba kerül. Ez az az uh,amit írtam,hogy megyünk a gézengúzba.
Sziasztok!
üdv Sziszy!!
Eni: Ezen én is sokat agyalok, hogy adjak e 3-ba inni Majának, nekem is mindenki mást mond. Bár én nem látom rajta hogy igényelné, de ma délután nagyon rázendített a sírásra, így adtam...hát nem igazán érdekelte csak rágcsálta a cumit és furcsálta hogy folyik belőle valami, de nem kapott rá. De minden baba más, szerintem próbáld meg és kiderül hogy igényli-e.
Olvasgatom hogy egy sokan mennek a babával uh-ra, nekünk nem mondta a doki. Mindenki megy?
Orso: Titeket úgy utaltak be vagy magatoktól mentetek?
sziasztok!
ritkán vagyok sajna ,mert nincsen időm:((
sosososososos
pár napja elég erős vérzésem van,és ma már alvadt vér is volt.valakinek van így?
ilyen korán már meg lehet betegedni????
Köszi a babakocsis tippeket. Hát a háztól a kocsiig, kocsitól a kórházig, vagy a házig... már ilyen rövid túránk volt néhány.
Röviden: Betojt a gázkazánunk, a vegyest pedig én nem tudom kezelni. Szerencsére kedden anyósom fűtött egész nap fával, de elég húzós kijárni.. főleg éjjel. Szóval tegnap reggel a kicsivel mi átkocsikáztunk anyuhoz (50 km) és este párommal jöttünk vissza, mert kazánt (gázost) kellett cserélni és az egész fűtésrendszert le kellett zárni. Szupi, mi ??
Ma voltunk csípőszűrésen (amikor született az ortpéd doki szabin volt), szerencsére jól viselte a Meli baba. Viszont a szakrendelés egy levegőtlen, ablak nélküli folyosón van az sztk-ban egy háziorvosi rendelő mellett... jó mi ?? Tele beteg emberrel az egész sztk.... Amúgy is beteg anyu is és a párom is... anyóssal ketten tartjuk a frontot.
sziasztok!egy pár napra felszívódtam, de közben sikerült rájönnöm, hogy Zsombor mért sír az esti fürdés után, mikor megakarom etetni...a válasz az, hogy őt két etetés között kell megfürdetni, utána, ő annyira elfárad, hogy nincs ereje enni, ilyenkor hagyom aludni 1-1.5órát, és azután vígan elfogyasztja a vacsit:-D de nagyon szenvedős hét van mögöttünk.tegnap voltunk uh-on...hát pocak ,csípő rendben, viszont a buksiban a bal oldalkamrában még mindig több a víz, mint a jobb oldaliban(4mm és 2mm)...szóvall beparáztam, de a dokinő megnyugtatott, hogy abszolút tartományban van, a lényeg, hogy ne nőjjön, na mert akkor baj van...hát kösz, marhára megnyugodtam:-(((júniusban kell visszamennünk egy újabb uh-ra...
Eni26:én is adok Zsombinak inni, ő is igényli, mi is panelban lakunk és bizony tényleg száraz a levegő, sőt nekem Zsombi akkor is kér egy kis vizet, mikor vasalok, pedig nem abban a szobában teszem ahol ő alszik, mégis meleg lesz, és kiszárad a torka, szerintem nyugodtan adj neki inni, baja nem lesz tőle.
Bukás:nálunk is van, szerintem ritka az a baba akinél nincs, viszont ha túl hevesen jön vagyis mindig sugárban, az már nem jó, akkor esetleg refluxra lehet gondolni, amit tudnak gyógyítani.
Üdv Sziszy74 a fórumon:-D
Szia!
Semmi gond,köszi a hozzászólást.:)
És Üdv a fórumon!:)
Sziasztok!
Szerintetek kell adni a babáknak anyatejen/tápszeren kívül mást inni (vizet, teát)??
Nekem mindenki mondja,hogy adjak,mert panelban lakunk, távfűtés van (25 fok),és hogy nagyon meleg van, kell egy kis inni...
Ugye mi már sajnos tápszeresek vagyunk, és ezzel is csesztet mindenki,hogy azért is adjak,mert az más mint az anyatej..
Én már nem tudom mit csináljak, mindenki mást mond mi a jó.
Remélem mindenki jól van. Jöhetne már a jó idő.
puszi nektek!
Szívesen!
Néhány napig nem leszek Hoxaközelben :-( Addig is szép babás napokat mindenkinek!
Ok, köszönöm, csak eddig ez kimaradt:-DD
Bár mostanában tényleg nagyon habzsol a kisasszony:-DD
Szia Krizstina!
Szerintem ha egyébként jól van a babád, akkor ne aggódj a bukás miatt. A babák záróizma még fejletlen, ezért gyakorlatilag élettaninak nevezhető a bukás, főleg ha sokat eszik mohón, és több levegőt nyel. Én még nem is találkoztam olyan babával aki nem bukott néha. :-)
Szerintetek normális, hogy mostanában jön vissza tejcsi a babámból, pedig büfizik???
Ugyan néhány napja állandóan cicin akart lenni, lehet, h nagyon sokat evett???
Jó reggelt mindenkinek!
Mi is 2 hetesen mentünk először egy rövid babakocsis sétára (szép napsütés volt), a teraszra szoktam kirakni kicsit a levegőre (szélvédett terület)
szio, igen voltunk a kórházban, hála nincsen tüdőgyuszija, csa k hurrutos, de már az is csökkent, remélhetőleg néhány napon belúl teljesen elmúlik.
A pocakkal kínlódunk még mindig, mivel igény szerint szopizik, nagyon sokat eszik.
Remélem nektek sem erősödik a nátha.
puszi
Milyen torna van a budakalászi sportcsarnokban? Én az Égető utcában tudok egy helyet, ahova mennék.
Az én védőnőm nem tud semmi ilyet,úgyhogy kilövöm azt,hogy őt kérdezem.
Mikor sétáljunk? :)
Szia!
A budakalászi sportcsarnokot szemeltem ki magamnak, de mennék valamilyen baba-mama tornára is. Tudsz itt valami ilyesmit a közelben? Gondoltam majd megkérdezem a védőnőt, hátha tud mondani valamit?
Mikor sétálunk?:)
Szia!!
Hova fogsz járni tornázni? tudsz valami jó helyet a közelben?? :) pusz
Szia !
Én már nem fejem, csak amikor feszít (ez nem sokszor volt még, eleinte gyötörtem a cicit)...vagy nagyon keveset evett (van, hogy egy órán belül rájön a cicizés, de akkor csak szomjas).
Írtad , h egész éjjel sírt. Nálunk 2 napja volt egy 3 órás hiszti. Nem büfizett eleget és bent maradt a levegő, de kakilni és pukizni sem tudott. 3 órán át tornáztattam a lábát és masszíroztam a pocit, mire nagy puffogtatásokkal megkönnyebbült a drágám.