2011 januári babák (beszélgetés)
Én pont most vettem a piros helyett bérest. A pirosból 4-et ajánlott a doki, erre viszont napi 1 db van írva. Ráadásul a mg-ok is össze-vissza.
Pont akartam utánanézni....
hozzászólás alatt "a fórum babáinak táblázata"-ra kattintasz...
Alina kezeli, ő tud csak bele írni...
Mindig örülünk, ha bővül a csapat.
Tudod már a nemét? Nevekkel hogy álltok?
:)
Akkor örülök ha jó a csapat :)
Ma amúgy is egész boldog vagyok, nem tudom mitől, csak úgy :)
MIlyen táblázat? és mire való?
Gratulálok
köszönöm kérdésed nagyon jól :)
Főleg, hogy tegnap voltam genetikai uh-on, és minden ok volt :)
Így már nem izgulok annyira. Bár sokan azt mondják az izgulás java még hátra van .
Üdv köztünk!
Írja Alinának és betesz a táblába!
Nagyon jó csapatba kerültél, garantálom!
Mesélj kicsit magadról!
Sziasztok!
még új vagyok itt, ma regisztráltam. :)
Gondoltam benézek hozzátok,2011 január 11-re vagyok kiírva :)
Gondolom itt ti is januári babát vártok...
Persze!
A többi azért olyan drága, mert mózes is van hozzá, nekünk az meg nem kell.
Nagyon béna vagyok, bocsi!
BéBéGo ks628 TS Babakocsi piros
Sziasztok!
Megint nem voltam pár nap... Próbálok visszalvasni!
Remélem mindenki a lehető legjobban, vidáman!
Tegnap lehet, hogy megtaláltam az ideális babakocsinkat:-) [link]
Talán még ez a szín is megfelel, eléggé unisexnek tűnik.
Vélemény?
Szióka!
Milyen sok a kos anyuka:-))De jókor vagyunk várandósok, nem bírnám ki a mostani meleget még hatalmasabb pocival..pfff.De jó egy kis enyhülés már!
Igaziból nem olyan rossz a bak jegy.A legjobb tulajdonsága, hogy nagyon lehet rá számítani,olyan hűséges fajta, hogy férjnek nagyon jó horoszkóp!:-)Apumból indulok ki és a férjemből, akik nagyon dolgosak, megbízhatóak.A szüleim már 30 éve házasok és nagyon jól megvannak!:-)Persze anyu halak és ő nagyon alkalmazkodó természet. Nálunk a viták a lobbanékonyságomból és a konokságomból adódnak és nem szeretem, ha parancsolgatnak, ami erre a jegyre(bak) a vezetősége miatt jellemző. Negatív szerintem benne a munkamánia és az, hogy nagyon nehezen mutatják ki az érzelmeiket, pedig igazán érzékenyek ám!:-)
Sziasztok :)
A csillagjegyekhez: férjem szűz, én kos vagyok, a lányom meg ikrek. Hát... van harc a családban rendesen :)
Apukám bak, én imádom a nyugodt természete miatt, remélem a picur ezt örökli majd. Mivel fiúcska lesz, talán van némi reményem...
Nevek: ahogy megmondták uh-n, hogy kukaca van, abban a pillanatban Tamásnak neveztem, nem tudom miért... talán van jelentősége. Szerintetek?
Húúú,jó sokat írtatok csajok!
Én ma arra keltem,hogy a kis Ficánkám ébreszt,nagoyn fantasztikus élmény volt,mert eddig csak úgy éreztem,hogy ott a kezem,de ma szó szerint Ő keltett.:)))) Biztos éhes volt,mivel én is,úgyhogy jót reggeliztünk:tejet+gofrit!
Itt most nincs kánikula,hűlt 1 kicsit a levegő,ami tök jó,nem izzadok agyba-főbe!
Minden OK veletek????