2011 januári babák (beszélgetés)
Jó reggelt csajok !
Kivel mi újság van ma ??
Á én ezzel már nem is próbálkozom. sexi dressz:)))))))))=álom.
Én túl sok terhes képet sem csináltattam magamról, rosszul vagyok attól ahogy behíztam a fejem.
Amúgy szexeltetek már? Mi igen, de azért ott motoszkált közben az agyamban, hogy mi lesz....
A franc se tudja mi lenne a jó.
Sziasztok:)
Nekem is van még a kiírt szülésig 3 napom,nagyon várom már hogy valami történjen,kíváncsi is vagyok..az édesanya témához annyit suólnék hozzá,hogy nekem sajnos tavaly Augusztusban anyukám meghalt ráékban,ami igen gyorsan elvitte,fél év alatt,és borzasztóan hiányzik,a tanácsai és Ő úgy ahogy van...20 hetes terhes voltam amikor itthon meghalt,apukám karjaiban.Higgyétek el,bármilyen "morgós"az anyutok,mindennél jobban szeret benneteket,mindent megadnék,ha visszafordíthatnám az időt és valahogy kigyógyíthatnák anyut a rákból hogy itt legyen velünk most.Oda kell hozzá bújni,és megmondani neki,hogy szeretjük....mert sosem tudni mikor mi történik,na ezt megtanultam ha mást nem is.
Sziasztok!
Van még valaki rajtam kívül aki mostanában sokat sír? Bármin eltudom magam sírni.. Hihetetlen, ma is szinte egész nap bőgtem..
Audrey te hogy állsz a sírással?
Ma már 3adszor bőgök. Mikor min. Most a zsírégetők című műsorban hazatelefonáltak, és azon, én aki nem nagyon szoktam. Á ez már komolyan a vég...:)
Na én sem vagyok rendmániás, így ráhagyom a takarítást a férjemre, mert ő nem bírja a rendetlenséget.
Meg én nem is akarom ezt túlzásba vinni, Anyámból kiindulva..., úgyse értékeli senki.
De most rám jött.
Én is hiányoltam lepkét, de úgy tűnik, h töröltette magát a hoxáról. Pedig én is kíváncsi lennék rá, hogyan alakulnak a dolgaik. Sztem ő már tutira babázik.:)
Én nem vagyok egy nagy takarítós, de szülés előtt egyfolytában pörögtem. Még a fájásokkal is takarítottam. Mondjuk azzal célom is volt.:)
Eddig neteztem most, mert muffin recepteket keresgéltem, amúgy nem erőltetem meg magam, csak valami finomságot ennék....
Ja, amúgy nem vagyok nagyon hajlamos arra hogy túlaggódjam, és parázzam a dolgokat:)))))))))))))
Igyekszem megnyugodni, és bevenni a leszarom tablettát.
Viszont a cumis üvegeket még nem fertőtlenítettem ki.......
De ma már nem bírom szerintem, úgyhogy majd holnap, ha meg nem akkor majd vki megcsinálja...
Ja csináltam húslevest, és elraktam a fagyasztóba, hogy legyen gyorsan mit előkapni ha kell. Ne mindent a férjemnek kelljen majd csinálni.
Mondjuk azon is elgondolkoztam, hogy csinálok még egy kis pörit, és lefagyasztom, de jobb az frissen...
Neked is vannak ilyen kényszereid, hogy " ezt még megcsinálom mielőtt a kórházba kerülök..." ?
Én egyfolytában mosok és vasalok, fertőtlenítek és emlékeztetőket gyártok a férjemnek...
Ja, most a konyharuhákat főzöm ki, mert nem bírom kimosni sehogy belőle a kávét. Drága párom mindent konyharuhával töröl le.....
Én is érzem hogy ez rendellenes.
Még vmi sütit akarok csinálni, de igazából nem találtam ki hogy mit. Valami egyszerűt, amihez van itthon minden.Na ezt nehéz összehozni:)!
Áldom az eszem, hogy tegnap annyit főztem, ma semmit sem kell csinálnom :-)))
Akkora mázli, hogy ma voltunk bevásárolni és nem korábban. Tegnap amikor a hűtőt takarítottam levettem a hőszabályzóját és nem tekertem vissza. Szerencsére semmi tejtermék nem volt már benne, mert mindent befaltam. Képzelhetitek, hogy megüt a guta, ha a heti bevásárlás után történik ez...
Sziasztok!
Mi még mindig egyben. Most már tuti vízöntő lesz a gyerkőc.
Viszont az tuti, hogy lassan megszületik, mert ma végig takarítottam a lakást. A férjem megkérdezte hogy beteg vagyok e?:))
Én is hiányoltam lappangó lepkét, de hát ha nem jelentkezik, akkor sajnos nem lehet mit tenni....
Sziasztok !
Alina és Orso : nálunk pont fordított a helyzet. Anyu 50 km-re lakik (tök szar az út), de szívesen jön. Anyós 250 km-re, de nem állítja meg a hurrikán sem. Amikor ő jönni akar és segíteni, akkor ő bizony jön (ez utóbbi is tud terhes lenni, pláne ha azt nézzük először 6 hétre akart jönni, amit sikerült leredukálnom 1-2 hétre).
Lappangó lepke: én január elején kezdtem hiányolni, hogy már nem fórumozik. Kérdeztelek is benneteket, csak senki nem válaszolt. Remélem nincs baj velük.. Tartja valaki vele máshogy a kapcsolatot ?
Ja: egyik barátnőm nyáron szült, az anyósa még mindig nem nézte meg az unokáját... jó kis nagyi, mi ?
Ohhhhh nyugi, nálunk is vannak hasonló dolgok....de nem fogod elhinni...a saját anyámmal.
Azt mondja hogy annak idején neki sem segített senki és hogy oldjuk meg magunk a dolgokat.
Kösziiiiiiii
Hát a saját anyjától valahogy nem ezt várná az ember.
Nem mondom, hogy túltettem magam rajta, mert néha rám jön a sírógörcs de a franc se akarja hogy elapadjon a tejem.
Majd tényleg megoldjuk magunk...de aztán senki ne várja hogy leadjam oda a gyereket, ha kérik.