2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)
Kösziii :) majd beszámolok, bár pénteken hazautazom, szóval lehet húsvét után tudok csak próbálni, de ha azután is jó lenne a méret, az lenne az igazi :))))
Én most nagyon elszánt vagyok, majd számolom a kalóriákat húsvétkor is, aztán remélem hízni nem fogok. A sonka végül is sovány husi :))))
Sütik meg nálunk nem nagyon vannak, én nem is vagyok édesszájú annyira, csak fagyis :))) az van most is 3 dobozzal itthon... majd néha az lesz a vacsi :))) plusz a családom cukorbeteg, így szinte alig van sütés, csak mamám szokott csinálni, de ő is mindig édesítővel.
Hát ez az!Az a fránya húsvét:(
Pedig én biztos nem fogok tudni ellenállni a sok finom sütinek:)
De amúgy úgy gondolom,hogy egy évben csak egyszer van húsvét,úgyhogy megengedhetek magamnak ennyit!
Legfeljebb másnap kevesebbet eszek+elmegyek korizni:)
Remélem sikerül belebújnod a nacikba!:)
Majd írd meg,sikerült e!!!!
Szép estét mindenkinek!
Sziaaa!
nee fogyjunk már el a fórumról, csak a kilóink fogyjanak :)))
Én úgy érzem nagyon jól állok, most kezdem érezni, hogy beindul a dolog, kilóban nem sok az eredmény kb 1,5 kg, de nekem ugye 5-öt kellene ledolgozni ahhoz képest jóóó :))) viszont centiben már kb -5cm-nél tartok pocinál :))) hétvégén akarok farmer próbát, már nagyon izgatott vagyok, hogy vajon rám jön-e már a régi méret... :)) csak jön a fránya húsvét... és attól tartok, hogy ott nehogy gyarapodjak megint :( kéne rá vmi jó stratégia!!!
Sziasztok!!!!
Mizujs?????
Hogy megy a fogyi?
Tényleg elfogyunk innen....:(
Szia!
Köszönöm!!!!
Igen,sikerült a vizsgám:)Most van 2 hét lazítás.....:)
Persze,azért a diéta nem lesz:)
Gratula! Ügyes vagy!
Vizsgád sikerült?
Sziasztok!!!!
Nagyon boldog reggelem van,mert(persze csak ha a mérlegem jó)ma már csak 55,2 kg mutatott a mérleg!!!!!És így már 2,5 kg fogytam....
Jó,persze,ez még nem olyan sok,de ha azt veszem,h csak annyit csinálok,h csak kevesebbet eszem,meg néha kihagyom a vacsit,akkor ez így nagyon szupi.
Szóval...már boldagabban indul a napom!!
Persze majd a mai vizsgám elveszi a kedvem:((((((
De neeeem baaaaaaaaaaaaaaaj:)))))
Szia!
A 90 napos diéta 4 napos etapokból áll, amik folyamatosan követik egymást: fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcs. Azt, hogy mikor mit lehet enni rengeteg leírás tartalmazza, itt a hoxán is van számos cikk és fórum ezzel kapcsolatosan.
Én a délelőtti csak gyümölcsöt eszünk instrukciót betartom - általában alma és körte a menüm. Gyümölcs napon szoktam banánt enni, mert az talán jobban telít. Az ebéd és a vacsora esetén is igyekszem magam tartani a leíráshoz. Vannak receptes oldalak, ahol szuper recepteket lehet találni a különböző napokra. DE! vigyázni kell, mert azért nem mindig veszik figyelembe mikor mit lehet és mit nem. Ja, és az adag méretére is érdemes odafigyelni, nekem van egy dobozom, az a mérce :). De általában ebédre 20 dkg kaját javasolnak, vacsira valamivel kevesebbet. Gyümölcs napon elvileg lehet minden mennyiségben gyümölcsöt enni, háááát... köszi azt inkább nem.
Nekem a keményítő nap a legrosszabb, mert utálok mindent, ami főtt, sült zöldség és nem krumpli (nem eszem rizst 25 éve, főzeléket 10 éve). Szóval nekem ez az "éhezős" napom, de azért mindig megoldom valahogy a kajálást.
Egy biztos, sokkal rendszeresebb lett az étkezésem. És sokkal többet iszom, és kívánja is a szervezetem a vizet.
Amit nem ettem már majd egy hónapja, az a kenyér. Nem hiányzik egyáltalán. De CH napon péksütit, tésztát szoktam enni.
Nézz körül, mert rengeteg infó van a neten és itt is, és bár lehet elsőre bonyolultnak tűnik a dolog, simán megoldható munka mellett is a diéta tartása.
És persze egy kis sport nem árt. Én ha ráérek zumbázom.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!